Behind this ----- Eyes

14מתן

New member
אה וכמה שאלות ../images/Emo13.gif

איך הגעת לפורום ? בן כמה ? למה אין לי את המסנג'ר שלך ? למה הניק ? למה ? טוב שאלו כמעט כל דבר אפשרי אז אני אפסיק להטריד

timtamtum1

New member
עונה../images/Emo27.gif

איך הגעת לפורום ? "פורומים חדשים בתפוז.."
בן כמה ? 16 וארבעה חודשים למה אין לי את המסנג'ר שלך ? למה יש לי את שלך? אני אשלח לך עוד מעט הודעה ותראה שיש..
למה הניק ? לא יודע, סתם.. חחח למה ?

דנעע

New member
../images/Emo135.gifתמיר../images/Emo48.gif

טוב שמתי לב שזה מין שרשור הכירות אז נעים מאוד אני דנה
והינה השאלה שלי אם הייתה לך יכוֹלת על-טבעית אחת
איזה יכולת היית רוצה

timtamtum1

New member
עונה../images/Emo27.gif

היי דנה..
נייס טו מיט יו.. וואי.. נכון ב"עולמה הסודי של אלכס" שזה היה פעם בערוץ הילדים
אז היא הייתה יכולה להפוך כזה למים ולזרום למקום אחר.. נגיד היא הייתה בכיתה ואז היא פתאום הפכה למים והיא זזה ברצפה אל מחוץ לכיתה.. חחחח אז זה מאזה מגניב..
אז בא לי כזאת יכולת.. להעלם ממקומות בלי שיראו.. חחחחחח

a charmed girl

New member
תמיררר...כמה שאלות

מי הוא האדם שאתה הכי אוהב בעולם(אחרי הדר כמובן..)? איזה שיר מזכיר לך אותו? מה אתה חושב על פירסינג וקעקועים? הבן הכי חתיך שראית הוא: הבת אדם הכי פצצה שראית היא: מעדיף חורף או קיץ? יום או לילה? מהו הסרט האהוב עליך? מה הדבר האחרון שהורדת מהאינטרנט? מה היית לוקח איתך לאי בודד?למה? כמה שפות אתה יודע? איזה?.. השחקנית האהובה עליך היא: השחקן האהוב עליך הוא: פיצה או המבורגר? היה נחמד?

timtamtum1

New member
עונה../images/Emo27.gif

מי הוא האדם שאתה הכי אוהב בעולם(אחרי הדר כמובן..)?
.. אמאבא! איזה שיר מזכיר לך אותו? מקרנה.. חחח מה אתה חושב על פירסינג וקעקועים? יש כאלה שזה מתאים להם, אבל לכאלה שלא, זה זוועה@!562 הבן הכי חתיך שראית הוא: אפרים מהמכולת.. מזו השאלה הזו? חחח הבת אדם הכי פצצה שראית היא: לא ראיתי..
מעדיף חורף או קיץ? סתיו יום או לילה? לילה מהו הסרט האהוב עליך? מלך האריות מה הדבר האחרון שהורדת מהאינטרנט? ההופעה מניו-יורק של קלי מה היית לוקח איתך לאי בודד?למה? אמפי עם שירים של קלי, אלבום תמונות, שמיכה שלא יהיה לי קר..
כמה שפות אתה יודע? איזה?.. 3 עברית, אנגלית (אם אפשר לקרוא לזה יודע.. חחח..), ערבית (אני לא יודע, אבל הייתי אמור לדעת אחרי שלמדתי את זה 3 שנים.. אז אני אגיד כאילו שאני יודע..
) השחקנית האהובה עליך היא: טלי שרון השחקן האהוב עליך הוא: לא עולה לי.. פיצה או המבורגר?
היה נחמד? כעעעעען!

a charmed girl

New member
מכירה רק בן אדם אחד..

שלמד ערבית ובאמת יודע משהו... גם אני למדתי שלוש שנים ואני בקשי זוכרת מילה חחחח

a charmed girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחח איכס!

שונאת את השפה הזאת....ונראה לי שבאמת אני יותר פתחה חחח

למעלה