הנסיך חצוי הדם- הDVD!

מצעד שירי חורף ב-../images/Emo43.gif אנשים

תמיד חלמתם לערוך פלייליסט חורפי
השנה שהתחילה לא מזמן והחורף שכבר הכניס רגל אחת בדלת הם זמן נפלא להתחלות חדשות. אנחנו שמחים להודיע לכם על שיתוף פעולה חדש, מרגש ומוזיקלי במיוחד עם רשת ג' – הבית של המוזיקה העברית. התכנית "ציפורי שיר" תיצבע אחת לכמה זמן בכתום ותוקדש כולה לגולשי תפוז. אתם תהיו אלה שיציעו, ידרגו ויבחרו את השירים שישודרו בתכנית, אשר בכל פעם תקבל מוטיב שונה. ומי מתאים יותר לבחירת שירי חורף מאשר גולשי פורום מזג האוויר! שרשור בחירת השירים הראשון כבר יצא לדרך ואתם מוזמנים להצטרף: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=393&MessageId=135735222
אסתר גרוניס, כוהנת ההנקה הגדולה, יועצת ההנקה של מועדון היולדות "מאמי ליס" תשיב לשאלות בנושא חזרה לעבודה והמשך הנקה, מחר בין השעות 13:00-14:00 בפורום הורים לתינוקות. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=135732183
רוצים לראות את הסרט החדש והמדובר ``נופל וקם``? ספרו לנו בפורום מוקי כיצד שב``ק ס נכנסה לחייכם ואולי תהיו בהקרנה מיוחדת שלו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=705&MessageId=135708791
כיצד הייתן מנצלות את יומכן האחרון עלי אדמות? ספרו לנו על כך בפורום בנות. חמש זוכות יקבלו עותק של הספר החדש "לפני שאמות" מאת ג'ני דאונהם, בהוצאת כתר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=67&MessageId=135577572

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifמישהו כבר קנה את הDVD?

ספרו חוויות ראשונות!!

adi dion

New member
לא היה לי זמן היום ../images/Emo69.gif

אולי אני אלך לחפש את זה מחר.. מקווה שיהיה את זה בצליל אחרת אני אפספס הנחה XD

../images/Emo28.gif../images/Emo115.gifהנסיך חצוי הדם- הDVD!../images/Emo115.gif../images/Emo28.gif

נו... קניתם? אהבתם? ראיתם את התוספות? הסצנות שנחתכו בעריכה? הקדימון לאוצרות המוות שאמרו שיהיה? שתפו אותנו

SLD4E

New member
קניתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo121.gif

היום ישר אחרי בצפר^^ רציני שיש יתרון בזה שהבצפר צמוד לקניוןXD וראיתי בנתיים את את כל התוספות^^ תראו אותן
LIKE
סצנות שנחתכו עוד לא היה לי זמן לראותא בל את כל שאר התוספות ראיתי וממש אהבתי^^ והגלויה התלת מימדית מגניבה ברמות! יש הארי דמבי או מאלפוי סנייפ^^ וזאת גם מדבקהD:

ReutM91

New member
רמאיםםם../images/Emo46.gif

לפי מה שהבנתי זה הולך להיות בבלו ריי שיצא רק חודש הבא

YouKnowPoo

New member
עשיתם לי חשק לקנות../images/Emo10.gif ../images/Emo113.gif

איזה חמודים רופרט וטום!!!

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifמצאתי טעות:

במגדל האסטרונומיה אחרי המערה רואים את דמבלדור מחזיק בהארי ואומר לו שייקרא לסנייפ ויגיד לו מה קרה, וכמה שניות אחרי זה כשדמבלדור אומר להארי 'סוורוס, הארי' רואים שדמבלדור כבר לא מחזיק בהארי
חחח

einat162

New member
יש עוד טעות או שזה פשוט עריכה גרועה

יש את הקטע שהארי יורד מתחת לבמה במגדל האסטרונומיה- ומסתכל על דמבלדור מלמטה. הוא נתקל בסנייפ שמסמן לו "שקט" עם האצבע, ושניה אחרי זה סנייפ מצטרף לשאר אוכלי המוות למעלה. משהו בתזמון ממש לא מסתדר כי זה מהר מידי. אז אפשר להגיד "הוא הבזיק"- אבל: א. רק דמבלדור (עם נלווה כמו הארי) יכול להבזיק פנימה והחוצה מביה"ס. ב. גם אם הוא הבזיק כי דמבלדור סידר לו את ההטבה הזאת- בחירה גרועה לדעתי לא להראות את זה ביותר בהירות.

adi dion

New member
קניתי גם לפני יומיים ^^

חחח היה מה זה מצחיק, המוכר עוד לא הוציא את זה מהקופסא ואז הוא כזה, רגע נראה לי שיש לי עותק אחד שזה מהדורה מיוחדת שעולה כמו הרגיל, והוא הוציא את המהדורה עם הגלויה התלת מימדית אז אני כזה טוב נו שיהיה אני קונה XD אז באותו יום ראיתי שוב את הסרט
ואת התוספות לא הספקתי לראות עדיין אבל כן, אין כלום מאוצרות המוות :(

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifקניתי אתמול../images/Emo99.gif

עכשיו סיימתי לראות את כל התוספות. אני חייבת לציין שהסצנות דיי מאכזבות... הסצנה הכי ארוכה שם היא בערך 15 שניות
וגם יש ממש קצת סצנות. עוד דבר שממש מאכזב- לא יכלו להכניס את ה-5 שניות סצנה שדמבלדור אומר "אני לא דואג הארי, אני איתך" ?!?!?! הייתי בשוק שראיתי שצילמו את זה ולא הכניסו את זה לסרט!!
חוץ מזה- כל הראיונות של מאחורי הקלעים, ההסברים על כל המחלקות, המשחק אסוציאציות של טום פלטון, ממש אהבתי את כל אלה
וארגגגג- אני כ"כ רוצה להיות בפארק הזה

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifלגבי הקטע של ה'לא הכניסו'

אולי זה לא השתלב להם טוב לאורך הסצנה... אבל עדיין, למההההההההההה???

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifחחח משהו מגניב-

כשדמבלדור והארי במערה, דמבלדור אומר -harry, water וזה נשמע כמו Harry, Potter

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifקניתי וממש התלהבתי!!

איזה כיייף :))))) אעעההההההההההההה!! הכל מדהים למרות שיש קצת קטעים שהוצאו בעריכה כל השאר מושלם. יום בחיי רולינג קצת ארוך.! נו באמת, סרט של יום בחיי לא חייב להיות באורך של יום! המשחק אסוציאציות של טום ממש טוווואווב! חחח 'איך לבנות רפסודה' קרע אותי :D

SLD4E

New member
הוא לא ארוך בכלל../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

מיצידי היו עושים אותו יותר ארוך
נהנתי מכל שנייה

למעלה