משטרת האופנה

../images/Emo28.gif../images/Emo11.gifמשטרת האופנה../images/Emo100.gif../images/Emo60.gif

אתם מוזמנים להוסיף גם, בהודעה הבאה

1-דולסה מריה../images/Emo100.gif../images/Emo60.gif

שיער
הסיכות בשיער
גופיית בטן
שרשרת
חצאית מיני
צמידים
גרביים
מגפיים
השילוב של הכל יחד
הייתם יוצאים ככה מהבית

עונה

שיער-נחמד 7 הסיכות בשיער-חמדוות 7 גופיית בטן-יפה 8 שרשרת-חמודה 7 חצאית מיני-יפה 8 צמידים-יפים 8 גרבייםחביבות 7 מגפיים-חמודות 7 השילוב של הכל יחד-8 הייתם יוצאים ככה מהבית-יש מצב

../images/Emo26.gif

שיער
יפהה הסיכות בשיער
חמודות, ממש מחמיאות לה. גופיית בטן
יפה,אהבתי. שרשרת
נחמדה חצאית מיני
יפה צמידים
יפים, אני אוהבת את הצמידים שלה
גרביים
חמודות מגפיים
לא משהו השילוב של הכל יחד
יפה
הייתם יוצאים ככה מהבית
לרחוב ממש לא, אולי למסיבה חח

../images/Emo27.gif

שיער 10 הסיכות בשיער
גופיית בטן 8 קצרה מידי הייתי עושה אותה טיפה יותר ארוכה עד הטבור שרשרת
חצאית מיני 10 צמידים 10 גרביים 10 מגפיים 10 השילוב של הכל יחד 9.5 הייתם יוצאים ככה מהבית כן חוץ מהגופיית בטן שקצרה מידי לטעמי.

CrAzY HiLa

New member
../images/Emo26.gif עונה!!

שיער - 10 הסיכות בשיער-2 גופיית בטן-6 שרשרת-10 חצאית מיני-8 צמידים-8 גרביים-7 מגפיים-9 השילוב של הכל יחד-7 הייתם יוצאים ככה מהבית - לא!

osh360

New member
אאאאאני!../images/Emo182.gif

שיער?יפה הסיכות בשיער?ממש חמודות גופיית בטן?מכוערת שרשרת?לא יפה חצאית מיני?בסדר צמידים?לא אהבתי גרביים?מתאימות לחולצה אבל לא לטעמי מגפיים?סבבה השילוב של הכל יחד?לא יפה לדעתי.P: הייתם יוצאים ככה מהבית?לא

betilu

New member
עונה

שיער-אהבתי הסיכות בשיער-יפה גופיית בטן-יפה שרשרת-לא שמתי לב חצאית מיני-אהבתי צמידים-לא שמתי לב גרביים-יפות מגפיים-מדליקות השילוב של הכל יחד-אני אהבתי תלוק הזה הייתם יוצאים ככה מהבית-כן,אבל בלי הגרביים הצהובות והחולצה לא הייתה בטן.

בטי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לאיפה נעלמת,התגעגעתי לשטיות שלך ושל חן ביחד. אני רואה עוד כמה שנים מופע שלכן יחד. סקסולוגיות ביום חתולות פרועות בלילה חחחחחחחח

אני לא אתחבר היום../images/Emo100.gif../images/Emo60.gif

אני אסיים עבודה ואלך למיטה. ויש לי עוד עבודה במחשבים למחר שלא עשיתי
אוףף מה אני אעשהה, אינעל אילת
חח מזה נ.מ.פ
וזה לא מאדה, זה מאדר חחח נראה לי חחח

למעלה