ש ח ר ו נ ת
New member
../images/Emo41.gifמשחק ח-ד-ש!!../images/Emo41.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif
קבלו במחיאות כפיים את... משחק ההתעלקות! המשחק לא כ"כ קשור לאורלנדו, למרות שאפשר להכניס אותו גם. הוא יותר קשור בלהכיר אחת את השנייה לעומק.. ראיתי אותו לפני איזה חודש באיזהשהוא פורום ואני לא זוכרת איזה- אזז..פורום לאיזהשהוא פורום!
אז ככה... כל שבוע אני אפתח שרשור חדש של משחק ההתעלקות. בכל משחק אני נותנת שם של ילדה- ואתן במשך השבוע מפציצות אותה בשאלות על הכל! והיא כמובן חייבת לענות. תשתדלו לגוון בשאלות, ולא שאלות בקטע של- כמה אחים יש לך? או משו משעמם.. ככה דברים מגניבים ומעניינים. וכמובן מאתגרים
עכשיו.. הילדה שנבחרה צריכה להשתדל להיכנס טיפה יותר במהלך השבוע (אלא אם כן היא כבר נכנסת הרבה
) כדי לענות לכל השאלות. כמו שאמרתי- אפשר לקשר את השאלות לאורלנדו... אוקיי, אז הראשונה שאנחנו הולכות להתעלק עליה היא לא אחרת מאשר... דורית סתם כי היא הראשונה שעלתה לי בראש
אתן מוזמנות להתחיל להפציץ אותה בשאלות! ומי שלא תשתתף יהיה לי עסק איתי
קבלו במחיאות כפיים את... משחק ההתעלקות! המשחק לא כ"כ קשור לאורלנדו, למרות שאפשר להכניס אותו גם. הוא יותר קשור בלהכיר אחת את השנייה לעומק.. ראיתי אותו לפני איזה חודש באיזהשהוא פורום ואני לא זוכרת איזה- אזז..פורום לאיזהשהוא פורום!