../images/Emo41.gifמשחק ח-ד-ש!!../images/Emo41.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

קבלו במחיאות כפיים את... משחק ההתעלקות! המשחק לא כ"כ קשור לאורלנדו, למרות שאפשר להכניס אותו גם. הוא יותר קשור בלהכיר אחת את השנייה לעומק.. ראיתי אותו לפני איזה חודש באיזהשהוא פורום ואני לא זוכרת איזה- אזז..פורום לאיזהשהוא פורום!
אז ככה... כל שבוע אני אפתח שרשור חדש של משחק ההתעלקות. בכל משחק אני נותנת שם של ילדה- ואתן במשך השבוע מפציצות אותה בשאלות על הכל! והיא כמובן חייבת לענות. תשתדלו לגוון בשאלות, ולא שאלות בקטע של- כמה אחים יש לך? או משו משעמם.. ככה דברים מגניבים ומעניינים. וכמובן מאתגרים :) עכשיו.. הילדה שנבחרה צריכה להשתדל להיכנס טיפה יותר במהלך השבוע (אלא אם כן היא כבר נכנסת הרבה
) כדי לענות לכל השאלות. כמו שאמרתי- אפשר לקשר את השאלות לאורלנדו... אוקיי, אז הראשונה שאנחנו הולכות להתעלק עליה היא לא אחרת מאשר... דורית סתם כי היא הראשונה שעלתה לי בראש
אתן מוזמנות להתחיל להפציץ אותה בשאלות! ומי שלא תשתתף יהיה לי עסק איתי

שידורינו היום בתפוז ../images/Emo124.gif

הערב ב-20:00 מגיעים להתארח live ב- blogtv קאתי ואלון, הזוג הלוהט של הוילה של פרוייקט Y2. עדיין אפשר להשאיר להם שאלות.
ב-21:00 תוכלו לפגוש את אפרת כהן ויניב לוי, כוכבי "מיכאלה", שבאים לענות לשאלות. צפייה נעימה

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif0.0

אמ...אוקי זה היה לא צפוי^^" אשמח, כמובן, אם המשחק ישורשר ל
^^''

ממממ...דווקא זה../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

נראה לי ראוי להיות נושא חדש, לא כזה נורא...
אניוואי בנות, נעלבתי קשות מהחוסר תגובה שלכן.

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאני בטוחה כשהבנות

יהיו פה הן יענו.

kittycatbone

New member
*שואלת ראשונה* ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הממ... אז............................. **חושבת חזק על שאלה** |חושבת||חושבת||חושבת|
אהא
יש לי אחת
אם היית יכולה... איזה דבר שאת מתחרטת עליו בחיים היית משנה?

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifנמ..

נראה לי שלא הייתי משנה אותו. ככה אני אלמד לפעם הבאה.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני מסכימה איתך..^^

כשאני חושבת לפעמים על כל הדברים האלה.. לשנות טעויות, עדיף תמיד לא לשנות. כי מטעויות לומדים, ואם לא עושים אותם אז לא לומדים..

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif../images/Emo32.gif

יש פה יותר
מאשר דברים אל אורלנדוO.O שרשרו לפה.

../images/Emo63.gif../images/Emo185.gifהיה לי היום טיול.

לירושלים. היה די נחמד, אבל מעייף ומתיש. וגם חלקים מסויימים היו משעממים. קבלו את פינת ה"הכי הכי" מהטיול! לא נשמע מלהיב במיוחד, נכון
? הכי מעייף: המדרגות. היו המון, ועל ההמון הזה אנחנו טיפסנו. פלא שאני מצליחה להזיז את האצבעות שלי. הכי נחמד: הנסיעה לירושלים. איזושהי ילדה נתנה לנהג דיסק עם שירים מקסימים. אבל ממש שירים טובים כאלה, בערך ברמה של שי וויל בי לבד, אבל פחות עצובים. הכי משעמם: המדריכה שלנו. ניסתה להתחפש לכל מיני אנשים מהתנ"ך. ובסוף חצי כיתה טענה שהיא שחקנית מצויינת. יה רייט. הכי מעניין: מנהרות הכותל. ממש יפה שם. הכי שווה: לבקש משאלה בכותל. זה מגניב כזה. הכי מעצבן: הנסיעה חזרה. איך אפשר לישון כשכל אלפית שניה נסתמות האוזניים ונחנקים בגלל שאי אפשר לפתוח חלון? הה? הכי אכיל: נחשו מה? הבצפר החליט שהוא נותן לנו פיצות וקולה! יש, פיצה וקולה לארוחת צהריים! מעניין מה הולך להיות בטיול השנתי שלנו|מהורהר|.

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifפגשתי את ארז ממשחק החיים!

הנה:היום אני וחברה שלי קולטות בבית ספר(באנו מוקדם) מישהו מה זה מוכר
,אמרתי לה שאני בטוחה שזה ארז ממשחק החיים
,מסתבר שזה באמת הוא
אני קולטת הדר של בנות רודפות אחריו
,כנ"ל אני
,איזה כיף למי שהיה לו הצגה ויכל לראות אותו
,רגע?,מכפת לי?,הביאו לנו שנה שעברה את הדג-נחש,הדורבנים,דנה ברגר,היהודים. ועוד טונה שחקנים מפורסמים שהכי אהבתי בינהם היה:בן שעיבי
,מצחיק שכולם רדפו אחריו
(אסי מהחברה הטובים). וד"א:לא הייתי פה כמה זמן-ולל איים באק

דדדנננההה ברגררר?!../images/Emo2.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

גאדדדד מלכככההה
אוהבת אותההה היא שרה לכם?! *מתעלף*

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo24.gifמיכלעעעע../images/Emo99.gif

איזה מגניב..היהודים
הדג נחש
הדורבנים
בעע ומה לנו הביאו? את מיכאל הנגבי, וזה לא הביצפר הביא פשוט הייתה תחרות תיכונים באקזיט, ואנחנו נרשמו, אז הוא בא להציק. בע כמה חצ'קונים יש לו. טוב לדעת שהוא אנושי

SnoopyElf

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חשוב! ודחוף מאוד! הנה, חייבת תשובה... והנה משהו חמוד [האנגלית לא מסובכת, תקראו ותהנו!] 1. I'm nobody, nobody is perfect, and therefore I'm perfect. 2. If I save time, when do I get it back? 3. Take my advice, I don't use it anyway. 4. War doesn't determine who's right. War determines who's left. 5. Best way to prevent hangover is to stay drunk. 6. A bus station is where a bus stops. A train station is where train stops. On my desk, I have a work station... What more can I say? 7. If it's true that we are here to help others, then, what exactly are the others here for? 8. Should women have children after 35? No, 35 children are enough 9. Living on Earth may be expensive... But it includes an annual free trip around the Sun… 10. Your future depends on your dreams, So go to sleep! 11. Alcohol kills slowly So what? Who's in a hurry? 12. Love is photogenic; it needs darkness to develop 13. A good discussion is like a miniskirt; Short enough to pertain Interest and long enough to cover the subject 14. A drunk was hauled into court. Mister, the judge began, you've been brought here for drinking... Great, the drunk exclaimed... When do we get started? 15. Can you do anything that other people can't? Sure, I can read my handwriting.

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאילו משפטים../images/Emo6.gif

ובקשר למפגש-רוצה שאני אפתח שירשור חדש ובו נחליט...?

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חדש לתנועה לציונות מתחדשת - פורום תנועת צומת
הפורום הרשמי לסדרת הדרמה החדשה בערוץ HOT3 - פורום סאמרלנד
בואו ללמוד על התרבות והמנהגים הגרוזינים - פורום תרבות גרוזיה
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp גלישה נעימה בתפוז
אנשים

אפרתיק

New member
נצל"ש

תראו את החתימה החדשה שלי! הכל בזכות שחר! אז תודה לך שחר! מי ייתן ויהיו לך מאות אלפי חצילים!!

למעלה