תגידו זה כול כך קשה לכם.....

לענות על שאלה אחת והנה השאלה : מישהי מכם יודעת אולי את הכתובת לשליחת מכתבים לאורלנדו ?..........

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאבל אפשר לראות שאני עניתי

לך כבר. וזה ממש מעצבן שאת כל הזמן פותחת הודעה חדשה על אותה שאלה. אפשר למצוא את הכתובת באתר אורלנדו בלום מולטימדיה. תוכלי למצוא קישור בקישורי הפורום. ואם תסתכלי בשרשורים שנתת לך קודם, אני כבר עניתי לך על זה. הודעה הבאה שלך שתכיל שאלה זו תימחק ללא הודעה מוקדמת.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifשאלה טובה.

חוץ משתינו אף אחת לא משתפת פעולה, בגלל זה, זה נקטע.

../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifאני יודעת שזה שירשור אופ

אבל לא היה לי לאיפה לשרשר וזה קשור באורלנדו וגם לא ידעתי אם בשביל זה צריך לפתוח הודעה חדשה אבל אתן תסלחו לי נכון?
טוב, אז תקשיבו יש אתר כזה באם אס אן שפירסם את רשימת האנשים הכי סקסיים בכל הזמנים של מגזין הקולנוע אמפייר וזה כולל גם בנות ,כאילו ביחד עם בנים אבל מבין הבנים במקום הראשון(שזה המקום השלישי אבל מבין מהגברים הוא המקום הראשון) תנחשו מי נבחר? כמובןןן אורלנדו שלנו
! אז הייתי חייבת להגיד לכן! אני שמה גם קישור! אז מזל טוב לאורלנדו הסקסי

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifהמון מטוסים זעירים ללא

טייס
לא נורא ששירשרת ל

כן!! גם אני הייתי בהלםםם :0

כאילו קיירה יפה והכל אבל לא סקסית כמו אנג'לינה! וגם בראד זכה מקום 6 מהבנים..6!! חוצפה!
נו טוב לפחות אורלי זכה מקום ראשון

Sweet 7teen

New member
../images/Emo15.gif ווואי איזה יופי!!! מזל טוב

לבלומי היפיוף!!!
וגם לקיירה כמובן!!

פששש יפה יפה...

באמת מגיע לו...אבל לקיירה ה
ה לא מגיע מקום ראשון מהבנות...יאקקקקקק קיירה איכסהההה....

maor007h

New member
איימממ קוםם באקקקק(עדכון של עצמי! )

ועכשיו לתמידדדדדדד התגעגעתי אליכם סוף :p חח למרות שלא הכי הכרתי מפה את כולם אבל בתקופה הקצרצרה שהייתי פה נהנתי סוף! טוב...אז הורדתי את הסרט טרויה מהאינטרנט והסרט היה מסהה מושלםםם אורלנדו שם הרג אותי ביופייייייייייייייי רק שבראד הרג אותו :( כלב.. בכל מקרה הסרט היה מושלם ואחר כך אני וחברה שלינ(ששרופה על הראד!) רבנו מכות בצחוק קיצר היה צחוקים! אחרי שהיא הלכה הביתה..לא יכלתי להמשיך את היום בלי להכנס לחדר המדהים שלי ולראות את הפוסטרים של אהובי...ו=ל=כ=ן! הכנתי את הסרט שודדי הקארייביים לפעולה ו..גאדדדדדדדדדדדדדדד זה הסרט שגרם לי להתאהב בוו (גאדדדד איזה שלמותת הורג אותי ברכות
) ואזזז נזכרתי שיש את הפורום המדהים הזה!!!! ולכן רצתי לפה :p ו....היננני כאןןן!!!!!!! עכשיו.. אני מסה מתה לשמור אתכם על קשר וזה כי בקושי אני מכירה כאן אנשים :p ו..היתה פעם שאני הייתי בצ'אט עם הבנות והיה מסה כיף.!! ואתם מסה אחלה בנות והייתי רוצה יותר להכיר אותכן :p אזזז מי שרוצה איסיקיו:251292335 מסנג'ר:[email protected] מתה עליכם סופני Mאי!A

maor007h

New member
זאת אני נכנסתי בטעות ביכנוי של אחי!

זאת אני maihlevi אויש איזה פאק..אני אשנה את זה שניה :(:(

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif../images/Emo58.gif להודעה מעלי, על

הסרט טרויה. יש אנשים שלא ראו אותו. כמוני
. נמ...אפשר גם בבקשה שתכתבי מילה שלמה בלי עודף אותיות [אני מתכוונת ל"גאדדדד, יופיייי וכו'] כי זה ממש מעצבן להסתכל על זה טודע
וברוכה השבה.

למעלה