Coldplay

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifColdplay../images/Emo178.gif../images/Emo4.gif

טוב יש לי חמש דקות לפתוח הודעה8--אם אני אצליח בכלל
* ציטוט: *תירגום חופשי
* "הדרך היחידה בשביל קליפ מוצלח זה להשיג שביונסה תרקוד בו,אבל אני לא יודע אם היא תסכים.אנחנו כרגע מפסידים ללהקות אחרות בגלל שאין לנו נשים יפות בקליפים שלנו"מרטין אמר"קשה לנו מאד לעשות קליפים,אולי אנחנו צריכים לעשות כמו הלהקה הזאת איך קוראים להם שתמיד יש להם בחורות סקסיות בקליפים-מארון 5-אני חושב שנתקשר עליהם." טוב אז,זה ממש הרגיז אותי שראיתי את זה,בכמה מילים הוא אומר שכל ההצלחה של מארון זה בגלל הנשים היפות שיש להם בקליפים.פעם כבר קראתי כתבה שאדם אומר בצחוק שהם ימשיכו לשים בנות יפות בקליפים כי סקס הולך טוב בשוק,אבל זה היא בצחוק וזאת הייתה כתבה הרבה יותר קלילה,פה זה ממש בציניות.
מה אתם אומרים?

MarishA M

New member
בעע לא לא כרייייס

דיי שתי הלהקות שאני הכי אוהבת בעולם!!!!!!! שניה משו פה לא מובן לי למה הוא משחק אותה הוא בעצמו כתב מילים לשירים של ביונסה ממש לא מובן לי העניין.. מצד שני תכלס סקס באמת הולך טוב בשוק.. דבר שני השאלה היא מתי הוא אמר את זה כי הסינגל החדש של קולדפליי שיש לו גם קליפ דיי פשוט הייתי אומרת אבל הוא בראש המצעדים של ארה"ב והוא הצליח לשבור את השיא של הביטלס בעע כתבתי על זה כבר.. קיצר אז מתי הוא כתב את זה?.. וראסמי לא פייר ה שהוא כתב גם לא לדביי מאורן וגם לא לגביי עצמו כי הם הצליחו יפה מאוד עם שתי הדיסקים הראשונים!

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifנמ לא היה כתוב תאריך../images/Emo12.gif

סורי,
אבל אני חושבת שזו כתבה חדשה כי לפני מה שכתבתי אומרים כמה שהסינגל החדש שלהם הצליח.

MarishA M

New member
יובל שאש../images/Emo3.gif

קולדפלי להקה מצוינת בלי קשר למה שכריס אמר שלדעתי גם היה טיפשי..

yuval moyal

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

../images/Emo112.gifOH GOD

|תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה||תמיכה| !!!!!!!!!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifזה חלקית נכון.

עובדה שSWBL וTL הצליחו בעקבות זה שהיה בקליפים שלהם בנות,והן עשו מה שהן עשו עם אדם
,לעומת SM וHTB שהצליחו פחות
. אבל הם לא קיבלו גראמי ומכרו 10 מיליון מSAJ ברחבי העולם על זה שהם מוכרים סקס או ווטאבר
. [ויאי הצלחת לכתוב את ההודעה בסוף
]

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifחה חה!../images/Emo3.gif

מי אמר שבית ספר זה דבר מיותר?
(טאו,אני
)

למעלה