שאלה על השירר החדש של גסיקה מתי fired up יוצא לרדיו וכאלה.?מתי יצולם לו קליפ?
א איייייללל New member 15/1/06 #1 שאלה על השירר החדש של גסיקה ../images/Emo13.gif מתי fired up יוצא לרדיו וכאלה.?מתי יצולם לו קליפ?
ש שלגיה מארץ רחוקה New member 23/1/06 #3 משהו שג'סיקה אמרה מישהו פה זוכר איך בערך הלך המשפט הזה שג'סיקה אמרה על עוף ים , משהו שהיא קראה על קופסת שימורים ושאלה כזה זה עוף שגדל בים?.... לא זוכרת בדיוק... אשמח עם תעזרו לי.. בתוכנית "נשואים טריים"
משהו שג'סיקה אמרה מישהו פה זוכר איך בערך הלך המשפט הזה שג'סיקה אמרה על עוף ים , משהו שהיא קראה על קופסת שימורים ושאלה כזה זה עוף שגדל בים?.... לא זוכרת בדיוק... אשמח עם תעזרו לי.. בתוכנית "נשואים טריים"
M Miss Independent New member 15/1/06 #2 לא בטוח אם הוא בכלל יצא כסינגל, זה סתם שיר שדלף כביכול "מהאלבום הבא שלה".
מ מלכת הוילה New member 24/1/06 #4 "זה עוף מה שאני אוכלת או שזה דג? אני יודעת שזה טונה אבל כתוב שזה עוף..של הים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מדוייק
"זה עוף מה שאני אוכלת או שזה דג? אני יודעת שזה טונה אבל כתוב שזה עוף..של הים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מדוייק
מ מלכת הוילה New member 25/1/06 #6 חחח היא לא הבינה את המשמעות אבל מותר לה לכולנו יש רגעי טמטום שלה פשוט צולמו