שאלות וכאלה...

אחת2345

New member
שאלה על because of you

שוב שמעתי את השיר ו... על מי היא כותבת אותו? מי האיש שהיא ראתה מת? (I watched you die) במה הוא נשבר? (I will not break the way you did) ומה הולך שם? אשמח אם תענו לי. תודה

BrH

New member
לא מצאתי לאן לנצל"ש סוו...כמה עותקי

ם מהאלבום ברייקאווי נמכרו עד היום? טנקס לעוזרים

STA1

New member
מעל ה- 8 מיליון עותקים בעולם..אין

כזה דבר שלא מצאת, נצל"ש - ניצול שירשור. לנצל שירשור כלשהו בהוספת הודעת נצל"ש ושאלה השאלה שלך..אבל בכל מקרה התשובה שלך בכותרת..

BrH

New member
אני לא בטוחה שזה נכון לנצל"ש שרשור

פעיל , זאת הייתה הכוונה שלי שאין לכם שרשורים לא פעילים ולכן לא היה לי מה לנצל"ש ופתחתי שרשור חדש , סליחה זה כולל את ארצות הברית או לא?

Beautiful SouI

New member
איך 8?../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

תאמינו לי אין לי מושג מאיפה אתם מוציאים את הדברים האלו
.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifכתבו כאן פעם../images/Emo15.gif

שהיא כבר הגיע למעל 8 מיליון עותקים..בכל העולם

nogafe

New member
תשובה מפורטת יותר...

נמכרו עד היום כ-5 מיליון עותקים של האלבום בארה"ב ועוד כ-3 מיליון בשאר העולם. בארץ נמכרו 7,000 עותקים בבערך חצי שנה, מה שהפך אותו לאלבום הלועזי הנמכר ביותר בארץ השנה (ובין האלבומים הנמכרים ביותר בארץ בכלליות). מקווה שעזרתי:)

DC25

New member
לא מדוייק...

צר לי לאכזב..אבל האלבום החדש של מדונה הוא האלבום הלועזי הכי נמכר בארץ..ועוד מעט הוא מגיע לזהב..שזה 20,000 עותקים..

nogafe

New member
אני חושבת שאתה טועה...

אבל יכול להיות שאנחנו מדברים על נתונים שונים- קלי היא האלבום הלועזי הנמכר ביותר של שנה שעברה (זאת אומרת 2005), בעוד האלבום של מדונה החל להמכר בסביבות ינואר-פבואר. מבחינת שנת 2005- קלי לקחה בענק...

LIAT335

New member
תשובה

Behind These Hazel Eye Hazel- באנגלית זה סוג של שקד... אז כאילו מאחורי עיני השקד

לא נכון

HAZEL זה דבש עכשיו תגידו --> הוני זה דבש.. אבל כשזה צבע עין אז אומרים ככה

Addicted To You

New member
לHazel יש כמה פירושים...

יש חום אדמדם ויש שקד...הייזל זה לא דבש! ובתרגום של השיר שה מאחורי עיניי השקד האלה

Mumbojumbo

New member
על היחסים במשפחה שלה...

כתוב לך את זה במאמרים אם אני לא טועה, או ב"שאלות נפוצות".

NOFAR77

New member
בקשר לשיר because of you

קלי כותבת את השיר על אבא שלה. בצעירותה של קלי [עד גיל 6 כשהוריה התגרשו] אבא שלה נהג באלימות מילולית ופיזית כלפי אמא שלה. בשיר היא אומרת שהיא לא תחזור על כל הטעויות שהוא עשה ושהיא למדה להסתדר בכוחות עצמה...

למעלה