פינות

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifפינות../images/Emo124.gif

שירשור זה הינו שירשור שאלות ותשובות, הפינות הקיימות ופינות שאתם יכולים לנהל. |אזהרה|חשוב לציין:משחקים לא כלולים בפינות! מה אני צריך לעשות בפינה? לפתוח הודעה, לא ממש צריך את החוקים, אולי בפעם הראשונה רק. למי מותר לנהל פינה? לכולם, כל מי שרוצה לתרום. אני לא יכול/ה לפתוח פינה השבוע. אין שום בעיה, פנו בהודעה פרטית אלי ואני אעלה במקומכם או מישהו אחר שיהיה מאוד נחמד
מה זה יעזור הפינות האלה בכלל? כל פינה מחייה את הפורום, הוא חדש וחבל שהוא כלכך עזוב כבר. רשימת פינות[אחראים, ימים]: חדשות, יום שבת. ספושבוע רגועD:, יום שישי.[Fairy of Rock] ה-תמונה, יום חמישי. החוליה החלשה, יום רביעי. כוכב השבוע, יום שלישי. דובב את התמונה, יום שני. [purple floyd] להקת השבוע, יום ראשון. להלן פינות ש"מוצעות" לכם לניהולן. כוכב השבוע - מישהו נבחר מהפורום ולכם מותר לשאול ה-כ-ל. ה-תמונה - בפעם הראשונה מעלים תמונות של נושא מסויים הקשור לסידרה ואז כל שבוע מורידים תמונה עד שנשאר התמונה המנצחת. חדשות - מי שאחראי יצטרך לחפש עידכונים וחדשות על הסידרה והשחקנים ולעלות אותם לכאן בהודעה מסודרת. להקת השבוע - כל פעם המלצות על להקה אחרת בצירוף ביוגרפיה קצרה. החוליה החלשה - כל פעם בוחרים נושא, לדוגמא: זוגות, שחקניות, שחקנים, דמויות... ואז כל שבוע בוחרים אחד שיעוף עד שנשאר החביב על כולם ביותר.
אנא, התייחסו לנושא זה ברצינות, כי בסופו של דבר רק אתם מרוויחים.
לשאלות, בירורים, טענות, בעיות, תלונות וכ'ו אנא הגיבו פה.

GypsyGirl

New member
פינת החדשות נשמעת טוב

אז נראה לי שאני שאני אקח אותה. אם עוד מישהו רוצה לעשות את זה או חושב שהוא יכול לעזור במציאת לינקים או כל דבר אחר- אני מאוד אשמח

L D N

New member
../images/Emo215.gif למה לא עושים פינה של הפרק השבועי?

למעלה