על טבעי

קובי221

New member
../images/Emo28.gifעל טבעי../images/Emo28.gif

הפרק הראשון היה חמוד. הוא מותח, כמו שאני אוהב
והוא קצת מפחיד. במהלך הסרט ניסיתי להבין למה הבנות מתות מעלה המיטה ע"י שריפה? אני אמשיך לפרק הבא...

TheLost

New member
רצית שיענו על זה? ../images/Emo3.gif

זה משהו שאנחנו עוד נגלה כנראה..

קובי221

New member
אני חושד...

דמיון מפותח: בגלל שכביכול מי שמתה היא בגלל שבעלה/חבר שלה בגד בה(?), אז כאילו מיטה = בגידה. אבל מה הקטע של השריפה? ומה היא אשמה? הרי זה בעלה בגד בה.

ShaYArO

New member
נראה לי משהו שקשור לסם

אני רק חושב ככה וגםאני פתחתי בדיוק שירשור

קובי221

New member
עדיין לא זהיתי- *או שאולי כן*

זה הילד הזה שרוצה ללמוד משפטים במכללה?

ShaYArO

New member
על טבעי/ ציידי האופל?

מישהו ראה? נראה סידרה נחמדה מזכיר קצת את פשע מן העבר שצריכים לגלות דברים וכל זה נראה נחמד אני מקווה שאני ימשיך לצפות בסידרה בהמשך רק משהו מוזר בהתחלה ובסוף הפרק היה רשום "ציידי האופל" ורשום במדריך התוכניות על טבעי מואד מוזר מישהו צפה?

TheLost

New member
שום דבר מוזר

"על טבעי" שם התוכנית. "ציידי האופל" שם הפרק.

Aviad1987

New member
איך זה הזכיר לכם את פשע מן העבר?!

זה מזכיר כל כך הרבה תוכניות אחרות אבל פשע מן העבר? בסך הכל מדובר בסדרה WBיית שמשתמשת בפורמט הפרק של עלילה ראשית שנמשכת עד סוף העונה, פחות או יותר, ועלילה נוספת שהיא יותר מקרה ספציפי שנפתר באותו הפרק. כמו בסמולוויל, מכושפות ועוד. בפשע מן העבר מדובר בפשע והיא כשלעצמה מזכירה סדרות פשע נוספות כמו CSI, למשל.

ShaYArO

New member
מזכיר ב..

אולי רק הפרק הראשון קורה רצח בעבר ואנשים חוזרים אליו בעתיד ופותרים אותו (בקצרה |
|)

snier1991

New member
אפשר להוסיף את ג'ואן מארקדיה

ולפי מה ששמעתי גם באפי בעונתה הראשונה כשחושבים על זה כל סדרת מדע בידיוני לנוער בעונתה הראשונה עובדת בשיטת הפרק שנפתרת תעלומה פרק חדש תעלומה חדשה

Im All That

New member
ג'ואן מארקדיה, באפי ומכושפות

הן לא סדרות מד"ב הן סדרות פנטזיה

TheLost

New member
הסרט? ../images/Emo9.gif

היה.. בסדר. קצת משעמם בכמה רגעים... אבל בתור פיילוט הוא הציג יפה את העניינים. לא יודע, נראה איך יהיה שבוע הבא

TalC16

New member
סדרה נחמדה

יש כמה קטעים מפחידים יש הרבה קטעים של קפיצות ואני מקווה שיסבירו מתישהו את הקטע של הנשים שנשרפות :)

למעלה