סכמ"ש

../images/Emo28.gif סכמ"ש ../images/Emo28.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: מאכל השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי:

../images/Emo198.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: האמת, לא חושב שהיה משהו. משהו רע שקרה לי השבוע: הרבה דברים. היום הכי טוב שהיה לי השבוע: רביעי. היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: אין. אמן/אמנית/להקת השבוע: / שיר השבוע: ממ... אולי Black Hole Sun? מאכל השבוע: / תמונת השבוע: / ציטוט השבוע: / פאדיחת השבוע: / קנית השבוע: / בן אדם שעשה לי את השבוע: אפשר בן אדם שהרס את השבוע? משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: זה הולך להיות השבוע הכי עמוס בחיים שלי בערך. לא מצפה לו בכלל, רק רוצה להיות אחריו
ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: די חרא.

התבלבלתי ../images/Emo122.gif

התכוונתי לרשום: היום הכי טוב שהיה לי השבוע: אין. היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: רביעי.

I Shot The Sheriff ../images/Emo150.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: אני אחרי המגן בהיס'. משהו רע שקרה לי השבוע: כל מיני דברים קטנים היום הכי טוב שהיה לי השבוע: אתמול. היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: השאר... אמן/אמנית/להקת השבוע: THE DOORS שיר השבוע: - מאכל השבוע: דובדבנים
תמונת השבוע: ציטוט השבוע: - פאדיחת השבוע: - קנית השבוע: - בן אדם שעשה לי את השבוע: - משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: כלום. להיות אחרי המגן בתולדות ולשון. ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: מייגע הודגש באמצעות מדגישומטיק

ממ

משהו טוב שקרה לי השבוע: היה לי הרבה חופש:] וסתם היו מלא דברים טובים [טפו טפו טפו..] משהו רע שקרה לי השבוע: ממ.. היה משהו מוזר. לא ברור|: היום הכי טוב שהיה לי השבוע: אתמול, שלישי, רביעי היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: לאיודעת. אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: חרשתי השבוע על השיר לבן על לבן של דן תורן.. מאכל השבוע: מקדונלדס! תמונת השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: ממ גופיה בן אדם שעשה לי את השבוע: :) משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לעבור תמגן ה2 בהסטוריה. ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: סבבה. היה טוב וטוב שהיה:]

למעלה