סופ"שארון!

../images/Emo28.gifסופ"שארון!

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סיכום שבועי! D:
עשרת הפורומים המועדפים עלינו: נייטוויש אוונסנס חתולים ערפדים אופנה אלטרנטיבית דמדומים מטאליקה מנגה ואנימה לימודי מוזיקה ותיאוריה כמעט מלאכים
עשרת הפעילים השבוע: (מספר ההודעות מתייחס לחודש האחרון) (12) still loving you (17) Amir Noy (18) bachner1 (19) feel the revenge (20) Endogenisis (22) CoralP (39) Ice Queen 7 (48) yael627 (63) Brombit (121) אטומיק בייגל
שרשורים מעניינים מהשבוע: נפתח עוד סיבוב של החולייה החלשה
קורל הצטרפה סוף סוף P: יעל העלתה תמונות וסרטון מהמפגש
והתחלתי "פרוייקט" יצירת מילון מונחים לפורום
(קישור בסוף ההודעה, אין מקום יותר לקישורים במילים
) זהו. D: שיהיה סופ"שארון מדהימי.

yael627

New member
כמעט מלאכים? |גבות|

אגב, תודה טל על כל האייקונים... עכשיו המסנג'ר שלי מלא בגבות
(+אייקון ראשון של פינלנד
) שיר/י השבוע של ווית'ין: TTBTR, IQ, HOS, SWIA שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Tristania - A Sequel of Decay דבר טוב שקרה השבוע: מפגשפורום!!
דבר רע שקרה השבוע: קראו לי פאגית
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא משהו מיוחד
אתר השבוע: פייסבוק
ו-DA מאכל השבוע: אוכל בשרי
(באיטליה אכלנו רק פסטות) ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: איך פגשתי את אמא
ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: תמונות מפגש... ותמונה ממש ישנה שסאלי פרסמה פה פעם

nymphi

New member
חח אומג זה ישן!

כל הגבות שטל שלח לך בטח אני יצרתי
חח כן זו סאלי, אגב... (נעלמת)

yael627

New member
אז את נורא כשרונית ../images/Emo9.gif

ואני יעל כמו שהבנת... לא נראה לי שהכרנו

Brombit

New member
בא לך לשלוח לי האת האייקונים של טל? P: |שיקוי

| מזכיר לי שראיתי מכונית עם מדבקה של דגל פינלנד

שבילילילילי

שיר/י השבוע של ווית'ין: כלומי. -8* שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל הפסקול של סוויני טוד
אלבום השבוע: הפסקול של סוויני טוד מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום++ דבר טוב שקרה השבוע: המפגשציצפורום
היה מדהים דבר רע שקרה השבוע: למען האמת... לא הרבה :} משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: קורס מסכם אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: ניוקי ובראוניז ספר השבוע: סושי למתחילים (סיימתי D:: ) סרט/סדרת השבוע: מצוץ מהאצבע ציטוט השבוע: בטח היו מלא שאני לא זוכרת, אבל היה מצחיק במפגש XD תמונת השבוע: כל האלבום מהמפגש

^^

מה את/ה שומע/ת עכשיו: Columbia - אואזיס שעוד רגע נגמר. והתחלף ל-Endless Song of Happiness - יעל נעים. ואופס התחלף גם לFight - Natalia Barbu
דבר טוב שקרה השבוע: מפגש! D: אתמול מצאנו חבילה ממש טובה לפראג, ממחר בבוקר עד יום חמישי לפנות בוקר. אנחנו ברשימת ההמתנה בינתיים אבל אני מקווה לטוב. ^^ ואם זה לא ילך אולי נחפש משהו אחר כזה של הרגע האחרון, למחר-מחרתיים. ואמרו לי שעברתי את המבחנים הראשונים שעשיתי למודיעין (והיה לי ראיון).
דבר רע שקרה השבוע: חם. :{ ואתמול בערב הלכנו למסעדה עם סבא וסבתא והיו שם בקושי 5 מנות בלי בשר, כשחוץ מאחת בערך כולן היו עם תוספות/רטבים/תיבול שאני לא אוהבת. בסוף הזמנתי מנה ראשונה שהיא בעיקרון עם בשר אבל הזמנתי בלי, ומנה שניה ניוקי, ושתיהן לא היו מדהימות וסתם כבדות ועשו לי רע. >_> ובסוף אפילו הקינוח לא היה כזה טוב כמו שחשבתי שהוא יהיה.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לטוס לפראג? D::::::::::::::::::::::::::::::::::: ביום רביעי יוצא באפי חדשי.
מאכל השבוע: אלפחורסססססססססססססססססססססססססססססססס
ומסתבר שיש גם יויו כי אמא שלי הייתה אתמול בב"ש והביאה ממישהו. אני אוכל מזה יותר מאוחר.
סרט/סדרת השבוע: אללי, האוס... וכמובן האו.סי, הטופ מודל, בנות גילמור.
ציטוט השבוע: מור: בא לי לקנות חתול ואז לקנות לו פלאפון ושהסוף של המספר שלו יהיה 6666666.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

בסוף אני לא טסה מחר :{

לא היה מקום בחבילה ההיא. מחר נוכל לבדוק לגבי חבילה טובה אחרת לשבוע הבא אבל יכול להיות שבכללא יסתדר לנו. ;;;;;;;;;

למעלה