סופשבוע רגועD:

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifסופשבוע רגועD:

שיר השבוע
:
אלבום השבוע
:
קליפ השבוע
:
תוכנית/סרט השבוע
:
דבר טוב שקרה השבוע
:
דבר פחות טוב שקרה השבוע
:
משהו שמצפים לו שבוע הבא
:
תיכנונים לשישבת
:
ציטוט השבוע
:
תמונת השבוע
:
בהצלחה בבגרות בהיסטוריה אנשים

השאלונים האלה ממכרים

שיר השבוע:you're so gay-katy perry אלבום השבוע:שלומי שבן-עיר קליפ השבוע:אין ממש.סורי תוכנית/סרט השבוע:טראנס אמריקה דבר טוב שקרה השבוע:אהם לשבור צמחונות של שנתיים נחשב טוב? דבר פחות טוב שקרה השבוע:בגרות במתמטיקה.מצד שני-סיימנו עם זה! משהו שמצפים לו שבוע הבא:לגמור עם כל הבגרויות שנשארו תיכנונים לשישבת:מוניקה סקס מופיעים בשישי בלילה ביישוב שלי ציטוט השבוע:"i said i was the cops,and your husband in jail',this state looks down on sodomy" כן כן ההומור האינפנטילי של בלינק עושה לי את זה תמונת השבוע:אין לי כוח שבוע טוב!

GypsyGirl

New member
הומייגד, מוניקה סקס!

אוף, איזה כיף לך (למה לא קורה שומדבר מעניין בכפ"ס, למה?)

קצת עצוב שהם באים לכוכב יאיר

ולא לכפר סבא.הא~!גם צביקה פיק מופיע במוצש ומופע הארנבות של דוקטור קספר והיהודים (שהם איחס אבל זה עדין מגניב)

GypsyGirl

New member
וואו, צביקה פיק *קנאה* אין מצב שאני מפספסת P:

אבל דוקטור קספר.. אוף, לא אכפת לי, אני אגרור חברים שלי באזניים כל הדרך לשם אם הם לא יסכימו לבוא, מה שסביר מאוד שיקרה :( אוף, איך נהייתם יותר פופולריים מאיתנו? ג'יזס, זה הכל בגלל הבעיות של הבארבי

צביקה פיק מלך!!

חחח ההופעה הייתה ענקית הוא עוד שניה התפרק על הבמה וכמעט אנס את הרקדניות שלו אבל היה לו גיטריסט חתיך :) אני ושני ידידים שלי הצענו לחברה שלי 20 שקל אם היא תלך לצביקה פיק בסוף ההופעה ותעשה לו כזה "צביקה!צביקה!אתה יכול לצלם אותי עם הגיטריסט!?" אבל הוא ברח ישר אחרי ההופעה אבל עדין יש לנו תמונה עם איתמר הגיטרה-מן.נתראה בדוקטור קספר?

GypsyGirl

New member
לול אם זה מה שקורה על הבמה אני לא רוצה לדעת

מה הולך מאחורי הקלעים וב-וואן (והוא לא יוצא עם שירה בכלל?) וואי, גדול! ואם כבר לצעוק לו משו אז למה לא 'תעביר אותי בכ"נ' או 'מאיפה החולצה הסקסית הזאת? ממש מעלימה לך את הכרס' או 'אתה חייב לספר לי באיזה שמפו אתה משתמש' או 'זה אולי נראה לך רעיון טוב, אבל לאסוף את השערות של דניאלה ושרונה מחור הביוב לא הופך את מה שיש לך על הראש ליותר אנושי' או 'למה אתה נשאר פה עד מאוחר? מחר אתה צריך להסיע את החברה שלך לגן, לא?' זהו, עכשו זה לא מצחיק סופית *אנחה* אין, הגיטריסטים תמיד הכי שווים את זה (ע"ע ארז מיוני בלוך, פיטרוט ממוניקה ומהשמו מד"ר קספר) בטח! אבל איפה ומתי זה? לא מצאתי על זה כלום באינטרנט

ארז הוא הבסיסט!

טל הוא הגיטריסט השווה :) אבל גם הקופיפון הזה ארז לא רע ודוגרי מה שצומח לו על הראש לא אנושי,אמא זה עוד יותר מפחיד מקרוב..באמת שאם הייתי פוגשת אותו ברחוב הייתי צורחת יותר מפחד מאשר מקטע של "פגשתי מפורסם".אהםם אין לי מושג עדיין זה באמצע החופש ומן הסתם שלא יהיה כתוב על זה אנחנו ממש חור נידח אני יעדכן אותך לגבי התאריך! אוףף לא זכיתי בכרטיסים לבלונדי :(

GypsyGirl

New member
0_0 כן? טוב, לזכותי יאמר שאף פעםלא הבדלתי בין

בס לגיטרה רגילה, אז... וארז לא קופיף! הוא ממש חמוד, ויש לו חולצות מגניבות, וזה. *מנסה להזכר מי זה טל* אה, זה ההוא שנראה חצי אימו ועושה גראולים בשיר של זהבה בן? לול כן, לפגוש אותו ברחוב זה יותר בכיוון של 'אומייגד שנות ה80, יש משהו ששכחתן מאחור, יחד עם הטייצים המזוויעים ויזהר כהן' יו, כן, תעדכני אותי *מתפללת שזה לא ייפול על התאריכים של לונדון* יהיה מגניב ועל תתבאסי מבלונדי, קודם כל בטח יהיו שם מעריצים מסורים שיעלו את זה ליו טיוב וגם חוצמזה, הם זקנים כבר אז ההופעה בטח לא תהיה אנרגטית מדי (קשה לעשות קפיצות כשאתה ושב בכיסא גלגלים ומחובר לאינפוזיה) וגם תמיד אפשר לחכות מחוץ לגדר, או וואטאבר, ולשמוע אותם פלאס, אמ, תקשיבי- אני ממש מצטערת שנעלמתי מפייסבוק וזה אבל אני הולכת לענות לך מתישהו. בעתיד הקרוב.
ואני ממש מצטערת שיצאתי מתנשאת באחת ההודעות שם והכל.. וויל יו פורגיב מי?

חחח בבס יש איזה 4 מיתרים :)

ולא ממש שמתי לב לחולצות של ארז הייתי יותר מידי עסוקה בלנסות לפענח אם יוני באמת מצרפת אותו :) וטל באמת נראה קצת אימו אבל הגראולים שלו אדירים! את נוסעת ללונדון?!וואיייייי את הולכת להופעה של הארקטיק?? לאיזה הופעות את הולכת!?איזה כיף לך!! וחפיף על הפייסבוק ואני גם לא זוכרת שיצאת מתנשאת מתישהו אז כנראה שלא יצאת :)

GypsyGirl

New member
די אין אני חולה על הפורום הזה

איך אתם סותמים לי חורים בהשכלה, זה משו מדהים. קודם קורט קוביין מת ב94, עכשו בבס יש 4 מיתרים, אין אין מה יהיה הדבר הבא? חקר אטומים? חיים על החלל? האם זה נכון שאודטה אחראית למפץ הגדול? *יעל לא שנונה בשיט* וואי נכון! ההצטרפתויות שלהם מדהימות! ויוני כזה חמוד, הוא אמר לי מזל טוב פעם! *אושר אינסופי* וגם אח שלו ממש חמוד- או לפחות ככה שמעתי. הוא התחיל עם חברה של חברה שלי במשפט 'את יודעת, יוני בלוך הוא אח שלי' וטל מגניב ברמות על. אני זוכרת שהייתה הופעה שלמה שהתלבטתי בין שלושתם. נראה לי שבסוף המסקנה הייתה אורגיה. ולא :( אנלא הולכת לאף הופעה.. אחרי הכל אני באה עם אמאשלי לשם, אז יהיה טיפה מוזר. ואי על תהיי מבואסת, רוצה שאני אביא לך משהו? (איזה בריטי חמוד, נגיד) יו תודה :) זה הדאיג אותי קצת

שמחה שאנחנו משכילים אותך :)

ואם אודטה לא אחראית למפץ הגדול היא בהחלט אחראית לאסון טבע כלשהו *מדברים על חוסר שנינות* ויוני אכן חמוד ואפילו הצלמתי איתו! למרות שהייתי צריכה כל שניה להזכיר לו להסתכל למצלמה הבנאדם היה מסומם ברמות.אבל הצטמנו עם ארז וטלוש!ואני אפילו חברה של טל בפייסבוק *אללי!הסטוקריות!* אני לא מאמינה שאת לא הולכת לאף הופעה!! איזה בזבוז של לונדון! אה ואני אשמח אם תביאי לי תנסיף הארי (ג'ינג'ים שליטה,או את רון וויזלי!) אני היחידה שחושבת שהארי הוא החתיך מבניהם? וויל נראה קצת כמו גמל כזה... מתי את טסה!?

GypsyGirl

New member
לול

לא נורא, בקטנה, לשתינו היה יום חלש :) ויוני אכן מסומם.. בהופעה האחרונה שראיתי אותו (אחח, ינואר נראה ממש רחוק פתאום) הוא היה ממש מופתע שיש לו מעריצות שמחכות בחוץ ורוצות חתימה אבל להגנתו הגיל שלהן באמת היה מפתיע (חבורת פקאצות בנות 12) אז זה כנראה הופך את זה ליותר טוב, אני חושבת. (והוא חתם לי גם! הוא מצייר 8 מוזר כזה אבל במאוזן. עמוק מצידו) האעעע אומייגד הצטלמת איתם?! יואו, איזה כיף לך. ו,אמ, נראה לי שאני אוסיף אותו גם (גרופית בנשמה) וזה נראה לך סטוקריות? מחר אני הולכת לעקוב אחרי ויקה ומולי מהשרדות (אבל אני מנסה להפחית את הפתטיות ע"י זה שאני אראיין אותם או משו) מה?! יש אנשים שאוהבים את וויל יותר מהארי?! אמג! אבל איך אפשר? הארי כאזה חתיך! וראיתי תמונה שלו בלי חולצה ואומייגד הוא ממש חתיך! ממש אבל! 3> אפילו שהשיניים שלו לא משו. ואנלוידעת בקשר לגמל, אבל וויל תמיד הזכיר לי את אלביס, איכשהו עוד 11 יום!!!!!!!!!&^&$^$#^%@

Shexy Peanut

New member
קטי פרי ענקית ../images/Emo47.gif

אני כבר חורשת עליה חודש בערך. היא טובה

Shexy Peanut

New member
תכלס לא XD

לא הבנתי פשוט.. חשבתי דיברת על איזה משהו אחר
[היא מין ראיון כזה לקטי ושאלו אותה אם היא התנשקה עם בחורה אז היא אמרה שהיא שומרת את עצמה למה שמה.. זאת שמשחקת את מונטנה]

חחח נכון ראיתי את זה

והיא גם אמרה כזה משהו בסגנון "אני לא לסבית אבל אם סקרלט ג'והנסון הייתה נכנסת עכשיו בדלת ורוצה לנשק אותי לא הייתי מתנגדת"

למעלה