מאיפה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמאיפה

מורידים את התוכנה של הכנסת צרובים לסוני, והכנסת צרובים לדיוידי [משחקים וסרטים..] ואיך מפעילים אותה?.

Ncoder

New member
איזה סוני? ...

יש ציפ שמכניסים לסוני, לפעמים מוכרים בחנויות ציפ מוכן בתוך המכשיר, באמצעות הציפ תוכל לנגן צרובים. סרטים ב-Divx (אם יש לך סוני 2) תוכל לנגן באמצעות נגן שאותו תוריד מאיפשהוא (נראה לי שקוראים לזה Reality משהו, חפש בגוגל playstation 2 divx). מידע נוסף בפורום Divx (מומלץ שתשאל שם אנשים בפרטי כי המנהל שם מוחק כל הודעה בפורום בנושא זה).

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתודה אבל לא הבנת .

נגמר לי התקציב- אין ציפ לסוני לצרובים בחינם [וזה סוני פלייסיטיישן2] ולסרטים בדי.וי.די- יש לי נגן,אני רוצה להעביר את-זה לדי.וי.די [את הסרטים שהורדתי] וגם אין תקציב בבקשה תעזור לי.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני מכירה [אני בת] מישהו

שהוריד את-זה [את הצ'יפ] או שזה היה בכלל דיסק-תוכנה. אז אני רוצה לדעת מאיפה מורידים ?

Ncoder

New member
את הציפ אי אפשר להוריד ...

זה חומרה, והדיסק שאת מדברת עליו זה משהו שקיים לפלייסטיישן 1 ו-One (שתי קונסולות שונות) . אבל הצעתי לך מקודם לשאול מישהו מפורום פלייסטיישן, הם בטח יודעים יותר ממני.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifטוב אבל בקשר לדי.וי.די.

מאיפה מורידים תוכנה של צרובים לדי וי די?

Ncoder

New member
DVD צריך מראש לתמוך בצרובים..

אם הוא לא תומך בצרובים אז שום תוכנה לא תעזור. מה זה צרובים? DATA? VCD ? SVCD? DivX? יש הרבה סוגים של צרובים . תביני מה את רוצה ואחרי זה תשאלי מה את צריכה (ובדרך אולי תספקי מידע על מה שיש לך) .

Ncoder

New member
את צריכה גם לקרוא את כללי הפורום ..

חל איסור על העלאת תכנים הקשורים לפירטיות, הגבול ממש דק בנושא זה, אין לציין או לרמוז בהודעות על שם של סרט מסויים שהורדתם (סרט בעל זכויות יוצרים) והאמצעי להורדתו. הסרט שאת מורידה מהאינטרנט בסיומת AVI הם בדר"כ סרטים מקודדים ב-Divx או Xvid, ה-DVD שלך אמנם מנגן סרטים אך הוא לא חייב לתמוך בכל פורמטי הסרטים שיש בעולם. תבדקי אם ה-DVD שלך תומך ב-DIVX ואם כן אז תוכלי פשוט לצרוב את הקובץ ה-CD וזהו ולנגן ב-DVD (כמו שצורבים קבצים רגילים). אם ה-DVD שלך אינו תומך ב-DIVX אז הוא אולי הוא תומך ב-VCD, אפשר להמיר סרטי AVI ל-VCD ויש לנו כמה מאמרים על זה (תחת מאמרי הפורום ) .

למעלה