OMG!
|החפירה| זה היה אחד הלילות היותר מוזרים שהיו לי, והוא היה טראומתי לגוף:S:S בהתחלה חלמתי על מישהי מהשכבה שלי שאח שלה עשה תאונה לפני שבועיים והוא בבי"ח (עד כאן מה שבאמת נכון, במציאות) שבאה לבי"ס עם משה פרסטר (?!?!) והם ישבו ליד קיוסק נטוש כזה והיא התחילה לבכות על אח שלה ומלא ילדים מהשכבה התכנסו מסביבה ומשה ניחם אותה (
). ולידם היה אוטובוס משונה כזה שכאילו עלה עליו רכב והוא נמחץ תחתיו ונשברו לו החלונות, וכשמישהו הרים אותו יצאו ממנו אנשים חיים (איזה לילה הזוי:|), וזה קרה עוד פעם עם הרכב..:S ונכנסתי לאולם כזה שישבו בו ילדים מהשכבה והמורה הראשונה שלי למחול מודרני והיה שם קצת חשוך וניסיתי להאיר עליהם בפלאפון כדי למצוא איפה לשבת איתם ופתאום שמתי לב שאני לא רואה כלום חוץ מס"מ רצפה מתחתי. אז ניסיתי להאיר שוב ושוב והתחלתי להלחץ "אני לא רואה אתכם!!!" ולבכות. ומתישהו אחרי שהמורה ניגשה אלי לעזור לי ללכת התחלתי לראות עוד פעם. וגם חלמתי שהייתי בבית הישן שלי ועשיתי מתיחות על המיטה כי התגעגעתי למחול. וכפיפות בטן ושטויות. ועוד בבית הישן - שזה החלק הכי מוזר לי. חלמתי שאבא שלי צריך לנזוף בי ואני יושבת בחדר שלי והדלת סגורה ואני ממש מרגישה (גם גופנית מחוץ לחלום, ובלי לשמוע:S) שהוא עומד להגיע, ואני מתחילה להיכנס לפאניקה. ואז הוא באמת הגיע לחדר שלי, כדי להגיד לי שכבר 7 וחצי ואני צריכה לקום (נשארתי לישון אצלו כי למדתי לתנ"ך עד מאוחר
) וקפצתי פתאום מהמיטה כמו בסרטי האימה האלה, כשהעיניים שלי מסתכלות עליו בבהלה ואני פולטת אנחה כזאת של "ההא" (נו, האנשים שנבהלים ו....אה..נשמתם נעתקת?
) והלב שלי פעם ממש מהר ורעדתי נורא ואבא שלי בעצמו נבהל ושאל מה הבהיל אותי כ"כ (אני מבועתת: "לא יודעת:|" ) ואז הוא הלך ונרדמתי וחלמתי שאמא ואני הולכות מכות
ואני מרביצה לה עם נעל ומזכירה לה שהיא רצחה ילד (WTF?!
) ואז אבא שוב בא להעיר אותי, והייתי צריכה להתאושש מהלילה הזה..:| פי, |סחפירה| מה אתם מתכננים לעשות? לחזור הבייתה, להתקלח, ללמוד לתנ"ך מה דעתכם על יום נפלא זה? יום נפלא ללמוד לתנ"ך?
ו... איך אפשר בלי השאלה היומית לקראת סוף החופש.. מה עשיתם בחופש פסח בעצם, והאם תכננתם יותר/פחות ממה שיצא? אוך, פירטתי וזה מחק לי
ינעל ctrl+z ! בכל אופן, הייתי בת"א איזה שש פעמים לפגוש אנשים שקסיים, ויצא יותר משתכננתי
והייתי במשרדים של תפוז ושטויות ועזבו אתכם, עשיתי כ"כ הרבה שאין לי כוח לפרט שוב. מה שכן - היה חופש פצצות!
האם אתם מרוצים בעצם מהחופש שהיה?כיין
או לא? ולמה [שאלה-שאלה דפקתי, האאא?] אכן. אמ, למה? כי היה מעולה! בחופש הגדול אני לא מבלה כ"כ הרבה תוך שבועיים ויום!
היה אחלה!! לאב! שיהיה יום מדהים. תודה גם לך