יום שני!!!!

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif יום שני!!!! ../images/Emo9.gif

ורשמית- חג שני של פסח!! לילהלוּ!!! וערב חג של המימונה!!! תרבחו ותסעדו
חחחח טוב.. אז מה עשיתם בנתיים? מה אתם מתכננים לעשות? מה דעתכם על יום נפלא זה? ו... איך אפשר בלי השאלה היומית
לקראת סוף החופש.. מה עשיתם בחופש פסח בעצם, והאם תכננתם יותר/פחות ממה שיצא? האם אתם מרוצים בעצם מהחופש שהיה? או לא? ולמה [שאלה-שאלה דפקתי, האאא?
] לאב!
שיהיה יום מדהים.

m i c k e y 15

New member
נרדמתי ב-7 אתמול בערב! ועכשיו קמתי

אמאאאאאא אפעם לא קרה לי...חחחח נמנמנמ אני עדיין עייפה אז אני אחזור לישון...חח ולשאלה- אני לא מרוצה מהחופש..לא הספקתי לעשות כל מה שרציתי..הוא עבר מהר מדי
ויש לי עוד שיעורים שלא עשיתי..ולקרוא ספר באנגליתתתתת וואלהה...שכחתי ממנו לגמרי..
אני אקרא במטוס
חח סתםסתם

HeNoOsH

New member
בוקר טוב =]

אני זזה עם המשפוחה לעשות על האש :) שאלה יומית- לא משהו החופש הזה..תיכננתי יותר דברים לעשות ורוב הזמן ישבתי בבית חוץ מהסופרלנד, כמה פעמים שנפגשתי עם ידיד שלי ועוד כמה פעמים שעשיתי סיבוב עם חברות בעיר ובאחת הפעמים האלה קרה לנו משהו מפחיד אז הורים שלי כבר מפחדים שאני אצא מהבית חח =\ אבל חפיףף העיקר חופש =] יום טוב :]

גליזה

New member
OMG!

|החפירה| זה היה אחד הלילות היותר מוזרים שהיו לי, והוא היה טראומתי לגוף:S:S בהתחלה חלמתי על מישהי מהשכבה שלי שאח שלה עשה תאונה לפני שבועיים והוא בבי"ח (עד כאן מה שבאמת נכון, במציאות) שבאה לבי"ס עם משה פרסטר (?!?!) והם ישבו ליד קיוסק נטוש כזה והיא התחילה לבכות על אח שלה ומלא ילדים מהשכבה התכנסו מסביבה ומשה ניחם אותה (
). ולידם היה אוטובוס משונה כזה שכאילו עלה עליו רכב והוא נמחץ תחתיו ונשברו לו החלונות, וכשמישהו הרים אותו יצאו ממנו אנשים חיים (איזה לילה הזוי:|), וזה קרה עוד פעם עם הרכב..:S ונכנסתי לאולם כזה שישבו בו ילדים מהשכבה והמורה הראשונה שלי למחול מודרני והיה שם קצת חשוך וניסיתי להאיר עליהם בפלאפון כדי למצוא איפה לשבת איתם ופתאום שמתי לב שאני לא רואה כלום חוץ מס"מ רצפה מתחתי. אז ניסיתי להאיר שוב ושוב והתחלתי להלחץ "אני לא רואה אתכם!!!" ולבכות. ומתישהו אחרי שהמורה ניגשה אלי לעזור לי ללכת התחלתי לראות עוד פעם. וגם חלמתי שהייתי בבית הישן שלי ועשיתי מתיחות על המיטה כי התגעגעתי למחול. וכפיפות בטן ושטויות. ועוד בבית הישן - שזה החלק הכי מוזר לי. חלמתי שאבא שלי צריך לנזוף בי ואני יושבת בחדר שלי והדלת סגורה ואני ממש מרגישה (גם גופנית מחוץ לחלום, ובלי לשמוע:S) שהוא עומד להגיע, ואני מתחילה להיכנס לפאניקה. ואז הוא באמת הגיע לחדר שלי, כדי להגיד לי שכבר 7 וחצי ואני צריכה לקום (נשארתי לישון אצלו כי למדתי לתנ"ך עד מאוחר
) וקפצתי פתאום מהמיטה כמו בסרטי האימה האלה, כשהעיניים שלי מסתכלות עליו בבהלה ואני פולטת אנחה כזאת של "ההא" (נו, האנשים שנבהלים ו....אה..נשמתם נעתקת?
) והלב שלי פעם ממש מהר ורעדתי נורא ואבא שלי בעצמו נבהל ושאל מה הבהיל אותי כ"כ (אני מבועתת: "לא יודעת:|" ) ואז הוא הלך ונרדמתי וחלמתי שאמא ואני הולכות מכות
ואני מרביצה לה עם נעל ומזכירה לה שהיא רצחה ילד (WTF?!
) ואז אבא שוב בא להעיר אותי, והייתי צריכה להתאושש מהלילה הזה..:| פי, |סחפירה| מה אתם מתכננים לעשות? לחזור הבייתה, להתקלח, ללמוד לתנ"ך מה דעתכם על יום נפלא זה? יום נפלא ללמוד לתנ"ך?
ו... איך אפשר בלי השאלה היומית לקראת סוף החופש.. מה עשיתם בחופש פסח בעצם, והאם תכננתם יותר/פחות ממה שיצא? אוך, פירטתי וזה מחק לי
ינעל ctrl+z ! בכל אופן, הייתי בת"א איזה שש פעמים לפגוש אנשים שקסיים, ויצא יותר משתכננתי
והייתי במשרדים של תפוז ושטויות ועזבו אתכם, עשיתי כ"כ הרבה שאין לי כוח לפרט שוב. מה שכן - היה חופש פצצות!
האם אתם מרוצים בעצם מהחופש שהיה?כיין
או לא? ולמה [שאלה-שאלה דפקתי, האאא?] אכן. אמ, למה? כי היה מעולה! בחופש הגדול אני לא מבלה כ"כ הרבה תוך שבועיים ויום!
היה אחלה!! לאב! שיהיה יום מדהים. תודה גם לך

Black Balloon

New member
בלה בלה בלה

אני צריכה לצייר איזה מיליון ציורים ליום רביעי ואינלי כוח ;[ יוצא לי מכוער נו ;[ זו בעצם התוכנית שלי להיום- לצייר. ואולי גם לחזור על החומר קצת [כן, בטח
]. אעעעה אה, והתשובה היומית- מה עשיתי החופש? בואו נראה.. ישנתי אצל אחותי, הייתי בחמת גדר, הלכתי לסרט, הייתי בקניונים [
], הייתי אצל אחי, ישנתי, אכלתי [יותר מידי אפילו
] וכאלה... האמת שלא תכננתי כלום, אבל היה מקום לשיפור :X והאמת שהחופש הזה, הפעם, לא בא לי בטוב >< המשך יום נפלא

Grey Faerie

New member
מאנדיי מאנדיי...

אני לא מאמינה שהחופש נגמר לי ככה
בנתיים עשיתי סעיף א' של אינדוקציה מעצבנת. וחלק מסעיף ב'
וחוצמזה, צילמתי תמונות משפחתיות וכאלו :] ואכלתי. מאד חשוב:] וזהו אני חושבת O: בנתיים אני מתכננת להמשיך לעשות מתמטיקה ולסיים כמה שיותר (למרות שעם איך שאני מתקדמת זה לא ילך משהו
) ואז לא יודעת. $: היום הזה באמת נפלא! לא חם ומעיק אבל גם לא קר יותר מידי. חופש פסח... אחח, נושא כואב. האמת , שבאמת הספקתי לסדר ולנקות את כל החדר אז אני גאה בי. אבל גם תיכננתי ללמוד מתמטיקה וכימיה, ולעשות את העבודה במחשבת ישראל ובהיסטוריה. ולא עשיתי כלום מכל זה חוץ מכמה מבחנים במתמטיקה:( חוצמזה, נפגשתי עם חברים כמה פעמים, הלכתי עם אחיותי לסוהו ואח"כ למקס ברנר ושברתי את כשרות פסח שלי:], יצאתי עם חברה שלי וחבר שלה לטרבין והיה לי מאד כיף:], ואמ, ראיתי לפחות 3 סרטים שרציתי לראות ואפילו קצת ניקיתי את המועדפים שלי
מרוצה כן, חבל שלא יכול להמשיך יותר. וואחד שאלה:] יום טוב לכולם! :)

Yoko Nakajima

New member
חזרתי מקפריסין! ../images/Emo13.gif

לפני כמה שעות.... מה עשיתי בינתיים? ממ הייתי עם חברים, טיילתי עם המשפחה, והייתי באיה נאפה :) וגם קצת מתמטיקה בתחילת החופש >< מה אני עוד מתכננת לעשות? מתמטיקה
כימיה ^^ והיסטוריה X_X.. מה דעתי על היום? אחלה יום, הרבה אוכל, ואחלה יום =] (והרבה הרבה אוכל!!! >< *התפוצצתי*) ממ די מרוצה מהחופש :) חוץ מזה שהחברים ואני רצינו אילת או חוף פלמחים ולא יצא, וכל יום בקפריסין היה יום של לטחון אוכל :S, ולא הספקתי לעשות כל מה שרציתי..... אבל נההה, למה להיות קטנוניים
היה נהדר
!

חחחחח

אני לא חוגגת מימונה! ואני מרוקאית
איזה עצוב. החופש היה סבבה. בהתחלה שלו הייתי בפולין-והיה הכי מדהים בעולם. זה המשיך לכל יום עם המשפחה ובלילה עם חברים. היה כ"כ כיף! אבל יש לחץ,מטורף,מהלימודים. קשה לי לתפקד ככה,זה ממש הרס לי. אבל היה בנזונה של פסח[: לא תיכננתי כלום האמת,אבל לא היה משהו שרציתי לעשות ולא עשיתי. בא לי פיצה! סעמק

Blue Aura

New member
לא רוצה מתכונת ביום ראשון!

לא רוצה לעבוד יום שישי!
נסענו לעפולה. הלכנו לקניון, אבל הכל היה סגור, ניסינו בבאולינג אבל גם שמה היה סגור, הלכנו למתחם, קניתי אייסשוקו מארומה
הלכנו למסעדה ערבית, היה כיף, הלכנו לקנות פרחים. [סעמק, כתבתי מקודם ויותר אבל נמחק!
] לא רוצה מתכונת ביום ראשון!@#!%!#%@$%#$^$#%*&%*^&)@$!#! ועוד במת'!

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif Monday ../images/Emo9.gif

אממ.. טוב.. אתמול בלילה ישבתי במחשב וזה, ודיברתי עם אחד שיצאתי איתו פעם ולא דיברנו כמה חודשים.. בקיצור, השיחה התגלגלה והתגלגלה והתחלנו להתוודות על מלא דברים וזה היה מה זה מגניב והחלטנו בסוף שאנחנו חייבים להיות ידידים-ידידים
איזה חמוד זה יצא. רק מה. הלכתי לישון בסוף ב8 בבוקר]; הייתי אמורה להיות היום בחזרות למופע שעולה מחר, אבל לא התעוררתי בזמן והרגשתי לא טוב, והם העיפו אותי משם, הזונות. יאללה על הזין. בהמשך היום אני אמורה להפגש עם ידיד שלי, שמרגיש רע עקב פרידה שהייתה לו, ואולי עם הידיד החדש שלי
לראות את "בופור".. נראה. זהו נראה לי, אני אלך לישון יחסית יותר מוקדם ממה שעד עכשיו הלכתי, כי עוד מעט חוזרים לביה"ס. לפחות המועקה של המופע המסריח הזה ירדה לי מהלב

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif אה ו..

השאלה היומית: בחופש פסח לא עשיתי יותר מדי, היה לי כרטיס לבוםבמלה אבל בסוף לא הלכתי כי בחרתי שלא. [הכרטיס היה חינם].. פגשתי אנשים חדשים, אנשים שרציתי לראות מלא זמן, סגרתי מעגלים, רזיתי.. תכננתי בהחלט יותר ממה שיצא. אני לא מרוצה מהחופש שיצא, כי הוא היה משעמם ומעפן ולא עשיתי כמעט כלום, ותכננתי פי אלף יותר. זהו.

D a N i T a

New member
כבר יום שני?! ../images/Emo2.gif

אמממ העירו אותי ב9 וחצי ואבא חש שף צרפתי אז הוא שם סינר ומגבת והתחיל לבשל חביתות לארוחת בוקר חח אח"כ נסענו לאיזה מקום עם מלא תבלינים ומסעדה בלי קשר.... והיה שם מישו ממש חמוד וכשהוא שם לב שהסתכלתי עליו (יותר נכון בהיתי) הוא שבר 3 כוסות שהיו לו ביד וצחק
ואחרי זה נסענו לכיוון ירושלים ועצרנו באיזה עתיקות והיה ממש מצחיק
ושוב אבא החליט שהוא שף צרפתי וצייר שפם והתחיל לעשות על האש "בסגנון צרפתי".... קיצר ההורים שלי ממש קרועים
מה עשיתי בחופש? לא הרבה.... הייתי בדיזינגוף (פעם ראשונה!)... הייתי בצפון יומיים אצל דודה שלי והיה כיףףף כמעט נפגשתי עם ידיד שלי אבל אז היה תיגבורים
וסתם טיילנו כמעט כל יום.... חשבתי שאני יעשה מלא דברים ובסוף כמעט חצי ממה שתיכננתי לא קרה.... אבל היה לי כיף

למעלה