חדשה...?

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifחדשה...?

היי אני באמצע הקריאה של "מלחמת האחים" אבל דיי היה לי בלאגן בקריאה חיפשתי ספר לקרוא וראיתי את "מלחמת הנשמות" ורק אחרי שהתחלתי לקרוא הבנתי שזה חלק מסדרה שלמה אז יצא שקראתי את כל סדרת הנשמות ראשונה ורק אז את כל הרשומות ובגלל שרשום בספר של "דרקונים של שמש גוועת" ש"דרקוני להבת קיץ" בא אחרי הרשומות אז יצא שקראתי אותו ורק אחר כך התחלתי את האגדות שאני באמצע שלהם עכשיו... אז כן דיי עשיתי לעצמי בלאגן אבל אני ממש אוהבת את הסידרה מקווה להשתלב

ברוכה הבאה!../images/Emo54.gif

חבל שקראת בסדר מבולבל, אבל זה לא נורא. גם אני עשיתי את זה, ותראי לאן הגעתי! (שיואו, מנהלת בתפוז, איזה כבוד).

Guybrush Marley

New member
ברוכה הבאה../images/Emo118.gif

זה טיפה חבל שקראת את הספרים בסדר לא נכון, אבל העיקר שנהנית P= כמו שטליה אמרה, גם היא קראה את הספרים בסדר לא נכון, וסתכלי לאן היא הגיעה - היא כחולה, ואני קראתי את הספרים בסדר כן נכון - ואני אפילו לא אדום. פחח.

../images/Emo54.gif

זו כבר הפעם השניה שאתה טוען שהפורום מוצף. אני לא יודעת למה אתה חושב ככה. אם יש לך תלונות/הצעות לשיפור אתה מוזמן לפנות אליי במסרים.

Guybrush Marley

New member
אוה, וזה חלק די גדול בציניות.../images/Emo118.gif

למרות שהוא רק מעליב, ולא ציני.

RoCKeR121

New member
ברוכה הבאה

כל יוזמה בקשה והתחלה של מסורת שתקדם את הפורום המת הזה(שתאכלס מוחזק רק בגלל החברויות בין האנשים פה) תהיה ברוכה

Eurogirl

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני פה איזה חודשיים, ויצא לי לכתוב בערך 4 הודעות. אולי תעזרי לי להציף קצת??

אלאנקה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גמני לא קראתי בסדר הנכוןP: יותר מסובך מכולם ביחד.

NJS

New member
walcome

מוזמנת להצטרף לפורומנו השופע, המשגשג, המלא חיים! [וול לפחות פעם הוא היה כזה ^^]

../images/Emo54.gif

הוא יהיה כזה שוב אם למישהו יהיה אכפת ממנו. בינתיים נראה שאני היחידה שנכנסת לכאן יותר מעשר פעמים ביום. יותר קרוב לעשרים, האמת.

Guybrush Marley

New member
פעם גם אני הייתי ככה.../images/Emo118.gif

ולהזכירך, הצטרפתי בתקופה שהפורום היה פחות או יותר מת. אבל, פשוט הבנתי שאין טעם, כי כמעט אין פה הודעות חדשות.

למעלה