חברתי.

uw213

New member
אאהה! חופש חופש חופש!

סוף סוף הוא הגיע! אני עדיין לא קולט שיש עכשיו 73 ימים בלי בית ספר! (רק נקווה שלא יהיה משהו שיהרוס אותו, כי אם כן זה יהיה חופש שלישי ברציפות שנהרס לי. לפני שנה הייתה המלחמה ולפני שנתיים שברתי את היד) ואני גם לא קולט שעוד חודש הספר השביעי יוצא! עוד חודש אנחנו וכל העולם יודעים מי זה ראב"! ולמי סנייפ נאמן! וכל השאלות הקטנות! עוד חודש נגמרת תקופת יציאת ספרי הארי פוטר! עוד חודש כל מאות התאוריות הופכות לחברות משמעות! אתם קולטים את זה?

נפתח סוף סוף משחק הוגוורטס המושקע ביותר

זהו זה...לאחר חודשיים וחצי של הכנות הכל מוכן...המשחק הכי מושקע של הוגוורטס שהיה איי פעם... ההרשמה מתחילה עכשיו! רוצו לקישור של הקומונה והרשמו...אתם תהנו ומובטח לכם הנאה רבה.... דברים שיש במשחק: קבוצת קווידיץ' הוגסמיד לימודים ספרייה בתים תחרויות קרבות ועוד ועוד.... יש עוד המון דברים חדשים תבואו כדאי... תופס ההרשמה בקישור... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=25761

סעמק איתם! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

הם מוכנים לבטל יציאה של כל החבר'ה לים - כדי ללכת לשחק בסוני אצל מישהו בבית! הם מוכנים לצאת למשחק כדורגל ישראל/ריאל מדריד - בלעדיי! הם לא מעוניינים לבוא איתי מחר למשהו שבאמת חשוב לי... ואלה נקראים חברים?! איפה הקטע של ההתחשבות נכנס בכל הסיפור הזה?! אני באמת מבואס וכועס עכשיו.

בנים *מגלגלת עיניים*

ב"ה אבל סוני זה באמת כיף
. אבל לא בשביל לבטל משהו אחר. זה כבר באמת אידיוטיזם לשמה. הם מעצבנים אותי.

m i a o o

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo63.gifעוד 30 יום. מתרגשים?../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

שומו

New member
בשעטו"מ, זה נגמר.

לייף סאקס. לא רוצה אפילו לחשב את הממוצע. ואחרי הבגרות ביום ראשון נצא לחרות זמנית של חודשיים מחורבנים. אכן, לייף סאקס. אה, וסקר- אבי שובר החודש את השיא של 828 הודעות- כן או לא
לדעתי כן
.

סליחה?! ../images/Emo46.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

די כבר עם זה. באמת די. יצא מכל החורים. תעשה תחרות עם עצמך, אני לגמרי לא מתעד לעצמי להשתתף בתחרות נגד מישהו בפורום.

Gummy Bears

New member
יום אחרון ללימודים וזה.

רשמים:
תעודה נהדרת, בחיי, אני לא מרשה לעצמי להתלונן. משהו אחד שהלך טוב היום.D:
נדר להלן: אם המורות שלי למתמטיקה, אנגלית והיסטוריה (וכן המחנכת שלי) נשארות איתי שנה הבאה, אוהוהו, אני לא אתלונן על מורות (המורה.שלי.ללשון.כזאת.כזאת.כזאת!@! אבל היא נתנה לי 95 [ממוצע 98, אבל מי סופר], אז שה).
מצאתי לעצמי גם כן יום להתעצבן על חברה. בחיי שזה באמת לא בסדר שאנשים משתנים לי סתם ככה, מהקצה אל הקצה, והופכים להיות כל מה שהם עצמם כ"כ שנאו פעם. ואני אוהבת אותה הכי בעולם, והיא כ"כ חסרה לי, ואני לא מבינה איך למישהי כ"כ חזקה ואמיתית יש פתאום צורך עז להגרר ככה אחרי תכונות והרגלים רעים של אנשים.
נשבר לי להיות הכי חלשה ובלתי החלטית שם. אני עוברת וזהו, ומצידי שכולם יתקעו על אי בודד עם המורה שלי לצרפתית, מוקפים בשלל גבינות צרפתיות מצחינות עם שום ולך תדע מה עוד.
אתמול קיבלתי מתנות מסבתא ליומולדת. כ"כ! כ"כ! אושר! אוסף חמישה דיסקים של סונטות 1-18 של מוצרט (הספקתי לשמוע רק אחד בנתיים, אבל בחיי, זה כ"כ כ"כ!) ו"קרוב להפליא ורועש להחריד", מישהו קרא? אני בהתחלה בנתיים, ואוי, האוסקר הזה משהו. (ושקית סוכריות גומי חמוצות עם סוכר!|ריר|)(אה, וגם שיחה ממש נהדרת, בחיי, אני לא חושבת שאי פעם הייתה לי כזו שיחה כנה ועמוקה איתה).
כשאתה מסתכל על המספר 499.99 ורואה במקום זה 99.00, אני חושבת שיש לך בעייה בראיה, לא? (ואינעל דודתם הצולעת של מרפאת אורטופטיקה, תנו לי כבר משקפיים ותפסיקו עם ה"לא, נו, תרגילים לשלטון ויהיה שגעון" שלכם, כי התרגילים האלה יותר כואבים מהבעייה עצמה, חבורת מורים לתנ"ך שכמותם!
)
ובכללי - עכשיו שבועיים של סבל נוראי ובלתי אנושי, ואח"כ חופשחופשחופש סוףכלסוףכלסוף. אז, אנשים טובים, איך עבר יומכם האחרון ללימודים?

Gummy Bears

New member
מה, בלשון?

בחיי שהמבחנים היו יותר קלים מכל מבחן שעשיתי אי פעם. (חרשנות לשלטון ויהיה שגעון!
)

../images/Emo45.gif- לחלק שבסוגריים

אבל נמאס לי שאומרים לי חרשנית [או איך שילד מפגר אחד אומר: "חצי חנונית"]! ממוצע 90 בתעודה זה נקרא לחרוש?!? לא נראה לי. מעצבנים.

Jemma7

New member
איזה תותחית, ממוצע 98!../images/Emo47.gif

לי לא הייתה תעודה בכלל
ועד שקיבלתי 100 בהיסטוריה (ואני הכי גרועה בהיסטוריה ביקום)! ומוסיקה קלאסית זה כ"כ שולט
בעיקר שומן

Gummy Bears

New member
בלשון, בלשון,

נא להכנס לפרופורציות, אצלנו כל יצור אנושי או אנושי פחות שיודע את ההבדל בין שלוש ילדים לשלושה ילדים יכול להוציא מינימום 95, אני קיבלתי עוד שלוש נקודות כי ידעתי גם להחליט מה מהם היא הדרך הנכונה למנות 3 ילדים. ומה, היסטוריה לשלטון ויהיה שגעון!
(ועכשיו אבי יבוא ו"מה, גמרנו בגרות, לא צריך לחשוב על זה בחיים!11111 בחיים!!!!!11") ומוזיקה קלאסית זה הכי לשלטון ויהיה שגעון!
(שמת לב להדגשה, שמת לב, שמת? הכי! לא סתם, הכי!)

ZoHaRoT

New member
אני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!

הציון הכי נמוך שלי בתעודה זה 90!!!!! וקיבלתי 92 באנגלית! ו- 95 במתמטיקה!!!!!!! חחחח ..... אני לא מאמינה!

למעלה