אני כבר אמרתי..........
שזו מזימה שלי, או לחילופין מצבי קשה מאוד. אבל את יודעת מה את מזכירה לי, אוחחחחחחחחחח אחותי שתחיה, ערב לפני מסיבת הצהרת הזוגיות שלנו, החליטה לעשות לי מסיבת רווקות. אוחחחחחחחח, כמה שאני השבעתי אותה, שלא, אבל לא עזר לי. קראה לי, לראות את השמלה שלה, ערב לפני, יופי. לאחר שעתיים דפיקות בדלת, טוק טוק, שוטר, מתלונן שאנחנו עושות רעש, האמת לא הרעשנו בכלל, אבל אולי השכנה התלוננה?. בסוף לא דובים ולא שוטרים, מסתבר שהיה זה חשפן, והוא החל מפזז לו ריקוד סוער, ואני, התאפקתי לא להקיא. האמת זה היה מזעזע, טראומה, הוא לא היה לטעמי בכלל, כמובן כל שכן חמתי נוכחת וגיסתי לעתיד, מסתכלות עלי בשלושים עיניים (חחחח סתםםםםםם). קיצור, שיא הקטע, היה, שהוא מתפשט לו, בעודו מפזז לצלילי מדונה או איזה חיית רוק צווחנית אחרת, ופתאום בעודו שוכב על השטיח, בתנוחה חצי שקסית, עד כמה שאני יכולתי לקרוא לזה-אולי רק התנוחה שקסית הוא היה פאר הכיעור. ובכן, בעודו מסתובב והוא עדיין על הרצפה, בתנועות קצובות עולות ויורדות-ספק עושה שכיבות שמיכה, ספק מבצע את זממו בנמלה שעברה לה בדרך, והוא בהתלהבות, לפתע הפסיקה המוסיקה, דממה, וכולם שתקו, אני צחקתי, ואמרתי יש אלוהים בשמיים, שיציל אותי מהיבחוש בן שלולי הזה, שמנסה בכל דרך שהיא לרקוד איתי, ואני מתחמקת, כזכור לי הוא עשה עוד כמה תנועות ונסיונות, וגמר את ההופעה, ואמא שלי, זרקה לו דרז'ה (סוכריות ממולאות בשקדים). והוא נמלט לו לתוך הלילה, בטח הלך להעביר משמרת בתור יומנאי. וזה הסיפור שלי, על חשפן. תודה באדי שהעלית בי נשכחות, אחרי הכל, היום זה זכור לי כחוויה מצחיקה, אך אני בספק אם איי פעם אצליח להנות מזה. יום טוב, ושנה טובה.