גמד-ענק

חמודה...

גילת לא בבית עכשיו ואין לי מושג מה אפשר לעשות אבל אני לא חושבת שהמשחק אמור להתחיל עכשיו... כי עוד שניה יש מפגש! אולי היא התכוונה להיום בערב.. אבל אני לא רוצה להרוס לגמד של מיכל אז חפיף מתישהו את תקבלי מסר

גילת אמרה יום שלישי!

המפגש רק ב13:30! ויש את כל אלו שלא באים למפגש, שזה הרוב! והיום בערב זה יותר גרוע כי מי שבא למפגש יחזור מאוחר הביתה, לא?

אני ראשון? וואו, איזו התרגשות!

מיכל
שיהיה לך יום מלא
אור
ושמחה
שהפרחים
יפרחו לך
והציפורים
יצייצו לך
ואם תרצי ממני משהו - אני תמיד פה לעזרה!
את יכולה לכתוב לי כאן בפורום (ככה קוראים לזה אצלכם - הענקים? פורום?) או במסר אישי או באימייל [email protected] אני חושב שאני אגמור פה. המחשב של הגמדים תפוס, אז התגנבתי לבית של ענקים וזה קצת קשה לרוץ מאות לאות על המקלדת - אני בקושי מצליח לעבור בשבילים שבין האותיות! רק עוד משהו קטן - שמעתי שהיום אתם נפגשים! אם אני אספיק, אולי אני אקפוץ על התיק של מישהו שהולך לשם, ואז אני אוכל לראות אותך! איזה יופי!

תזכורת ../images/Emo42.gif

אם מישהו חושב או יודע מי נותן למי ומי - אל תרמזו על זה לאף אחד! אפילו אל תכתבו "אני יודע מי נותן ל...." או "אני יודע למי .... נותן" כי זה הורס את המתח ולפעמים זה מוריד לנו - הגמדים - נקודות במשימה, ואז לא נוכל לקבל משימות משלב ב'! אז בבקשה תתחשבו בנו ותשמרו על סודיות! בתודה, הגמד של מיכל בשם כל חברי מחזור צ"ח בבית הספר הממלכתי לגמדים.

אנשים אני משתתפת בגמדענק?

ד"א אני יודעת מי הענק של מיכלי!!!!! חה חה חה חה וגם הים יודעת נדמה לי... אני רוצצה להשתתף! חוצמזה אני באה למפגש! יודעים שזה מזה לא כייף שכולם אומרים לך אל תבואי אל תבואי מה יש לך לעשות שם זה כאילו הגדולים שולטים והם הכי טובים ורק הם יכולים לעשות הכל! אז בקשה נסו לא לעשות את זה...

לא אמרתי...

זה היה בטעות רשמתי ואז לחצתי שלח ואז נזכרתי שאסור לי להגיד.. רשמתי רק שאני יודעת וגם זה לא בטוח!!!!!! אז אני משתתפת או לא?

אנשים אני משתתפת בגמדענק?

אני רוצצה להשתתף! חוצמזה אני באה למפגש! יודעים שזה מזה לא כייף שכולם אומרים לך אל תבואי אל תבואי מה יש לך לעשות שם זה כאילו הגדולים שולטים והם הכי טובים ורק הם יכולים לעשות הכל! אז בקשה נסו לא לעשות את זה...

tamarhp

New member
מתי מתחילים בגמד והענק?

ולא חייבים לפתוח אימייל, נכון?

נצלו"ש

לשירה החמודה!!! שיהיה לך יום מקסים משגע נהדר!! עשיתי לך צ'ופר--> אז לילה טוב וערב מעולה ונתראה... עד שניפגש!

1פומפה

New member
עוד נצל"ש

בסיעתא דשמיא תמרי שיהיה לך לילה טוב ומקסים! ותיזהרי לא ללמוד מהחתול

tamarhp

New member
יאאאאאאאאאאאאאא

איזה כיף!!!! ואני לא לומדת מהחתול, אני עושה את זה באופן טבעי.. אני מרגישה שפוכההה מעייפות, ואני הולכת עכשיו להתקלח ולישון... תודה רבה!!!

mayakol

New member
וואי, רק עכשיו ראיתי את זה...

איזה גמד חמווווווווווווווווווווד!!! תודה רבה!!! היית במפגש??

למעלה