גמד-ענק

זו אפלייה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שכחת אותי
גם אני בא!
ואחותי רחלי לא באה
אבל אחותי תרצה באה
וכרגיל... תמיד דופקים תשחורים... אפילו במילקי שחור למטה...
אשכנזים שולטים

זו אפלייה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אותי לא רשמת
לעומת זאת אני ותרצה כן באים... ורחלי לא באה
עכשיו גם דופקים ת'לבנים
אומנם:תמיד דופקים ת'שחורים אפילו במילקי.... הלבנים שולטים...

r3fl3ct10n

New member
אני ממליץ לך..

על קורס לבדיחות מצחיקות ועל יציאות שלא מוצו ישיבה תיכוני מטה בנימין בית אל מחזור י"ז אתה יכול לבוא מתי שאתה רוצה-תמיד יש מישהו בפנימיות
תבקש את מרן הרב ליעד שליט"א

tamarhp

New member
אין שירשור OFF?

הדוק לגוף - בגד כפת הכינו תה גרוע - חלטורע ספר רב מכר - שיא במו"ל חלום של כל מורה - גיר אוטומטי נער מעלית - פעיל עלייה הכריחה אותו לטעום מהמרק -דנה אותו לכף חובה "שים הרבה תותים" - תות - הנח - המון האלמן הלא רגוע עם המפה - מדריך את מנוחתו נעלי ייבוא - מעור הגולה נעלי יצוא - עור לגויים ערבוב יינות - כוהליציה מכון לג'ודו - קורס ! מכים שריקת הקומקום - שמחה לאד ישראלי שלא יצא לחו"ל - אסיר ציון אירוע חגיגי בחיי הנעל - עלייה לרגל אוטובוס - תנועת המושבים ספונג'ה - פעילות שוטפת בא ארצה עם גויה לשעבר - מעלה גרה חפץ בלתי מזוהה במריבה משפחתית - צלחת מעופפת שופר זול - במחיר הקרן ועוד אחת קטנה: היא והוא - חזה על בשרו .

ashkeloni

New member
הנה הנצל"ש!!!

אני נמצא עכשיו במוזיאון המדע בחיפה... שיעמום רצח...עד שמצאתי את חדר המחשבים ואני עכשיו על מחשב... אני כנראה אהיה פה איזו שעה עד שאני אצא למצוא את אבא שלי ואחותי... בכל מקרה... אני גם נכנס עכשיו לאייסי...

tamarhp

New member
../images/Emo41.gifאנשים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

המשחק מתחיל ביום שלישי

היי!

שאמרתם איילת התכוונתם אליי או למישו אחר? אז גם אני רוצה להשתתף! וגמלי קוראטים איילת! רק שתדעו...

../images/Emo32.gif../images/Emo28.gif הגמד והענק ../images/Emo77.gif

שלום לכולם
אני גמד. כן, גמד כזה מהאגדות - כמו שכל הענקים שומעים עליו בסיפורים. אתם בטח לא מאמינים, ואומרים לעצמכם - למה אף פעם לא ראינו אחד כזה במציאות
אז אני אענה לכם
אנחנו, הגמדים - חייבים להסתתר
אם ענק רואה או מגלה אותנו - זה אומר שנכשלנו במשימה
למזלנו אנחנו קטנים, ואתם - הענקים - מאד גדולים, ויותר קל לנו להסתתר. אתמול זקן הגמדים כינס אותנו, ואמר שכל מחזור צ"ח בבית הספר לגמדים (המחזור שלי) - יישלח למשימות בשבועיים הקרובים. איזה התרגשות... כולנו רעדנו - משימה ראשונה
הגיע הזמן להתחיל ליישם את כל מה שלמדנו בבית הספר
טכניקות ההסוואה, רעיונות להפתעות, עבודה מושלמת בלי טעויות... וואו - אני חושב על זה וכבר מתרגש... אני מקווה שמרוב התרגשות אני לא אפספס את המשימה שלי
אנחנו נורא רוצים להצליח במשימה, אז תאחלו לנו בהצלחה
הגמד של מיכל, בשם כל חברי מחזור צ"ח בבית הספר הממלכתי לגמדים.

קיפיק

New member
איזה מותק....../images/Emo28.gif

אבל... א. איך משחקים את המשחק הזה בת'חלס...במחשב??? אני יודעת בלי מחשב...אבל איך אפשר במחשב??? אם תשלחי לי תקציר להוראות משחק...זה יעזור לי...ממש!!! ב. איזה קטע מתוק...המסר הובן... ג. עדיין לא קיבלתי מסר
האם אני אמורה להתחיל לחשוש שאולי אני לא רצויה
למה עוד לא קיבלתי מסר?????

למעלה