בקשות

רונה גל1

New member
או.קיי....אני מאבדת פה משהו...עזרה בבקשה!!

אני מתה על קלי!! יודעת את כל השירים בעל-פה וזה... והגעתי לכאן במקרה ואני נכנסת. לכאן כל יום!! אבל יש כל מיני שירים שבכלל לא יצאו ואהקהילה פה מכירה ואני לא בעניינים.... לא יודע... ראיתי משו om או עוד שיר שאמרתם שנכתב לברייקאווי ולא נכתב...או שירים שקלי כתבה עם החבר שלה לשעבר וכל מני כאלה.. בבקשה.. תעזרו לי.. אתם יכולים להביא לי ת'שירים? אני פשוט מתה להצטרף לקהילההה... פלייזסז. תודה.. :):):):) :):):):)

YouFoundMe

New member
וסורי שלא נצלש"תי../images/Emo4.gif

אני עייפה מידי בשביל לשים
למה אני עושה...

YouFoundMe

New member
הקפצה...כן אני חופרת ../images/Emo6.gif

זה ממש חשוב אתם לא מבינים כמה...HELP?

a k c

New member
../images/Emo109.gifחמורXDDD../images/Emo6.gif

אתה נראה לי מהאנשים הבודדים שעדיין קוראים לזה ככה XDDDD

otollo

New member
../images/Emo174.gifאני לא קורא לזה ככה ../images/Emo122.gif

בתפוז אסור להגיד את השם של התוכנה...

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif

המשפט הזה תמיד קורע אותי מצחוק בגלל שבויקיפדיה האנגלית יש ערך "ערס"(Ars) וכתוב שם משהו כמו: They often use the phrase "Why, who died?"

WundeRKind

New member
../images/Emo55.gifPush the button

שירים שהוקלטו באולפן
מהאלבום Thankful
Miss Independent The trouble with love is Low Just missed the train Anytime Thankful What's up lonely Beatufil disaster Some kind of miricle You thought wrong
מהאלבום Breakaway
Breakaway Since you been gone Behind these hazel eyes Because of you Gone Addicted Where is your heart Walk away You found me I hate myself 4 losing you Hear me
שירים מהאלבום My december
כאלו שאנחנו יודעים בוודאות שהוקלטו יהיו באלבום: Maybe Yeah Never again Can I have a kiss One minute Chivas Be still Hole Haunting Sober שירים שקלי שרה לייב
שירים שהיו אמורים להכנס לאלבומים
Don't - שיר שהיה אמור להכנס לאלבום Breakaway Come here- שיר שהיה אמור להכנס לאלבום My december Anymore-הוקלט ל My december עוד לא בטוח מה יהיה הגורל שלו, אבל כנראה שהוא לא יהיה באלבום החדש All I know- הוקלט ל My december, גם הוא לא ידוע מה יהיה הגורל שלו. השיר הכי יפה של קלי אי פעם. Bleed for me- לא ידוע למה קלי הקליטה אותו, ולמען האמת, גם לא ידוע בכלל אם היא הקליטה אותו. Go- שיר שקלי הקליטה ל Breakaway, היה הסינגל פרומו לחברת מכוניות "פורד" Timeless- דואט של קלי גם ג'סטין מאמריקן איידול, היה הפסקול לסרט "מג'סטין לקלי" שירים שקלי ביצעה באמריקן איידול לא זוכר את כולם.. את אלו שאני כן זוכר: Don't play this song Stuff like that were Without you Think twice A moment like this Before your love קאברים כמה מהקאברים הכי מוכרים שלה.. Shelter Why Up to the moutian Home זהו, התעייפתי

otollo

New member
../images/Emo174.gifבשירים של MD

שכחת את Irvine, Judas ו-How I Feel
. סחתיין על ההשקעה

WundeRKind

New member
אני לא חושב שהם יהיו...

חוץ מהוכחה שהם נכתבו, אין שום אזכור אחר לשירים האלו... JUDAS בכלל אפעם לא שמעתי מילה עליו, חוץ מזה שאנחנו יודעים שהיא כתבהשיר כזה... ולגבי HOW I FEEL בכלל בחיים לא שמעתי עליו....

otollo

New member
../images/Emo174.gifHIF ו-JUDAS

שמענו שהיא כתבה אותם ביחד עם CIHAK ו-Hole.. אז יש סיכוי גדול שהם כן יכנסו

WundeRKind

New member
זה לא משנה.....

גם GO היה כתוב בזמנו שנכתב ביחד עם WALK AWAY ו YOU FOUND ME ועדיין הוא לא היה באלבום...

TamirKC

New member
Come here לא באלבום?../images/Emo12.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ):::

למעלה