אני בעד... לשחוט אותו. מה אתם אומרים בואו נתאגד ונלך לפוצץ אותו מכות עם תגבורת מצד הערסים!!!
נ נויאמגניבה New member 25/1/06 #1 ../images/Emo28.gifאני בעד... לשחוט אותו. מה אתם אומרים בואו נתאגד ונלך לפוצץ אותו מכות עם תגבורת מצד הערסים!!!
../images/Emo28.gifאני בעד... לשחוט אותו. מה אתם אומרים בואו נתאגד ונלך לפוצץ אותו מכות עם תגבורת מצד הערסים!!!
F Free Bird New member 25/1/06 #3 ../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif הוא לא שמע על האגודה "תנו לחיות לחיות"?
B BaBy AnImE New member 25/1/06 #4 הא, הוא XDDD אם אני אגיד שאני מכירה מישהו שמכיר אותו, תאמינו? (ברור שלא אבל נמשיך ^-^ ) מי, מי בא לפזר עליו נצנצים? ;[
הא, הוא XDDD אם אני אגיד שאני מכירה מישהו שמכיר אותו, תאמינו? (ברור שלא אבל נמשיך ^-^ ) מי, מי בא לפזר עליו נצנצים? ;[
מ מלפפון ים New member 26/1/06 #8 אני מכירה אותו O: כלומר, יצא לי לדבר איתו בפורום בליץ' פעם או פעמיים, אבל- בכל מקרה, כן. אני מכירה אותו. יאי. ם_ם;
אני מכירה אותו O: כלומר, יצא לי לדבר איתו בפורום בליץ' פעם או פעמיים, אבל- בכל מקרה, כן. אני מכירה אותו. יאי. ם_ם;
B BaBy AnImE New member 26/1/06 #9 כולם מכירים את כולם שמכירים את כולם שמכירים את כולם שמכירים את.. הממ כולם? םם;
V victoria777 New member 25/1/06 #5 הוא דוגמה מובהקת לאתונצנטריות תרבותית. לכן צריך לקשט את החדר שלו עם פופים ורדרדים ווילונות עם נצנצים ופרפרים.
הוא דוגמה מובהקת לאתונצנטריות תרבותית. לכן צריך לקשט את החדר שלו עם פופים ורדרדים ווילונות עם נצנצים ופרפרים.
צ צולל החלומות New member 26/1/06 #10 הלו הלו! עד המילה שלי! אתנוצנטריות! אוף אתנוצנטריות תעשי לי גדוד!!!!
V victoria777 New member 26/1/06 #13 יודע מזה אתנוצנטריות ולא יודע מזה פלורליזם?בושה! בכל מקרה-זה ריבוי דיעות,לקבל את השונה ובלה בלה..
D DarkBrownLynx New member 25/1/06 #7 ../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif קצת לאקשורות בריאה: בישי זה ביפנית!!!!!!!! אזור לפקאצות להישתמש בזה, זאת גלובליסציה!!!!! רק לפקאצות יפניות מותר
../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif קצת לאקשורות בריאה: בישי זה ביפנית!!!!!!!! אזור לפקאצות להישתמש בזה, זאת גלובליסציה!!!!! רק לפקאצות יפניות מותר