eynav16

New member
../images/Emo27.gif

יש עוד זמן אבללל בכל זאת יכתוב עכשיו.... יש לכם הצעות מה לעשות בטיסות ארוכות? איך להסיק את עצמי יומיים שלמים בטיסות ושדות תעופה...
בדרך לפה ניסיתי סודוקו אבל לא עבד... יאלה למי שיש משהו להציע אשמח לשמוע...

Roniii

New member
לא הצעות מקוריות, ובכל זאת../images/Emo13.gif

1. ספרים. כן, לא מפתיע, אבל עובד. ההעדפה שלי - ספרי מתח. הזמן עף 2. להסתכל על אנשים. מדהים כמה דברים קורים בשדות תעופה - אנשים נפגשים, נפרדים, מתווכחים, מכירים וכו' 3. להמציא לאנשים סיפור חיים. את זה הכי כיף לעשות עם עוד אנשים. כל אחד בוחר בנאדם וממציא לו סיפור חיים מטורף. מומלץ 4. לקרוא על המקום שאליו נוסעים. זאת הזדמנות טובה להתעדכן במה שקורה שם 5. לעשות סיבוב דאווין בדיוטי פרי ולהרגיש כמו מיליונרית - לנסות את כל הבשמים, למדוד את כל הבגדים, להתייעץ עם המוכרים איך תיראה הטלוויזיה 42 אינץ' הזאת בחדר שלך וכו' 6. לכתוב. אני תמיד מקבלת השראה בטיסות. כמה מהדברים שלי שאני הכי אוהבת נכתבו ב-30,000 רגל זהו. תיהני בחו"ל
(וגם בטיסות ובשדה)

eynav16

New member
../images/Emo13.gif

1.שונאת שונאת לקרוא... וגם אין לי פה ספר בעברית כל כך מבאס... אני לא מסוגלת לקרוא.. אולי כן אבל לא אוהבת... 2. חחחחח הרגת אותי... כן זה נכון אבל האמתי שהפעם אני יהיה יותר שעות על המטוס מאשר בשדות תעופה...
ובטיסה הארוכה(11 שעות) זה כאילו בלילה בשביל שישנו אבל אני לא ממש כזאת לא יכולה לישון הרבה במקום כזה... וכולם ישנים ושקט ובע... וגם אם יש רעד לא בשפות שלי ככה שלא עוזר.. 3. חחחחחחח יא אני מזה לא כמו אנשים אחרים הגעתי למסקנה... אני נוסעת עם אמא שלי כן דווקא מתאים לה הדברים האלה... 4.אני נוסעת לישראל לא חושבת שצריכה להתעדכן
5.חחחח... הדיו טיפרי יהיה בפורטוגזית... חחחחח אני יכולה לנסות... 6. גם בלכתוב אני לא טובה... אני נוסעת לישראלללל חחח לא לחו"ל אני נוסעת לביקור בבית
אי אי אי ממש בקרוב.. לא תמיד רוצה, רוצה ולא רוצה... בכל מקרה סליחה על היבוש הזה שלי שהכל לא טוב בשבילי..
אבל תודה רבה על ההצות רוני

tzlilonit1

New member
אוקיי:

את קונה מחברת משבצות או שורות..זה לא משנה. גוזרת מעיתונים,מדפיסה מהאינטרנט או מכינה לבד שעשוענים (תשחצים,תשבצים,תפזורות,בחן את עצמך,פירמידה וכו'...) ואז מכינה כותרות יפות לכל שעשועון ומדביקה ופותרת אותם בטיסה.

eynav16

New member
אה... זוכרת...

לא אני לא אוהבת אני בכלל לא טובה בזה לא יודעת לפתור תשבצים..
תודה

ODana

New member
אה...../images/Emo4.gif

אולי רשימה של כל הדברים שאת רוצה להספיק כשאת בארץ? אנשים לפגוש, מקומות לבקר... אח"כ בארץ, כל "משימה" שאת עושה את מסמנת
ואז בטיסה חזרה את עוברת שוב על הרשימה ובודקת מה לא הספקת ולמה...

eynav16

New member
איזה מייבשת אני...

עשיתי כבר בערך אבל יהיה לי להמשיך בטיסה גם
אוףף לא ישרוד 11 שעות... שרדתי כבר.. זה יוצא בלילה אמורים לישון אבל אין מצב שאני ישנה הכל... אפשר לקחת כדור שינה אבל זה מפחיד אותייי לא יודעת למה... ובטיסה מלונדון לארץ אני כבר ישן בלי אני פשוט יהיה עייפה...ניראה לי

WitChild

New member
אוקיי.. אני מנסה..

1. אממ אוקיי, לא ממש מחברטיסה, אבל מחברת, תמיד טוב שיש, לצייר גם אם את לא במיוחד כשרונית בזה, לקשקש, לכתוב משהו, ספור, משהו לחברות, שטויות, אפשר אפילו לכתוב דו שיח מצחיק עם אני לא יודעת מי.. ניסיתי פעם והיה כיף.
לא תאמיני כמה דברים אפשר לעשות עם מחברת.. 2. לקחת מאיזה אתר הסברים באוריגמי.. אני שונאת את זה כי אני ממש לא מדויקת, אבל לפעמים זה דווקא נורא כיף לעשות את כל השטויות האלה.. 3. את יכולה לנסות את אוצר המילים שלך בפורטוגזית על איזו דיילת, לא להציק יותר מידי אבל זה תמיד נחמד.. 4. תראי את הסרט המשעמם שישימו לך, לפעמים הם דווקא מפתיעים ושמים משהו יפה, וזה מעביר הרבה זמן.. 5. תציירי.. אני יודעת שכבר אמרתי את זה, אבל אני ממש אוהבת לצייר בגדים ולצבוע בצבעי עפרון, או לקחת כלמיני ניירות צבעוניית ולגזור אותם בכלמיני צורות של בגדים.. 6. תבקשי מחברות מישראל לשלוח לך באימייל מכתבים ארוכים- ארוכים לטיסה, עם טיפים, בדיחות, חוויות ועוד כלמיני שטויות, תדפיסי ותכניסי למעטפה בלי לראות. תפתחי אחד בהמראה, וכל פעם שקצת ישעמם לך תפתחי אחד אחר.. תמיד אפשר לקרוא שוב.. ומקסימום, אם שום דבר לא נראה לך מעניין, קחי כדור שינה.
טיסה נעימה, תמר.

סתיו מם

New member
מספר 6 ממש ממש מגניב!!!

וחוצמזה, מצטרפת להמלצה של רוני על ספרי מתח. אם לא בדרך לכאן, אז בדרך חזרה. קני לך איזה ספר מתחחחחח ותקראי בדרך חזרה. אני מבטיחה לך שלא ישמעם לך!

eynav16

New member
חחח בקשר ל3

הדיילות מדברות אנגלית
אני נוסעת בבריטי ש... לא יודעת לכתוב תשם... זה אנגלי בקיצור כי זה ללונדון בכל מקרהצ זה יותר נורא אני לא ידועת אנגלית בכלל...חחחח ותודה על העצות:)

למעלה