אוקיי.. אני מנסה..
1. אממ אוקיי, לא ממש מחברטיסה, אבל מחברת, תמיד טוב שיש, לצייר גם אם את לא במיוחד כשרונית בזה, לקשקש, לכתוב משהו, ספור, משהו לחברות, שטויות, אפשר אפילו לכתוב דו שיח מצחיק עם אני לא יודעת מי.. ניסיתי פעם והיה כיף.
לא תאמיני כמה דברים אפשר לעשות עם מחברת.. 2. לקחת מאיזה אתר הסברים באוריגמי.. אני שונאת את זה כי אני ממש לא מדויקת, אבל לפעמים זה דווקא נורא כיף לעשות את כל השטויות האלה.. 3. את יכולה לנסות את אוצר המילים שלך בפורטוגזית על איזו דיילת, לא להציק יותר מידי אבל זה תמיד נחמד.. 4. תראי את הסרט המשעמם שישימו לך, לפעמים הם דווקא מפתיעים ושמים משהו יפה, וזה מעביר הרבה זמן.. 5. תציירי.. אני יודעת שכבר אמרתי את זה, אבל אני ממש אוהבת לצייר בגדים ולצבוע בצבעי עפרון, או לקחת כלמיני ניירות צבעוניית ולגזור אותם בכלמיני צורות של בגדים.. 6. תבקשי מחברות מישראל לשלוח לך באימייל מכתבים ארוכים- ארוכים לטיסה, עם טיפים, בדיחות, חוויות ועוד כלמיני שטויות, תדפיסי ותכניסי למעטפה בלי לראות. תפתחי אחד בהמראה, וכל פעם שקצת ישעמם לך תפתחי אחד אחר.. תמיד אפשר לקרוא שוב.. ומקסימום, אם שום דבר לא נראה לך מעניין, קחי כדור שינה.
טיסה נעימה, תמר.