../images/Emo27.gif

1. מהו שמך המלא? אורטל 2. תאריך לידה 21.7.88 3. מקום מגורים ראשי ראשון 4. מקום מגורים משני ?? 5. כתובת דוא"ל [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים אין 7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות..קוף ופרה..חחח 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 49 12. גובה: 1.67 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? לא רוצה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? פופ 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אממ כל מיני..בעיקר מזרחית דיכאון.. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה יש כאן מעריצים..נוותר..חח 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? לאדעת איך לתאר..חח 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן.. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? יש מצב..חח 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? שומעת מה שבאלי 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? בריטני,כריס השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא...אבל רוצה בתבור..אבל אני יכולה גם להמשיך לרצות..חח.. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא שידוע לי..חח 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לאדעת.. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא..חיים נחמדים דווקא..חח 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא בעע 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אממ..יש ויש..חח פרטים אינטימיים - לא עיניינכם! כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? מחול 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) לא עובדת! 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא - 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? - 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? - 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? - 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?- 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? - 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?אממ..- 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה!!חח מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - יופי נחמד...ועכשיו תירגוםם..חחחח שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: נאפיס 2. המסעדה השנואה: אממ..לא זוכרת איך קורים לה.. 3. בשר מעודף: פרגית.. 4. גבינה מעודפת: הכל 5. ירק מועדף: הכל 6. תבלין מועדף: - 7. פרי מועדף: ענבים 8. דג מועדף: איכססס..בעע..פעם הוצאתי לו תעיינים..חחח 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מזרחי 10. מאפה מועדף: הכל 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: נס 13. שתיה חריפה מועדפת: - 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אממ לא עולה לי משו.. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: ריקוד משוחט 2. במאי אהוב: - 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) - 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) - 5. סרט אחרון שראית ריקוד מושחט 2 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים אממ ירח דבש מטורף 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים נפסחתם קצת.. 8. סדרה אהובה: אממ אין משו מעניין בTV 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אממ..גם.. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? - 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?- 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 1,2 תלוי מה יש לראות.. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצע בחודש? 1,2 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצע בחודש? 2,3 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? קודם נזכה אחרי זה נחשוב למי..חח דת ואמונה 1. יש אלוהים? נראלי שכן..חחח 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? - 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? - 4. האם העולם הבא קיים? - 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? - 6. מלאכים ושדים - קיימים? - 7. ערפדים ורוחות - קיימים? - 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? אממ לא שזכור לי.. 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? - 10. איך נוצר העולם? איכשו..חחחחחח 11. איך נוצר המפץ הגדול? כנ"ל..חח 12. מי יצר את אלוהים? - 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אממ...אהה?? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? נוריאל-סבא בשמיים 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפחד.. כולם יושנים/בביצפר. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? - 4. מה הספקת כבר לעשות היום? רק בוקר..כלום! 5. מה עוד תספיק לעשות היום? אממ ללכת לאירובי ויש מצב לצאת לאנשו.. 6. ישנת טוב אתמול? אממ לא ממש.. 7. תישן טוב הלילה? מקווה..חח 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אהה?? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? מי אלהה??חחחח..סתם..לאדעת.. 3. עונה אהובה של השנה: קיץ!!שיגיע כבר כוסמוו! 4. צבע אהוב: ורוד 5. ריח אהוב: אמממ - 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים!וגם כל הקרציות שנדבקים אלייך כמו לאדעת מה!חח 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: - 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפשו בחול 9. חיה אהובה: דולפין 10. תזכיר לי איך קוראים לך? אורטל ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך.

למעלה