SBK- יש אלוף חדש!

../images/Emo27.gif SBK- יש אלוף חדש!

כן, אחרי המירוץ השני באסן, אשר בו ניצח ביליס, הבטיח לעצמו את האליפות עם הפרש של 52 נקודות מאדוארדס אשר במקום השני... בקיצור- עם כל ההמולה ב-GP, שגם אותה פספסתי
, בסופרבייק הוכרז אלוף חדש... מהיום חברים- 21=1. ערב טוב לכלום אייל

TShavit

New member
יופי... אתה מבסוט מעצמך? ../images/Emo46.gif

ובכך הצטרפת לרשימת הקלון של גאוני הדור, שלא מסוגלים להתאפק. את הכיף של הקפות הדירוג ב-GP הרסו לי כאן בשבת, את המירוץ עצמו קלקלו אתמול, ועכשיו אתה הוצאת את העוקץ מהקלטת הסופרבייק שמתבצעת פחות או יותר ברגעים אלו בביתי. באמת תודה, מכל הלב. וואלאק, מה יש לאנשים בפורום הזה? זו איזה מחלה מדבקת? תכניסו לכם לראש, אחת ולתמיד: יש אנשים שלא יכולים לצפות בשידור חי!

לאורך ../images/Emo16.gif ../images/Emo39.gif

אמש ביז´ו לא זיההוך, ועל כך התנצלותי, ספר ספר לחורכי האספלט על מה שעשית בשבת במקום TV. עדכן את הילידים כאן על הביצועים האוירובטיים של גיא אלייתים, עלייתו של איתי שמילוביץ´ מול אליקו אוחנה, עייפות החומר שאחזה בנושי, וכבוד כבוד לאלי אוחיון. לא, ביז´ו לא נמנה על צפרגולי (כן, גם ביז´ו תותחן) המוטוקרוס זבי החוטם, ביז´ו שפן סלע ותיק וידוע בהרי ישראל. העדה הגרוזינית מקווה לקבל ממך אורך יחס חיובי ואוהד. דסבידניה com.ביז´ו

TShavit

New member
ביז´ו: נרים איתך כוס ../images/Emo72.gif ...

לכבוד כל רוכבי השטח באשר הם, אנדורו (בקרוב המירוץ הבא, וטל יהיה גם יהיה שם), מוטוקרוס, דאקאר, ספידוויי וטריאל. ולחיים גם לגבי המילה "צפרגולים", אותה לא שמעתי מזה שנים רבות, מאז ימי שבטה העליזים... הרבה כבוד יש לי לעדה הגרוזינית, אך תמוה אתמה: האמנם גם בגרוזינית אומרים "דסבידניה"? לחיים!

XDR

New member
תנו כבוד - יש גם גנן בפורום....

הגנן מסיר את כובע הדיסטנס בפני הצפרגולים

../images/Emo47.gif וביז´ו מזמין אותך אורך....

בכבוד....להכנס מדי פעם לפורום עמותת רוכבי השטח בישראל, פורום הבית שלנו, שם צמחה והתעבתה משפחת אבד רבו לדורותיה. אתה גם מוזמן להציץ באתר של "הקולרגול", אתה בודאי לא מכיר (פרטים בעמודי הפורום). ובכלל, עזור לנו להפיח רוח חיה אצלנו , שם שממה יחסית.
מקווה שלא תשתכר
ביז´ו חוזר לספור דולארים וכן, גם אצלנו....
דסבידניה com.ביז´ו

אלון DRZ

New member
לא רק כוסית... ../images/Emo59.gif

מה שהיה מאחורי הקלעים נראה ממש לא טוב ומאפיל על כל האווירה הממש טובה שקיימת. כמעט מכות בין ירימי האב לבין ג´ורג´. והמלחמות הביתי פוסקות בין משפחות ירימי לאוחנה שכרגע ידה על העליונה. ג´ורג´ דרך אגב אמר דברים שלא יאמרו. ואני לא רוצה לפרט. בקיצור לא הכל נקי כמו שחושבים וגם המארגנים לא לגמרי טהורים (בלשון המעטה) ממש ממש כואב, לא מתאים, ומעכיר את האווירה. חבל.

chargol_moshbat

New member
ולרוחב...(ולרוכב הגרוזיני)

לאורך ולרוחב הביז´ו נפרש במלא הדרו .החרגול שעוסק באותו שדרוג עצמי ,מחפש את הרכב האותיות הנכון לומר לביז´ו את אשר על ליבו... קשה לו, מהמעט שהוא מצליח , יוצא ההרכב הזה: במידה ואכן ביז´ו , הוא מי שהחרגול סבור שהוא הביז´ו- החרגול יעלב עד מאוד. הכך משחק הביז´ו?! ישתמש החרגול במילותיו של אלפרד: לביזו´ פתרונים. ובמידה ואותו אורך יואיל בכבודו ובעצמו להגיע לגלבוע , החרגול המשדרג עצמו, יקנה על חשבונו פחית של רד בול וידאג שהיא תגיע לידיו. ועד אז (כרובי שים לב לביצועי המק...):

../images/Emo39.gif אחי המושבת

דוברה אותרה מאמי, צר לי אם פגעתי בנפשך המוטוקרוסית, כבוד גרוזיני לי לנושא, רק מה אנחנו כבר אחרי זה.... ביז´ו רץ, יש לו פגישת עסקים (בנוגע לעליית השער כמובן). להת.. אח"כ com.ביז´ו

Great Blue

New member
אבל טל- עם כל הכבוד- ביקשתם

לפחות לתת כותרת הוגנת כך שמי שלא ירצה להיכנס לא יכנס- אני חושב שהכותתר להודעה לא חשפה כלום אבל הבהירה את מה שהיא טומנת בחובה... שימו לב לא לקנקן אלא למה שהוא אומר...

TShavit

New member
נכון, "יש אלוף חדש" מה-זה מעורפל!

באמת אי אפשר להבין מזה כלום. אני אומר שוב ולאט: הכותרת "תוצאות סופרבייק מהיום" לא מספיק טובה?

איילR

New member
אגב אם כבר SBK ...

באחרונה נפוצה שמועה על חזרתו של פוגרטי לזירה . האם יש אמת בשמועה?

"פוגרטי כבר חזר מזמן להתחרות.." ../images/Emo8.gif

" נכנס לישורת בסלון , מכניס מבט אל תוך הפנייה ומהסלון למטבח בהשכבה ימנית פראית תוך פרפור האחורי.." זהו ציטוט משיחה שלי עם סקנייה..וזהו תיאור של איך החתול שלי , קארל (פוגי) פוגרטי , לוקח את הפנייה לתוך המטבח...

Easy_Rider

New member
אני מוצא לנכון לשתף אותך ...

באיזה דלק אתה משתמש לחתול שלך ? שלי שיפר את יכולת האצת הביניים מאז שעברנו לרויאל-9, ומשום מה זה משפיע גם על הצבע שלו (יותר מבריק). מה דעתך על מערכת במח"ק ?

Exxa

New member
דרך הגב, סלון, היתה תוכנית לפני

כמה חודשים על המסטר פוגרטי בטלויזיה, לבחור יש בסלון מין כוך דומה לאח לחימום בחורף רק יותר גדול, ושם בתוך ה"אח" מאחורי זכוכית יושב לו כמו תמונה דוקאטי 996 דנדש 0 ק"מ לתצוגה עצמית. הלואי עלינו בכביש...

דווקא כן התאפקתי...

ולא פרסמתי את הנתונים בכותרת! אילולי בייליס היה מנצח ואדוארדס היה לוקח את שני המירוצים התוצאה הייתה שונה.. להוכיח את עצמי, לפחות כאן , אני לא צריך וגם אני ידידי ,לא ראיתי אף אחד מהמירוצים וגם קלטת אין אז אני מתעדכן בנט ( כן גם אני מרוויח את לחמי ע"י עבודה- גם בשבת בבוקר ב- QUALIFYING) אם הרסתי את הקלטת המקודשת גם ע"י הכותרת הזאת- מצטער בכנות(!!) מראש... ועם כל ההערכה הנתונה לי אלייך ( ויש הרבה! ) אתה יכול לצייר עוד הרבה פרצופים כועסים! אייל

TShavit

New member
אבל הרבה יותר כיף לצייר כאלו ../images/Emo9.gif!

אתה לא חושב? הענין הוא שהנושא הזה עולה עוד פעם ועוד פעם, וחבל (ואתה חייב להודות שכשזה קורה שלושה ימים ברציפות, זה באמת מרגיז!). ולצורך העניין, ממש לא משנה אם התוצאות באו מצפיה, מרשת, או מטלפון מהדוד שלך. אם הייתי רוצה לדעת את התוצאות תאמין לי שכל האתרים הרלבנטיים יושבים עמוק בפייבוריטס שלי. כל הענין הוא לא לדעת! ודרך אגב, אולי התאפקת אבל כנראה לא מספיק - למה בכלל לגלות משהו? שוב אני מפנה אותך לכותרת הפשוטה המוצעת, "להלן תוצאות..." וכו´. אולי תעשה קצת תרגילי שליטה עצמית? אני דווקא מכיר
שמצויינת ב
ויכולה לעזור... טוב, לא חשוב
בקיצור - טיפה מחשבה בפעם הבאה, בבקשה. תודה.

למעלה