Shards

New member
לרציניים בלבד:

להרכב פיוז'ן בהקמה דרושים: חצוצרן, טרומבוניסט, גיטריסט (חשמלית ואקוסטית, שליטה בג'אז) ומתופף / פרקשיוניסט שלא פוחד ממקצבים א-סימטריים. להתרשמות: http://myspace.com/unysonband ליצירת קשר, מייל / מסנג'ר: [email protected] תודה, עומרי.

דרוש/ה מורה לחליל צד

שלום אני מחפשת מורה לחליל צד מאזור הצפון (אני גרה בטבעון אבל גם חיפה והסביבה תופס), אני ברמה של מתחילה+. כל מי שיכול לתת לי קישורים לאדם המתאים בבקשה שירשום לי למטה או למייל [email protected] זה ממש יעזור לי! אגב גם תלמיד ברמה מתקדמת מאוד שחושב שהוא יכול ללמד יכול להתאים.

fattal1

New member
דרושים רקדנים וזמרים שרוצים להגשים חלום...

רשת מלונות פתאל מזמינה אתכם להגשים חלום: לצבור ניסיון אומנותי על במה, להרוויח כסף וליהנות מכל העולמות. במסגרת ההכשרה ללהקת הבידור תקבלו הדרכה מקצועית ממיטב המורים שילמדו אתכם משחק, שירה וריקוד. בנוסף תיהנו ממגורים, אוכל ועבודה צעירה עם המון אדרנלין. • העבודה נחשבת כעבודה מועדפת לחיילים משוחררים. להצטרפות ללהקת הבידור של רשת פתאל: טל': 08-6305345 פקס: 08-6305358 דוא''ל למשלוח קורות חיים: [email protected] כתובתנו באינטרנט: www.fattal.co.il

מעוניינת להחליף סקסופון בקלרינט

נמאס לך מהקלרינט? ברשותי סקסופון אלט של ג'ופיטר במצב טוב + שתי פיות: פיית מתחילים של סלמר (אומנם מתחילים אבל יותר טובה מהפיות הרגילות שמגיעות עם הכלי) ופייה מקצועית otto link 8x . אם יש לכם קלרינט במצב טוב אתם מוזמנים ליצור איתי קשר במסרים תודה וגמר חתימה טובה יערה

לא דובים והאזרח צודרוב - 19.9 בסלואו משה

2 הופעות בערב אחד - האזרח צודורב והשפנפן - פולק אלטרנטיבי עם מינון גבוה במיוחד של חן והומור. יכלו בקלות להיות כוורת הישראלים אילו לא היו כוורת ישראלים ממילא. לא דובים - למרות השם הנגטיבי מדובר בהרכב פ'אנק-רוק חיובי בסך הכל. יכלו להיות התשובה הים- תיכונית לפרימוס, אבל פרימוס מעולם לא שאלו. הפרטים שכדאי שתדעו: יום רביעי, 19.9, 21:30, סלואו משה, המחוגה 4 ת"א, כניסה: 40. שאו ברכה

למעלה