../images/Emo27.gif../images/Emo32.gif../images/Emo37.gif

קולולולוווווו D: אני יכולה לנסוע למפגשלון [נו, זה לא שם חמוד? ^_^], במידה ואין לי נכשלים/מספיקים בתעודה. כאילו, הורדתי את אמא מכל התעודה טובמאוד ומעלה לזה. יש לי עתיד בשוק הכרמל. D: והיא אמרה שהיא תממן לי את הכל + שבועיים אצל דוד שלי בנ"י.
שרשור צומי+
ים בשבילכם,
ראיתי שאין.

pizi23

New member
../images/Emo207.gif OK, אתן לא יודעות מה ראיתי עכשיו

בטלוויזיה- בערוץ AXN בהוט (ערוץ 6 אני חושבת), היתה פרסומת לכל מיני תוכניות שיש ולערוץ עצמו, ואיזה שיר מתנגן לו ברקע
FROM YESTERDAY בכל פארו והדרו
כן, כן, שיר של 30 בפרסומת בערוץ מאד מרכזי בהוט באמצע היום
אני הייתי לי במטבח והכנתי לי ארוחת צהריים, ופתאום אני שומעת את השיר מגיע מהסלון... ידעתי שהטלוויזיה לא על MTV והתחלתי לצעוק בבית "איזה ערוץ זה? איזה ערוץ? למה הפרסומת? מה מראים?" במשך שעה עד שהתברר שאין אף אחד מול הטלוויזיה בכלל
אז רצתי מהר לטלוויזיה וראיתי שזו פרסומת -AXN
יאיי, איזו התרגשות
לפי דעתי זה אומר משהו טוב, כי אם בחרו לשים את זה בפרסומת בטלוויזיה זאת אומרת שמכירים אותם ומודעים לקיומם... מה גם, שלפעמים שירים של פרסומות כאלה מגיעים בסוף לגלגל"צ, אז יש לנו תקווה...
בקרוב אצלנו

LoveYourHate

New member
חח ידעתי שהם שמים שירים שלהם בפרסומות

אבל בפאקינג AXN גדול..
אוחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שונאת את השכנים שלייי!!!
יש לי ליד הבית בני עקיבה [שזה כמו נוער עובד רק לדתים] אז אני שומעת בפול וליום.. שישו ושמחו ושערי עליון..!?!?!? אני עוד מעט אדע את השירים האלה בע"פ!!!!! #@!$%#&@^*&)#%&$^$#@^ עצביייים!!!!

pizi23

New member
וואלה? זאת הפעם הראשונה שאני שומעת

אותם בפרסומת... איפה עוד שמו אותם? איזה מצחיקה את
בני עקיבא
שישו ושמחו ושערי עליון
אותך זה בטח לא מצחיק, אבל אני מדמיינת את כל העסק וזה די מצחיק אותי

LoveYourHate

New member
שמו אותם גם פרסומת של האלופה

אם אני לא טועה..
חח כןן נו זה מעצבן כ"כ.. האמת שזה כן מצחיקXD את יכולה לדמיין אותי רוקדת הורה עם ילדים קטנים בציציות וחצאיות ארוכות?! XDDDD

pizi23

New member
לא יכול להיות! אני ראיתי את כל

הפרסומות של האלופה ולא זוכרת שהיה השיר שלהם...
מהעונה השנייה שהיתה עכשיו? לא יכול להיות... דווקא דמיינתי אותך יושבת בבית עם הידיים על האוזניים וברקע מתנגנת מוזיקה חסידית ממש ממש חזקה, והילדים של בני עקיבא עומדים מתחת לחלון שלך, שרים ורוקדים בקולי קולות
אבל לדמיין אותך רוקדת ריקודים חסידיים עם ילדים קטנים בהחלט יותר מצחיק ועכשיו אני בכלל נקרעת
תשימי להם בחזרה את 30 בפול ווליום כדי להשתיק אותם
בדיוק עכשיו אני שומעת את השופר מאיפה שהוא בשכונה שלי

LoveYourHate

New member
חח יש לך דמיון מפותחXD

אמרו לי שזה היה באלופה..אני יש לי יס .. אז אני לא יודעת בדיוק..
אבל היה גם דה קיל וגם FY חח אם הם היו עומדים מתחת לחלון שלי...ואוווווו אני הייתי זורקת עליהם כל דבר מנעליים עד לארוןXD חחח כן אני יודעת הורה! XD כן רק שישנו אצלי כששמו לי שישו ושמחו אז אני לא יכולתי לשמוע חזק,.=\ חח יש לי כ"כ הרבה דברים פה..XD כניסת שבת,יציאת שבת,כניסת חג,יציאת חג.ועוד כ"כ הרבה XD

pizi23

New member
חחח ../images/Emo6.gif ת'שמעי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

OOORRRRR

New member
../images/Emo207.gif סתם כי אני מתלהבת

קנו לי פלאפון חדשששששששששששששש סוני אריקסון Z610I וקנו לי מחליקק וקיבלתי כסףףףףףףף ::D ויום ראשון יש לי יום הולדתתתת והיום חברות באות אליייי חחחח סתם אני שמחהה=]

למעלה