niki love

Black Scorpio

New member
לא פגעת בכלום

החיים הם גלגל ואת הראת זאת בצורה הברורה ביותר, גם עם הפחות מקובלת. חייב לציין שזה לא היה קל לקריאה, אבל מי אמר שזה חייב להיות פשוט ויחד עם זאת ציפיתי להמשך נקווה שבנות לא יקבלו דרך זאת כרעיון להתמודד עם ניצול מיני. מצפה ומחכה לעוד מכל הסוגים

fun maker

New member
ניקי...

אולי פיספסתי משהו קרדינלי, אבל אחרי שלב אלף, "כשזילזל בי מילולית באמצע פרק ב", למה לא קמת והלכת (האם הוחזקת מכוח הזרוע שם?)? לפי התאור שלך את נתת שינצלו אותך והפכת עצמך לקורבן מרצון. היית קורבן בשלב אלף, למה נשארת שם? בשום שלב שבא לאחר מכן לא היית צריכה להשאר שם (ושוב, עד כמה שאני מבין לא הופעל לחץ פיזי להשאיר אותך. כי אז זה אונס מלכתחילה ולא ברור לי עדיין איך הסיפור נמשך הלאה למרות כביכול התנגדותך). 1 כשהצביע על השדיים שלי בסוף פרק ב' ? היית צריכה לקום וללכת! 2 כשאמר לי להוריד את החולצה ? היית צריכה לקום וללכת! 3 כשנגע בי ? היית צריכה לקום וללכת! 4 הכאיב לי ? היית צריכה לקום וללכת! 5 כשהפקיר אותי לנגיעות אדם אחר, במהלך ראיון שאמור לקבוע את העתיד שלי ? היית צריכה לקום וללכת! 6 כשהאשים אותי שזזתי, "התנגדתי" כששלט בי? היית צריכה לקום וללכת! 7 כשעוותה המציאות של מה שנדרש מסטודנטית לרפואה, כדי להצדיק ניצול מיני ? היית צריכה לקום וללכת! 8 כשיובל , וחבריו אנסו אותי ואת גופי "בהסכמה"? היית צריכה לקום וללכת! 9 כשהושפלתי ? היית צריכה לקום וללכת! 10? או כאשר באה ההבנה שאני בשליטה ? את ב'שליטה'? מה זה אומר? ובהנחה שטעיתי לעיל, 1-10, ועדיין מסיבות כלשהן (כי נאנסת פיזית ונפשית) לא יכלת להסתלק משם, הרי שכשנקמת דרך הבת של הרופא, כשהכאבת ופגעת במישהו על מעשי אביו, תסלחי לי, אבל (לפי הסיפור, וכרגע לא משנה אם זו אמת או פנטזיה) בעיני גם הרופא עם חבר סוטיו, וגם את ואחיך יצאתם חלאות, איך שלא תסובבי את זה. כן, להיות קורבן (אם מרצון ואם כפוי) זה לפעמים יכול לההפך לסוג של שליטה (ויש דוגמאות אין סוף לזה, של פרטים ושל עמים). רק לא ברורה לי ההתבכיינות שבאה בעקבותיה. אשמח לשמוע איפה טעיתי.

niki love

New member
אין כאן טעויות

לא קמתי ולא הלכתי, נקודה. לא צריך כוח פיזי, נקודה. גם הבת של הרופא לא "אולצה" , היא עשתה את זה מאהבה -מצטערת, אני לא מוכנה לתת לעצמי כזאת הנחה. אבל הנה הנקודה : באיזה שלב מה שעלה לך בראש היה שהוא חלאה ? האם ההתנהגות שלו האפילה על הגירוי, על המשיכה ? האם הניצול שלי ושל אחי, האפילו יותר או פחות על הנקמה ? ובקשר להתבכיינות, מספיק אנשים מבינים בדיוק על מה, מכל הלב, אני מתפללת שלא תדע, הלוואי שאף אחד נוסף בעולם לא ידע. Niki

fun maker

New member
סליחה

אני חושש שעכשיו אני יותר מבולבל. את אומרת שיכלת לעזוב כבר בשלב אלף ולא עשית זאת? כי??? כבר בשלב הזה בעיני הרופא שלך היה מחליא. אל רואה בניצול ושלא לאמר אונס, שום דבר מגרה. כן, לשאלתך ההתנהגות שלו האפילה בגדול על הגירוי, עבורי לפחות. כנ"ל לגבי הניצול. נקמה כלשהי הייתי מוכן 'לקבל' ברופא (עם ספקות רבים אחרי שאמרת שיכלת ללכת ולא הלכת), אבל אני לא מוכן לקבל נקמה מהזן הכי נמוך של פגיעה במישהו דרך צד שלישי רק בגלל הקירבה ביניהם. את משווה פה מין שלא במינו (תרתי משמע אם תרצי). הבת של הרופא לא אולצה לקיים יחסי מין עם אחיך או אפילו הכלב, אבל היא נוצלה שלא בידיעתה וזה ההבדל, כאן בא האונס שלכם אותה. אם את מוכנה לשתף פעולה, אפילו כקורבן מרצון, עם הרופא (למען 'להתקבל' לרפואה או כל סיבה אחרת) הרי שזו עדיין בחירה שלך מרצון (גם עם מעוותת לטעמי). הבחורה שאת ואחיך זיינתם באה רק לשם הזיון, ומה שמעבר לזה, אי המודעות לניצול שלכם אותה לאחר מכן, היא מגעילה בעיני. בואי תתני לי את המעט קרדיט ולמרות היותי זכר אני בדיוק מבין על מה ולמה, רק שאת מתעקשת על הדבר הלא נכון. הסימפטיה היחידה מבחינתי ניתנה לך בשלב אלף. אם את ממשיכה לטעון שלא הלכת כי לא בא לך ולמעשה יכלת אז מה שנותר בי זה רק הבוז לחלאות שהמשיכו להתעלל בך שם אבל הסימפטיה אלייך נמוגה בשלב זה.

bugbuster

New member
פאן- מאייקר אני רק מזכיר,

העובדה שמי יכל לקום ולעזוב ברגע נתון איננה משנה את העובדה שאחר ניצל את פגיעותו של הדובר. פגיעותו של הדובר במיקרה הזה היא מעצם היזדקקותו לאחר. ככזו, אין בעובדת למה נישארת לשנות כהוא זה וזהו צעד אחד קרוב קרוב ביפני האשמת הקורבן. היית רוצה להתייחס לשאלת מצב וחוויה שניקי שאלה, האם הדחיה נוצרה רק למראה "נקמנותה בפרק האחרון. עלי להתוודות שלא קראתי באריכות אלא את ההתחלה, אבל מצב בו אישה עומדת חשופת שדיים לעולם תגרה אותי, ובמצב כזה הרי אינני אובייקטיבי לשאלה האם זהו מצב אסור או מותר. שנית, הייתי בהרגשה שהוא הוא הקיק, הלהיות נבדקת, להיות מול בעל סמכות, ועובדת "הצורך" בו, כי הוא זה שיקבע האם אתקבל ללימודי הרפואה הנכספים היא בעצם התרצה, כך שלו כן, הרי בוודאי שלא הייתי באוירת שפיטה האם יאות או לא יאות לרופא למשמש בכלייך. אלא ששאלתך לגבי האם הדחיה נוצרה בגלל מעשיך את, "הנקמה," מסקרנת אותי ביותר. אינני מנסה להסתיר, אכן כך! אמנם לא קראתי הכל, אבל לוודאי שעלה בי נימת ואההה, תראו ת'מאנייקית הזו, מתוחכמת, מההה? או בדומה לכך, כלומר, היה פה משהו שביטל והעפיל וגבר על כל מה שתואר לפני כן! ובמובן הזה, עצם השאלה שלך מדהימה בעומקה. למה דווקא עכשיו מיתנגן לי במוח אריק לביא באלכסנדר פן, "... בכל פגישה מיקרית, נירצחת איזה תכלת ..." למה שהרי זה שיר אהבה מופלא, שיר של אוהבת בכל לב? והתשובה הרי פחות חשובה אלאלצבוע לך ניקי מעט את האויר הששאלתך עוררה. השאלה עוכרת שלווה. מיזמן לא ניתקלתי בדומה לה. אני מודה לך. ממש מודה על ההארה.

fun maker

New member
נ.ב

בלי הנחות - מדברייך נשמע כאילו תחת מסווה האונס הקורבן מוצא הצדקה להיותו אנס בעצמו. אם לזה את חותרת אז תשכחי מסימפטיה ואמפטיה. אונס הוא אונס הוא אונס ולא משנה תחת איזה תרוץ. להתחבר לימינו, לישראל. היום, יום השואה. האם מעשי זוועה של ישראל אם היו נעשים כלפי עם אחר, לטעמך היו צריכים להתקבל בהבנה בגלל השואה??!!! (השאלה תאורטית, ללא קשר ל'המצב' היום).

כוכבית 1

New member
יקירתי

לא הניצול שלך ושל אחיך עשה לי רע. זה דווקא העלה חיוך על שפתי. "כשעוותה המציאות של מה שנדרש מסטודנטית לרפואה, כדי להצדיק ניצול מיני ?" - כפי שכתבת זאת. זה מה שעושה לי רע. והאמת היא, שלא רק בפרק הסיום, אלא לאורך כל הדרך. הסיפור בכלל לא גרם לי לגירוי כלשהו, אלא רק לתחושות של כעס ועלבון נשי. אני נמצאת במקום בחיים שלי, בו שליטה והשפלה "עושים לי את זה". אוהבת לקרוא סיפורים כאלה. אוהבת לחוות את זה בעצמי. אבל בעולם ה BDSM מדובר בהסכמה הדדית. בשיתוף פעולה שאמור לענג ולהביא לשביעות רצון שני הצדדים. בסיפור שלך ישנה השפלה לשם השפלה וללא הסכמה מלאה של שני הצדדים. יש פה ניצול. יש פה עיוות נוראי. זה מה שעשה לי רע. לא הצלחתי להבין אם כל הסיפור הוא פנטזיה או אמת או עירוב של השניים. אם יש בו ולו שמץ של מציאות חייך (ואני מקווה שלא), אז עבורי הוא בלתי נסבל לחלוטין ומכעיס עוד יותר. בכל מקרה, חיבוק ממני אליך נראה לי מתאים

niki love

New member
תודה

הסיפור עצמו הוא פנטזיה, ולא נכונה בו אף מילה. השאלות, התחושות וכל מה שמאחוריו אמיתיות, אמיתיות נורא. בכל מקרה, תודה

bugbuster

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif niki love

(מוקפצת לצרוף פרק.)

למעלה