24.10

תותית2006

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif24.10../images/Emo37.gif../images/Emo36.gif

שלום לכולם אני אמורה להתגייס ביום שלישי הבא לא עברתי שום מיון לצערי... אבל עשו לי תחקיר ביטחוני (אני אמורה לקבל תשובה אם עברתי או לא?) רציתי לדעת איזה תפקידים הם בכלל צהל"י ועדיין צריך לעשות תחקיר ביטחוני בשבילם...? חוסר הוודאות הורג אותי... תודה :)

Amazing18

New member
ברוכה הבאה!!

אממ אני דיי בטוחה שתגיעי למשרד הביטחון, אבל ישנה אפשרות שגם תמצאי מתאימה למודיעין ותשלחי לעבור קורס או משו כזה. בעיקרון תחקיר עוברים מי שמיועד לשירות עם מידע חסוי, אז ככה שיש לך למה לצפות:) גיוס נעים וקל!

chasing time

New member
הגיוס של ה-24.10

לפי אתר שבוז, הוא של חייל האוויר ושל סמבציות. בשביל 2 אלה צריך תחקיר ביטחוני לדעתי....

Sahar1231

New member
רגע..

אם לא עברתי תחקיר ביטחוני זה אומר שאני הולכת להיות איזה פקידה או משהו?! ומה זה בכלל התחקיר הזה?!

Amazing18

New member
שחוש..

את מצחיקה..... כל תפקיד של בנות שהוא לא כלול ביח"ש הוא פקידותי. ככה שלא משנה איזה שם מופצץ תקבלי, את בסופו של דבר תהיי פקידה...... ככל שתקדימי להכיר בזה, יהיה טוב. ואין מה לדואג. זה לא כזה נורא להיות פקידה! מה לא אהבת לשחק בבנק שהיית קטנה?

Sahar1231

New member
טוב....

אז כנראה שאני צריכה לחיות עם העובדה הזאת.... אוף.. נשאר פחות משבוע... זה מטריף אותי! סתם חוששת להגיע למקום שלא חלמתי עליו בחלומות הכי מטורפים שלי!

MyVelouria

New member
סמב"ציות צריכות לעבור מיון קדם צבאי

אבל יש ב-24.10 גיוס די גדול של חיל האוויר לתפקידים שונים שאינם דורשים מיונים.

סמב"ציות -לא קד"צ...../images/Emo185.gif

כדיי להיות סמב"צית לא עוברים מיון קד"צ.... אני עברתי סיווג בטחוני אבל המון בנות שאני מכירה והתגייסו להיות סמב"ציות לא עברו בכלל תחקיר....

תותית2006

New member
יששש יכול להיות שאני אהיה סמבצי"ת??

ואיזה תפקידים של חייל האוויר דורשים תחקיר ביטחוני?? ואוו הלוואי סמבצי"ת בנות נתראה בבקו"ם!! בהצלחה לכולכן!

Yosh Yosh

New member
כל מיני

את יכולה להיות מיועדת לחיילת בשב"כ, ואת יכולה גם להיות מיועדת למנהלת רשת או מטמיעת מערכות תקשוב...

למעלה