דיון

tissue

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה
*יש לך שם יפה - גם לי קוראים נועה
*

dorkiflitz

New member
../images/Emo23.gif

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? אממ, ואו סיפור ארוך. טוב הכל התחיל בכך שאבא הביא ראש/ וזה היה עוד עם הפעם הראשונה שפירסמו את טוקיו בראש1.. קראתי את הכותרת המשנית על זה שיש שם אחים תאומים. בעודי מחפשת שם זוג תאומים אני מתלבטת לגבי זהותו של ביל ומחפשת לו ציצים. לבסוף נאלצתי להסכים עם עצמי ולהודות בכך שלטום יש תאומה. אז עברתי עמוד ושכחתי מהם לכמה זמן.. ואז ידיד שלי אחרי כמה חודשים בא ואומר לי "וואי לטוקיו הוטל יש שירים מה זה טובים" ואני מנסה להיזכר מאיפה השם הזה מוכר לי ואז שואלת אותו אם זאת הלהקה שיש בה תאומים.. ואז הוא אומר לי כן, ואיך שביל דומה לבת וזה, ואני כולי הייתי בשוק טוטאלללי שזה בן, כל השבוע לא עיכלתי את זה(טוב הגזמתי). בקיצור באתי הביתה, עשיתי באימיול חיפוש של טוקיו הוטל, הורדתי כמה שירים ו.. התאהבתילב|. ואז הרצתי בגוגל חיפוש על תמונות שלהם ואז עוד יותר התאהבתי..
. וככה התחיל כל סיפור ההערצה שלי, שלא נדבר על זה ששכב לי פוסטר של טוקיו מפוסטרמאניה 2006 ולא ידעתי על קיומו בכלל XD (מישהו קרא? אני בספק.) 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? אוקיי, בין הדברים העיקריים שאני אוהבת את השירים שאני אוהבת זה בגלל הלחן שלהם.. כמו רטה מיש.. שישר נשביתי בקסמיו של השיר.. (נשמע כל כך דפוק..). וברור שגם את המילים.. אם אני נתפסת על שיר זה בגלל המנגינה שלו, ואם המילים יפות, אז זהו, אני חורשת על השיר הזה. ועכשיו אני חורשת על daughtry - its not over
מומלץ ביותר!!! 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? אמממ, בהתחלה שמתי לב יותר על טום וממש אהבתי אותו ואני לא אסתיר את זה, כן, בגלל המראה. אבל אז התחלתי לקרוא ראיונות וגיליתי שהוא בנאדם כל כך מצחיק וטיפש XD ואז שמתי לב לביל, וגם, כמו טום, קראתי ראיונות וראיתי סרטונים והוא יכול להיות נורא שנון לפעמים, אם הוא ממש מתאמץ XD ועכשיו אני פשוט אוהבת את התאומים ולא יכולה לבחור ביניהם..
4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אני חושבת שאני אוהבת את הלהקה, בגלל האנשים שנמצאים שם, בגלל המוזיקה שלהם ובגלל מה שהם עושים ואם מישהו אחר היה במקום אחד מחברי הלהקה אני לא יודעת איך זה היה נראה ואם הייתי אוהבת אותם, כי, שוב, אני אוהבת אותם בגלל העשייה שלהם ואותם בתור עצמם. (מקווה שמישהו הבין XD) 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? אמממ, בעיקר מודל לחיקוי. כל המעריצות שפשוט מעריצות את ביל וטום. ~אהמבילי(הדר)אהמ~ אנשים עושים ניתוחים פלסטיים, עושים קעקועים כמו של ביל, צובעים את השיער, קונים בגדים כמו שלהם.. הם פשוט מודל לחיקוי.. אבל בשבילי? אמממ.. לא חשבתי על זה. חחח.. 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? או, גאד יש כל כך הרבה.. כל כך!!! ואני בבחירות לא טובה.. אני פשוט מאוהבת בכולם..
בכל השירים.
8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? סינרגיה!!!
אוונסנס
היהודים
לינקין פארק אביב גפן בית הבובות אריק ברמן כנסיית השכל עברי לידר כנסיית השכל שוטי הנבואה ז"ל
אמממ, ושירים בודדים של כמה.. כמו של סקאזי, מיקה, טימבלנד, מרלין מנסון, אפשרת גוש.. וזהו.. נראלי.
9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? רוק,פופ. 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? חלק רב מדבר על לא להתייאש, לא להיכנע ולהמשיך להילחם למען מה שאתה אוהב, להמשיך להתמודד עם הקשיים ולעבור אותם וכאלה.. אבל יש גם שירים כמו UETW שזה שיר שמדבר על גילוי של דרכים חדשות, והוא מדבר על כך שצריך לצאת לפעמים מהשיגרה, ולפרוץ החוצה.. ושירים על אהבות נכזבות כמו טוטגליבט וnach dir kommt nichts.. נונונו, לכל שיר יש מסר משלו.. בקיצור- כל מה שבני נוער עוברים וחושביםף עליהם השירים. ולא שירים כבדים ומציקים עם משמעות יותר מדייייי עמווקה. וזהו..
(מישהו קרא?)

keren eckshtein

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

איך הכרת את טוקיו הוטל? אז ככה אני לא זוכרת בדיוק מתי זה היה מזמן אבל האמת היא (תסלחו לי) אהבתי את המוזיקה שלהם בהתחלה ולא כלכך ידעתי עליהם דברים כי כל הזמן פרסמו רק את ביל וחשבתי בהתחלה שהוא בת
אז התחלתי לאהוב אותם מזמן אבל בגלל המוזיקה .
מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? כי השירים שלהם ממש יפים , אבל בגלל שהתפרסמו השירים בגרמנית לא הבנתי כלום אז חיפשתי עליהם עוד שירים וכאלה ואז התחלתי להעריץ אותם.
את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? טום , אין לי מושג למה XD אני אוהבת גיטריסטים והוא עושה לי את זה D: חחחחחחחחחחח לא יודעת הוא יפה הוא מוכשר ושגיליתי עליו כמה שיותר דברים אז בין כל חברי הלהקה הוא היה הכי נראה לי הטעם שלי - לא יודעת נגיד אם היה 4 בנים לא מפורסמים שכאילו אותו דבר כמו טוקיו הייתי הולכת על זה שנראה כמו טום XD קיצור אני לא טובה בנימוקים- טום הוא הפייבוריט שלי
אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? מה שאמרתי בדיוק למעלה שברוררררררררררררררררררררררר שכן אם היה בנאדם כמו טום הייתי עושה אותו מזמן D:
מה זה בשבילך טוקיו הוטל?אולי זה ישמע קיצ'י וקיצוני אבל הם כבר ממש נהפכו למשהו מיוחד בחיים שלי . כאילו נגיד אני וחברים שלי יושבים ומשחקים never חחחחח משחק אדיר XDDD בקיצור עם יש לי משימה הם אומרים לי לצעוק טוקיו הוטל אני שונאת אותם מרוב שאני מדברת עליהם ושומעת שירים שלהם ומאוהבת בהם ופעם אחת ידיד שלי חשב שטום זה נקבה כמעט סירסרתי אותו
(טוב לא ממש - הוא חזק בטירוף XD ) בקיצור כולם כבר במשפחה יודעים שאני חולה עליהם ואני מדברת עליהם כל הזמן באמת הם בשבילי משהו מיוחד
אני יודעת , אני יודעת שזה נשמע קיצוני D:
בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? בלי שום ספק ספירנג ניש (דונט ג'אמפ ) הוא כלכך מדבר לנוער ואני חושבת שקצת אולי - ממה שהבנתי מהשיר זה על נער שפשוט רוצה להתאבד - לקפוץ כי לא טוב לו בחיים . והשיר מדבר על הקטע שהנער לא צריך לקפוץ ועל הקשיים של הנעורים וכל זה וזה ממש מדבר אליי .
חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? יש לי מלא , אבל בסיגנון של צעקות , מטאל , רוק , פאנק רוק ולהקות - מטאליקה , נירוונה , דה יוזד , טרי דורס דאון , MCR , פו"ב , לינקין פארק , מארון 5 וכאלה XDDD קיצור אני שומעת הרבה.
מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? נאמממ אני חושבת שזה פאנק רוק מה שהם מנגנים XDDDDD אבל בכנות כמו שביל אמר אין לאף אחד מהם סיגנון - אחד אוהב גרין דיי , אחד אוהב מטאליקה , אחד אוהב היפהופ וגיימ קלאס הירו וכל זה , זה אומר שהם שונים וזה מה שמיוחד בלהקה כי תקחו את פול אאוט בוי ומי כימיקל רומאנס הם כולם חובבי רוק וכאלה . וטוקיו הוטל זה מה שאני אוהבת בהם שכל אחד שונה וביחד הם יוצרים משהו אחר - בערך
XD
מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? נאממ אני חושבת שטוקיו הוטל מנסה דרך המוזיקה להוציא את כל הקשיים של הנעורים ומה שעובר עליהם ויוצא להם מזה שירים מהממים . קחו את ספירנג ניש שזה אל תקפוץ ורידאן שזה לדבר , הילינג שזה סוד , רטה מיצ' (אני לא כלכך יודעת מה זה ) אבל רטה מיצ' גם מאוד יפה בעייני כי הם מבטים דרך השיר יותר נכון הבלדה הם אומרים שיתרכזו בהם וכל זה הם פשוט מעבירים בשירים שלהם ובמוזיקה שלהם את חיי הנעורים . ומה שאני אוהבת במיוחד בטוקיו הוטל שהם נערים והם התחילו בגיל צעיר מאוד וזה מה שיפה שאת כל גיל הנעורים הם עוברים שהם בלהקה וזו אחלה דרך לפרוק את כל הקשיים והתמודדיות של גיל ההתבגרות בשירים D:
טוב חפרתי
!

שלי~

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? האמת שחיפשתי שירים שיש בהם סקרים וזה מצא לי את שראי שמעתי אותו וזה היה איזה 3 חודשים לפני ששיחררו את צימר, ובכלל אז הבנתי ששמעתי אותם עוד קודם (דורצ' דן מונזון בmcm למי שיש לו יס) ולא הצלחתי להחליט אם ביל הוא בן או בת
(עצוב~ בסוף החלטתי שהוא בת אם אני לא טועה) ואז אחרי חרישה מאסיבית על האלבום ~שראי~ <והשוק מלראות את ביל ברטה מיש
הוא כ"כ חתיך שם> יצא צימר ועוד יותר התאהבתי בהם. 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? האמת שאצלי זה היה קודם כל לאהוב את המוזיקה שלהם, כי האמת (ותסקלו אותי) לא אהבתי בכלל את המראה שלי ביל בהתחלה בכלל אהבתי יותר את טום חח אבל לאט לאט (והרבה הרבה) מצאתי את עצמי שומרת יותר ויותר תמונות של ביל במחשב במיוחד אחרי שראיתי את רטה מיש ואת דר לטזה טאג..) ואז הבנתי שאני בעצם גם מעריצה אובססיבית שלהם... 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? ביל~כי הבנאדם פשוט דורש, הוא מתוק! והוא דיווה והוא מצחיק ופאק, הוא מחפש טרו לאב! 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אני מניחה שאם המוזיקה והליריקה היו כמו שהן והיה זמר טוב אז כן <קודם כל המוזיקה אח"כ ההערצה>, 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? הלהקה שגרמה לי לשמוע שירים בשפות הן לא אנגלית וזאת שהופיעה השנה בצרפת מול כרבע מליון איש! 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? נכון לכרגע "אין די נאכט" ואני שונאת לבחור בין השירים שלהם אבל כרגע הוא החרישה שלי והוא כ"כ "ביל תאנוס אותי" סתם נו, אני ממש אוהבת את המילים שלו ואת כל הקטע של ביל וטום שרים ומנגנים אותו!. 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? פפפ כעיקרון יש לי קצת בעיה עם להקות יותר מדי מוכרות, (חוצמטוקיו אבל כשאני הכרתי אותם כמעט אפחד בארץ לא הכיר אותם) אז אממ כל מיני יותר מעדיפה רוק רוטס כמו 3days grace אבל גם רוק קל כמו amreican hi-fi מתקבל אה כן וגם להקות כמו דה הו קווין וכאלה קיצר בעיקר רוק ואממ רגאי וגם גרמנית nevada tan (מעין לינקין פארק) lafee (יש לה קול מעולה) ויש הרבה אוף קשה. 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? לדעתי בשראי הם היו פאנק-רוק ועכשיו הם רוק קל- לא רוק פופ כי אם רוק קל..זה שהם במיינסטרים לא אומר שהם עושים פופ ואממ אין דבר כזה פאנק פופ. 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? לכל שיר יש מסר שונה כיעקרון יש להם מסרים על אהבה, חברות האנדיבידואליות של כל אחד, לנצל את הזמן, וואו ויש עוד שירים שלא נכנסים בקטגוריות האלה כמו גיגן מינה ווילן ושיטיס אינס גלויק ופרוינדה בליבן וכו'... איזה חפירה... איזה כיף

crazysapir

New member
XDD יאפ אבל הבנתי שגם

נלי פורטדו ועוד..הופיעו שם באותה הופעה[לא דואט או משו כזה]

נכון זה כאילו היה יום העצמאות אבל

היו שם מלא מעריצים של טוקיו וראו את זה בסרטונים משם...

איך הוא לא יאנח..

ראית כמה הוא דיבר (ודיבר ודיבר ודיבר) לפני שהוא התחיל לשיר =] הוא היה צריך לקחת אוויר...

וככה טוקיו הפכו למליונרים חחחח

שימי לב גם שבפזמון האחרון כשהוא שר את ה"Irgendwann laufen wir zusamm weil uns einfach nichts mehr halten kann" במקום לרדת סולם (כמו שהוא תמיד עושה בלייב) הוא עולה סולם..זה עשה לי צמרמורת

crazysapir

New member
הווו לפי דעתי לביל יש

יכולות קוליות יותר ממה שמשיעים בשירים כי זה משגע אותי כי כשהוא שר לייב זה ז"א בול כמו שהוא שר בדיסק [בגיסאות האקוסטיות שומעים את זה במיוחד, הוו ואגב הגרסאות האקוסטיות ממולצות יו חכי אני מביאה לך קישור של אוברס באקוסטית אוהו את חייבת לשמוע אחת הגירסאות היותר טובות]

חחח תודה ואם כבר מדברים על גרסאות אקוסטיות

http://www.youtube.com/watch?v=uo04b3HJtqs הגירסא האקוסטית של דר לטזה טאג מדהימה (הפזמון) היא כל כך יפה דיי הייתי חייבת לחלוק אותה (היא שונה קצת מהגרסא האקוסטית המקורית) ואני ממש מסכימה איתך עם כל הקטע שהוא שר מדהים בלייב...לעאזאזל הוא מהזמרים שיכולים לשיר לייב בלי לזייף אפילו קלי קלארקסון זייפה מאוד בהופעה באמטיוי והוא אפילו ששומעים שהוא זז לא מזייף.

crazysapir

New member
כההההההה

אני מכירה את זה וואו זה פשוט אין אני כ"כ אוהבת את הגיסאות האקוסטיות שלהם...אבל תחלאס לפי דעתי דר לטז טאג שבדיסק כ"כ זוועה!!ז"א זה ביל נשמע שם כמו ילדה חמודה בת 10 והמנגינה והכל ממש לא לטעמי...אבל גירסאת הקליפ מעולה !!אחד השירים הטובים [אבל בגיסאת הקליפ] חוץ מזה שביל סקסייייי כ"כ בקליפ
XD

למעלה