DISTORTED בתמונע

• פותח הנושא D.B
  • פורסם בתאריך

D.B

New member
../images/Emo27.gif DISTORTED בתמונע ../images/Emo37.gif

אישית אני חושב שהיה פצייייץ.... הסאונד, התאורה, האוירה, הביצועים. היו שם המון פרצופים לא מוכרים... מישהו מהפורום היה?? אני אשמח לשמוע חוות דעת!

שמחה בשבילכם!

לא הייתי, רציתי מאוד לבוא אבל.. מסיבות שלא בשליטתי..
בכלמקרה- שמחה שהצלחתם!

Distorted...

New member
היה.....היה טוב!

מי שלא בא, הפסיד. היה טוב, הזעתי כמו חמור, ואין לי קול. אני חושב שעשיתי לי נזק למיתרי הקול אחרי הביצוע של Scream. גיא - אתה צריך ךשמוע את הדיסק של ההופעה - אחלה באלאנס, וביצוע מושלם של Scream,Why ועוד 2. חרא ביצוע של Sorry. בני היה חזק בטירוף. ו....זהו.... אני נהניתי,הקהל בהחלט נהנה..... ונתראה בהופעה בהאנגר!!!!!

dishate

New member
היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לדעתי ההופעה הטובה ביותר עד עכשיו!!! מי שלא היה הפסיד ובגדול! אבל אל תדאגו יהיו עוד הופעות ! מדהים !!! פשוט מדהים!

yea yea ..

הייתה הופעה. אחלה הופעה שבעולם !!! אם רפי הזיע כמו חמור אני הזעתי כמו האמא של החמור כשהיא הולידה אותו. ( רפי, אם יש לך רצון להתווכח אני מוכן להציג את המגבת שלי מול המגבת שלך, נראה את המגבת שלך בורחת בצרחות) חבל, אמרו לי שהמון אנשים מהפורום יגיעו, חיכיתי לראות מי האנשים שהלהקה שלי כל הזמן מדברים איתם. אבל לא נורא ! ה פ ס ד ת ם ! היה ענק.

מזל טוב ......

.מזל טוב לחברי הלהקה על ההופעה המוצלחת לצערי לא הגעתי להופעה בגלל שהייתי עסוק מתי ההופעה הבאה???????

epitaph

New member
העיקר שהיה פיצוץ../images/Emo13.gif

ואני רואה שעוד חבר בדיסטורטד התחיל לכתוב כאן (למרות שנראה לי שהוא כתב כאן גם קצת ממקודם...).עכשיו חסרה רק הסולנית... ויש מישהו מהפורום שהיה בהופעה? שירים את קולו עכשיו...רוצים לשמוע חוויות
.

אהה... סליחה... ../images/Emo4.gif

איכפת לכם להעשיר מעט את הידע הכללי שלי ולהסביר לי על איזו להקה בדיוק אתם לא מפסיקים לדבר לאחרונה ומי מחברי הפורום הם גם חברים בלהקה הזאת? וגם לתת לי עוד כמה פרטים עליה אם לא אכפת לכם... תודה

epitaph

New member
על להקת דיסטורטד...

חברי הלהקה שכותבים בפורום הם Distorted...(רפיש) הגיטריסט,D.B (גיא) הבאסיסט,dishate והמתופף (הכינוי שלו ארוך באנגלית אז אין לי כוח) ויש גם את הזמרת (שמשום מה לא כותבת בפורום). זו להקת מטאל,הייתה להם אתמול הופעה בתמנוע ואם אתה רוצה עוד פרטים אתה יכול לראות בקישורי הפורום (למטה...האמצעי) קצת מידע על ההופעה (למרות שהיא כבר הייתה) וקצת מידע על הלהקה.

epitaph

New member
הוציאו...

הם מוכרים את הדיסק בהופעות.(חברי הלהקה תעזרו לי כאן קצת...)

D.B

New member
עזרה... ביוגרפיה/דיסקים/הופעות...

לכל המתעניינים, ...Distorted מונה 5 חברים: רפי מור - זמר/גיטריסט הלא הוא DISTORTED גיא שלום - בס הלא הוא אנוכי אורי אשל - תופים שבירת מקלות מצילות סטנדים ממתכת יצוקה עורות ומיני דברים שאפר למצואר אצלו בציוד הלא הוא DISTORTED DRUMER מירי מילמן - שירה, אנחנו נכניס אותה לפורום בני זוהר - גיטרה ראשית, קצת בעייתי כי "מחשב זה לא בשבילי...", תן לו גיטרה ומגבר..זה מספיק.. הנאות החיים שלו.. והמספר הנוסף, החבר השישי, האחד והיחיד: מושיק חסון - מתפקד כאמרגננו, משווקנו, מעמידנו למכירות פומביות ומסנג´רנו להענקת טובות הנאה מיניות לכל מי שהוא חייב לו כסף...
הלא הוא DISHATE יש דיסק, אכן יש, נמכר בהופעות, ההופעה הקרובה היא בהאנגר, בפסטיבל הרוק ב-13 לחודש והכרטיסים האחרונים ב-60 ש"ח במקום 100 נמכרים עד מוצ"ש בלבד !!!!!!!! מצ"ב ביוגרפיה מלאה כקובץ WORD.

dishate

New member
המממ..... ממממההה???? ../images/Emo27.gif ../images/Emo37.gif

יש לי בעיה להבין את מה שכתבת עלי... האם תואיל בטובך להסביר לי ? ("הענקת טובות מיניות"?????!?!??! ?!?!?! ?! ?! ?)
פרט נמק והסבר לפני שאני מפטר אותך!!!

epitaph

New member
עברתם חתיכת דרך...

כשקראתי את המסמך בכיתי,צחקתי וגם התבלבלתי הרבה אבל סוף סוף הבנתי מי זה מי ולמה הוא כזה
...ותמיד חשבתי שארבעתכם שכותבים בפורום הם הלהקה (חוץ מהזמרת כמובן) אבל עכשיו מסתבר שזה לא כל כך נכון... אז DISHATE אם אתה האמרגן אז אפשר לשאול אותך מתי אתם באים לדרום (אם בכלל)?

dishate

New member
אז ככה...

אנחנו פתוחים להצעות... העניין הוא שאין לנו יותר מדיי מושג מה קורה שם.. אז אם אתה מכיר מקומות שנותנים להופיע אז תגיד לי עליהם ונארגן משהו! מה שכן אנחנו מעדיפים להופיע עם להקות נוספות כדי שנהיה בטוחים שיבואו אנשים.. דבר איתי על כל מה שאתה יודע מאיזור הדרום ואולי נצליח להרים הפקה טובה ל ערב להקות במקום טוב. אנחנו חרטנו על דגלנו להופיע בכל מקום במידה ויתאפשר ואנחנו נעשה זאת! אז שמור איתי על קשר.

epitaph

New member
סבבה

אני חושב שבפורום בבאר שבע אפשר לארגן משהו...שווה לנסות...

dishate

New member
סבבה! בזמנך החופשי...

תריץ בירורים ואולי נקים ערב להקות . תהיה איתי בקשר.

red-head

New member
גם אני פה

כן גם אני פה DISTORTED SINGER IS HERE TOO U JUST NEVER TALKED 2 ME BEFORE SO DONT THINK THAT IM A SNOB I ALWAYS READ ALL THE MASSEGES

למעלה