עונההה:] התחרפנתי אז יצא לי מצחיק!!
. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? מחפשים את אפי
2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לרגע שנולדתי בטח מה זה כאב לי חחחח 3.מה פלצני בעינייך? השאלון הזה חחחח סתם 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? משאלה אחת? שימלא לי את כל המשאלות
5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם אהוב ליבי למרות שהוא בן 22 6.מה עושה אותך מאושר? אורי גלר [אל תשאלו מה הקשר חחחח סתם היה בא לי לכתוב] 7.מה יכתבו על מצבתך? "התאמצה מדי בשעה החירבון ונגמר לה האוויר אז היא מתה" 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" מדהים 9.מה ישראלי בעינייך? חזירה
============================================ סתם חפירה 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = מידע חסוי
אני סוכנת סמויה אז אסור לי לפרט 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבים? שונאים? לא ידעתי שאני כל כך הרבה אנשים...חשבתי שאני לבד מול המחשב...
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? "דוש השור עובד וטוב לו דוש דוש, דוש דוש" [מתוך הסדרה מוש השור] 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? מי מתקלח? מה אני מגעילה כמוכם?! איפה אתם חיים?! אנשים ברברים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? אם כבר אז מתוך שינה 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? כולם באים לעזרתי...אין מצב שאני יכנס להתקלח כשלא יהיה מי שיסבן לי את הגב 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? נע בין 7 שניות ל-16 שניות...תלוי כמה אני מלוכלכת 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? סבון שאני יצרתי...לקחתי עלי אספראגוס קמצון כמון וכמות מכובדת של זנגוויל צהבהב ויצרתי תערובת בריח מעורר חושים, שמפו? אותו דבר רק שיצא לי תכשיר דוחה כינים=/ 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? בדרך כלל כשהחברים שלי שומרים מרחק ממני אני מבינה ש............זה הזמן להפסיק להפליץ ליידם! או לשים דאודורנט
10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן, כל יום שישי
11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? מי מכין בגדים? מה זה סטייל חדש ללכת עם בגדים? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? השערות כל הכתף...יש שם יערות גשם אז לוקח לי שעות לקרצף 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? מה זה גם משהו חדש להסתבן? בונ'א אני לא מעודכנת... 14. עם או בלי ספוג ? ברור שעם בובספוג! לפעמים כשההורים לא נמצאים אז הוא מסבן לי את הגב...הוא כזה חרמן...תמיד מחכה שנגיע לאיברים האינטמיים! 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? מה זה מגבת? אה כן שמעתי שיש משהו כזה...זה חדש...עוד לא יצא לי לקנות כזה...האמת שבנתיים נוח לי להתנגב עם הפרווה של הכלב שלי!!! 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נעלי בית של סנופי...או פינוקי...לפעמים פטריק... 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? קשה קצת לחפוף עם התכשיר כינים שהכנתי...הוא יצא טיפה מוצק...הוא לא יוצא מהבקבוק...יש לו מרקם כזה דומה לשל קקה 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות ישנה ישנה ישנה ובחורף אני בשנת חורף 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות אחת ואח אחד, אחותי שחכה את הגיל שלה ואחי שכח את התאריך לידה שלו 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? מכים אותי אני מפחדת להרביץ להם... 21. על מה אתם רבים ? על החסה שבמקרר...אם היא טרייה או לא...לפעמים אנחנו מתערבים ומי שמנצח צריך להכין לכולם ביצת עין [
] 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? רק אחד, יורי, אבל הוא לא אוהב שקוראים לו ככה...תקראו לו רועייייי 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על ההגדה של פסח 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לשיר שירים של צביקה פיק מול כל המשפחה 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כשאני ילדה טובה ההורים זורקים לי עשר אגורות...אני אוספת בחזיר שלי...עוד שלוש שנים יהיו לי בדיוק לחצי מנה פלאפל ואז אני יגשים חלום 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן הם באים עם השק שינה וישנים על הספסל בגן הציבורי שליד הבית...בבוקר ההורים שלי דואגים להם לארוחת בוקר אפילו, הם זורקים להם חצי קופסאת קוטג' 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מי מתקלח?! 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בחדר...ואז הולכים למקלחת וכולם צועקים לי לשים על עצמי משהו שלא יראו לי את כל התחת....................אם רק הייתי יודעת מה זה תחת הייתי עושה מה שהם מבקשים... 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן...שירים של אייל גולן ומרגול 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם עלה תאנה על האיבר הכי אינטימי, הסרעפת 32. אהבתם את הסקר ? לא נהנתן?! לא חחחחחח סתם