ש א ל ו ן

../images/Emo27.gif ש א ל ו ן ../images/Emo37.gif

תהנו
שאלון יאיר לפיד
1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? 3.מה פלצני בעינייך? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? 6.מה עושה אותך מאושר? 7.מה יכתבו על מצבתך? 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" 9.מה ישראלי בעינייך? ============================================ סתם חפירה
1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 14. עם או בלי ספוג ? 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? 21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? 32. אהבתם את הסקר ? נהנתן?!

../images/Emo80.gifעונה...

תהנו שאלון יאיר לפיד 1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? ממ...ספר?!נראה לי על בנים ועל בנות
סתםםם בצחוקק 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לניתוחים שעברתי
3.מה פלצני בעינייך? דילב ורותם
סתםםם המורה שלי למטמטיקה=\\ 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? שאני יפגוש ת'בויז..בריאות והצלחה=] 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? מממ...לא יודעת 6.מה עושה אותך מאושר? לשמוע שירים של הבויז..ולהנות... 7.מה יכתבו על מצבתך? ...... 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" גדול... 9.מה ישראלי בעינייך? פלצנות... ============================================ סתם חפירה 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = שני,14, נקבה.. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהביםם 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? כול פעם משו אחר
4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 2,3.. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? כול פעם משו אחר... 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה ומעלה=] 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? חחחח..... 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? ממ.. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? בארורר 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ?
13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 3...
14. עם או בלי ספוג ? עם
15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כול שבוע
16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גורבים גרביים... 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כול יום.. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות ........ 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות קטנה בת 10=\\ 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? אכן כן:) 21. על מה אתם רבים ? כול מיני 22. יש לכם חדר פרטי ? לא=\\ 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? יש הרבה.. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? הרבה דברים... 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? ריתוק=\\ 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? ............ 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? לא מתקלחת אצלם... 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת.. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? חחחחח.... 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושיםם.. 32. אהבתם את הסקר ? מממ...אני יחשוב על זה..

../images/Emo118.gifיש לי חשק - עונה ;D

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?כלום רק אני אוהבת לקרוא |: 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?שקיבלתי מחזור XD 3.מה פלצני בעינייך?ג'ו נו סה שאתה מפליץץ 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?שתעניק לי עוד משאלה 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?עם ה'..הכי טוב לראות מה קורה מלמעלה [לא ככה ?] 6.מה עושה אותך מאושר?המון..אמא שרון אדם חברות הרבבבבה 7.מה יכתבו על מצבתך?מה ? מאיפה לי מזה באאאמת תתביישי לך פטלונה שיכורה ! 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____"-גדול והכל יכול 9.מה ישראלי בעינייך?וא וא מלא אני ישראלית זה מספק.. ============================================ סתם חפירה 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = סתוונית$14$נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש בהודית זה דושה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבדדדד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? וא וא לפעמים חצי שעה לפעמים הכי הרבה שעה ! רסמי..רק ת'אמת אני והשיער שללי XD 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?אממ של מוי כיף ! 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד איזו שאלה 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן אלא מה ? 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ---חסוי חחחחח 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת 14. עם או בלי ספוג ? תלוי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? עם נעלי בית ישר.. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? שניים 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אין לי ככככככככוח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח אחד...מספיק חח ובן ב-14.2 בע"ה 15 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לפעמים רבים 21. על מה אתם רבים ? מחשב...או כל דבר 22. יש לכם חדר פרטי ? לא אני רוצההההההה 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?רוית ומהכיתה אנערף 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? הרבבבבבבבה 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא יודעת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבלת רק בפנימייה הייתי מקבלת :[ 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לא זה ולא זה 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? נו אמרתי כבבבבבר 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקחלוחחס 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?כככככן 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? ברור שעם מגבת מה אני באילת ? אני לא נדיסטית איך שלא אומרים זאת 32. אהבתם את הסקר ? ס-ב-ב-ה פטלוונה ? מוואה :-* נהנתן?!

linoi1000

New member
עונה לשאלוןןן

שאלון יאיר לפיד 1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? אני לא אוהבת ספריםםםם 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? אני אוהבת את כל הילדות שלי {כלומר את כל העבר} אז אין לי תקופה שאני לא רוצה לחזור אליה.... 3.מה פלצני בעינייך? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? להיות גדולה {בת 23-25} ולהיות זמרת גדולה ומפורסמת..... 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם נינט טייב {בגלל הקריירה הגדולה,הקול המדהים שלה ובגלל שהיא יוצאת עם יהודה לוי החתיךךךך} 6.מה עושה אותך מאושר? לשמוע שירים ולשירררר ושכל המשפחה שלי בריאה "ברוך השם"..... 7.מה יכתבו על מצבתך? לא חשבתי על זה אף פעםםםם 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" "אלוהים הוא המלך" 9.מה ישראלי בעינייך?פלאפל {למרות שאני לא אוהבת פלאפל}. ============================================ סתם חפירה 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = לינוי מנשה,בת 12.5 ואני נקבה.... 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ?דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ?פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?בבוקר ובערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? ברור שעם אחותי....חחח סתם ברור שלבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? המון זמן בין רבע שעה לעשרים דקותתת,אני אוהבת להתקלח כי אני שרה המון במקלחת ואף אחד לא מפריע לשיר במקלחתתת 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?שמפו "פינוק" וסבון "נקה 7" 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ?כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ?הראש 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ?פעם אחת שמפו ופעמיים מרכך וגוף גם פעמיים. אבל אם אני יוצאת לטיול ואני ממש מסריחה,אז אני חופפת בשמפו פעמיים. 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?לפעמים 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נשארים יחפים,הכי כיףףףף 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום פעמיים,כלומר כל השבוע. {כי אני מתקלחת פעמיים}אז במספר זה:14 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות? 6.30 אני קמה: שוטפת פנים, עושה פיפי. ואז מתקלחת- במקלחת מצחצחת שיניים גם. 6.45 אני מתלבשת,נועלת נעליים,מסדרת את השיער {לפעמים פזור,קוקו,צמה,ועודדדד}. 7.00 אני מכינה לי ולאחותי פרוסות לבית ספר. 7.10 אנחנו רואים טלוויזיה ושותים נס קפה ואחיות שלי שוקו. 7.20 יוצאים מהבית שומעים מוסיקה בפול ווליום. אני חוזרת הביתה או ברבע לאחד או באחד וחצי או בשתיים ורבע.אני חוזרת מהבצפר ואוכלת ורואה טלוויזיה אם יש לי להקה או צופים הולכת חוזרת או בשש וחצי או בחמש וחצי או בשבע וחצי,אוכל,מתקלחת,עושה מערכת,במחשב ורואה טלוויזיה וכל יום בשעה שונה אני הולכת לישון. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? חוץ ממני יש עוד חמישה אחים: 3 אחים גדולים-אפי בן 21,רן בן 19,מאור בן 16. ושתי אחיות קטנות-חן בת 8 ולירון בת 5. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ?כןןןן,אבל זה תמיד בצחוק....,או שלפעמים לא אבל זה לעתים רחוקות.... 21. על מה אתם רבים ?המון דבריםםם 22. יש לכם חדר פרטי ? לא 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? המון,אנחנו 15 בנות כולל אני וכל ה-14 יודעות עלי הכללל,אבל יותר זאת החברה שלי אורטל שאני מכירה אותה מהגן ואנחנו ממש כמו אחיות.{ואור מנשה ז"ל שהיא הייתה חברה מאוד מאוד טובה שלי ושל אורטל אבל בכיתה ג' היא נפטרה.{היינו יחד גם מהגן שלושתנו..... 24.על מה אתם רבים עם ההורים ?על כלוםםםםם 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים? אף פעם לא קיבלתי עונש... 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כן,100 שקל ולפעמים 150. 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ?יותר אני אצל חברים..... 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אני מתקלחת אצלי בבית ואז אני הולכת לחברה שאני ישנה אצלה,אני יותר מרגישה בנוח להתקלח בבית שליייי.... 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחתתתת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?ברורררררר 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? כן 32. אהבתם את הסקר ?כן ולאאאא חחחחחח

Ninia Rebelde

New member
עונה...

. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?ממ לא יודעת 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?לא הייתי רוצה לחזור בכלל לעבר כי מה שהיה היה.. 3.מה פלצני בעינייך?ממ לא יודעת 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?אהבה,אושר,בריאות ושלום בעולם 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?ממ לא יודעת זה מעניין לדעת מה כל אחד עושה במלהך היום ובמה היום של האחר שונה משלך.. 6.מה עושה אותך מאושר?יש מלא דברים..למשל המשפחה שלי החברים שלי...שמיעת מוסיקה וריקוד..אהבה וכל דבר יפה אפילו שהוא קטן. 7.מה יכתבו על מצבתך?ממ לא יודעת 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____"האחד והיחיד הגדול מכולם 9.מה ישראלי בעינייך?ממ פלאפל התנ"כ שלנו הארץ שלנו האנשים שלנו.... חחחחח אני נשמעת כממו לא יודעת מה... ============================================ סתם חפירה 1. לידע כללי = שם =נופר כהן גיל =16 זכר או נקבה =נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבים 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? גם וגם 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? לפעמים פעמיים ולפעמיים פעם אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?כשיוצא בוקר ובערב תמיד 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבדד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? ממ לא יודעת לפעמים אני שוקעת במחשבות אז לוקח הרבה זמן ולפעמים זה יכול להיות צ'יק צ'ק 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?שמפו מיוחד..נגד קשקשים זה משהו מרופא...סבון של כיף חלב שקדים 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? ככןן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפעמים ככה ולפעמים ככה...כאילו אם אני יצאת אז אחרי כדי לראות מה משתלב עם מה ואם אני נשארת בבית אז לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ?אין לי מושג 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא..כל שבוע.. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים ונעלי בית כי יש לי בעיה עם הקור 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות השעות משתנות כל יום כי אני לפעמים מתחילה בשמונה לפעמים בתשע ולפעמים בעשר... אבל בכל אופן אני שוטפת פנים מצחצחת שיניים וכשיוצא מתקלחת.. מתלבשת שותה ומכינה אוכל לבצפר הולכת לבצפר חוזרת מבצפר אוכלת רואה טי וי או שאני במחשב או שאני שומעת מוסיקה ורוקדת אם יש לי כוח לשיעורי בית אני עושה ושוב רואה טי וי או במחשב מתקלחת אוכלת ושוב רואה טי וי או במחשב אומרת לאלוהים תודה על כל מה שיש לי הולכת לישון 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? יש לי אח אחד...הוא בן 14 עוד מעט..(אני הבכורה כמו שהבנתם) 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? די הרבה 21. על מה אתם רבים ? על מחשב או על טי וי או על שטויות קטנות 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? חברה שלי נופר יודעת עליי הכי טוב ואז יש את גלית גילי שירה ושקד.. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? אני לא ממש רבה איתם 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא היה עונש.. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? אם אני צריכה אני מבקשת 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ?כן 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?מתקלחים בבית ואז הולכים לחבר 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ?במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?חחח כן ואני חייבת להוסיף לא טוב... 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? אכן 32. אהבתם את הסקר ?מאוד נהנתן?! כןןן יפה שלי תודדהה...

../images/Emo187.gifעונה...

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?חחח שום ספר 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?אמ.....יש הרבה 3.מה פלצני בעינייך?חחחח 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?חחחח זה אישי=]] 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?אמ..עם שמרית אחות של אדם ואז כול היום הזה הייתי עם אדם חח 6.מה עושה אותך מאושר?אמ....כשאני על המחשב חעחחע אני לא יכולה בליי 7.מה יכתבו על מצבתך? לא רוצה לחשוב על זההה 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____"בורא עולם 9.מה ישראלי בעינייך?פלפל חחחחח ============================================ סתם חפירה 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = מורן 13 וחצי נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבים חח 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת.. לפעמיים פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב ולפעמיים בבוקר 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? ט'חחחחח לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה בערך..טיפה יותר 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?שמפו של כיף 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד... 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? בארור 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? שמפו בראש חחח 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ?חחח מה זה השאלות האלה חחח 14. עם או בלי ספוג ?לפעמיים עם לפעמים בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כע 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף רק גרבים ובקיץ יחפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כו יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות .אני קמה מצחצחת שנים מתלבש מסתרקת הולכת לבית ספר "לומדת"חוזרת הבייתה עולה למחשב אוכלת משו חחחח רואה השיר שלנו עושה שיעורים אחר כך מתקלחת אחר כך שוב במחשב ואחר כך הולכת לישון. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחד בן שנה וחצי ואחד בן 12 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? רבים כע הולכים מכות לע 21. על מה אתם רבים ? על הכול חחח 22. יש לכם חדר פרטי ? כע 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? שממש יודעים עלי הכול הכול 3 חברות הכי טובות 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? עם אני הרבה במחשב הם מתעצבנים ועם אני מקבלת חשבון בפון גבוהה מאוד חחח 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? החרמה של הפלפון והמחשב ל-24 שעות. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ?כע ...כול פעם סכום אחר 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם ככה וגם ככה 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?מתקלחת בבית ואז הולכת... 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? חחחחח יהה איזה שאלות אמאאאאא במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לע 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושים 32. אהבתם את הסקר ?לעע משו דביל לאלה חחח נהנתן?!לע חחח מה כול כך מהנה לעלות על חידון?!

lililulu

New member
עונההה:] התחרפנתי אז יצא לי מצחיק!!

. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? מחפשים את אפי
2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לרגע שנולדתי בטח מה זה כאב לי חחחח 3.מה פלצני בעינייך? השאלון הזה חחחח סתם 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? משאלה אחת? שימלא לי את כל המשאלות
5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם אהוב ליבי למרות שהוא בן 22 6.מה עושה אותך מאושר? אורי גלר [אל תשאלו מה הקשר חחחח סתם היה בא לי לכתוב] 7.מה יכתבו על מצבתך? "התאמצה מדי בשעה החירבון ונגמר לה האוויר אז היא מתה" 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" מדהים 9.מה ישראלי בעינייך? חזירה
============================================ סתם חפירה 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = מידע חסוי
אני סוכנת סמויה אז אסור לי לפרט 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבים? שונאים? לא ידעתי שאני כל כך הרבה אנשים...חשבתי שאני לבד מול המחשב...
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? "דוש השור עובד וטוב לו דוש דוש, דוש דוש" [מתוך הסדרה מוש השור] 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? מי מתקלח? מה אני מגעילה כמוכם?! איפה אתם חיים?! אנשים ברברים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? אם כבר אז מתוך שינה 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? כולם באים לעזרתי...אין מצב שאני יכנס להתקלח כשלא יהיה מי שיסבן לי את הגב 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? נע בין 7 שניות ל-16 שניות...תלוי כמה אני מלוכלכת 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? סבון שאני יצרתי...לקחתי עלי אספראגוס קמצון כמון וכמות מכובדת של זנגוויל צהבהב ויצרתי תערובת בריח מעורר חושים, שמפו? אותו דבר רק שיצא לי תכשיר דוחה כינים=/ 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? בדרך כלל כשהחברים שלי שומרים מרחק ממני אני מבינה ש............זה הזמן להפסיק להפליץ ליידם! או לשים דאודורנט
10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן, כל יום שישי
11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? מי מכין בגדים? מה זה סטייל חדש ללכת עם בגדים? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? השערות כל הכתף...יש שם יערות גשם אז לוקח לי שעות לקרצף 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? מה זה גם משהו חדש להסתבן? בונ'א אני לא מעודכנת... 14. עם או בלי ספוג ? ברור שעם בובספוג! לפעמים כשההורים לא נמצאים אז הוא מסבן לי את הגב...הוא כזה חרמן...תמיד מחכה שנגיע לאיברים האינטמיים! 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? מה זה מגבת? אה כן שמעתי שיש משהו כזה...זה חדש...עוד לא יצא לי לקנות כזה...האמת שבנתיים נוח לי להתנגב עם הפרווה של הכלב שלי!!! 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נעלי בית של סנופי...או פינוקי...לפעמים פטריק... 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? קשה קצת לחפוף עם התכשיר כינים שהכנתי...הוא יצא טיפה מוצק...הוא לא יוצא מהבקבוק...יש לו מרקם כזה דומה לשל קקה 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות ישנה ישנה ישנה ובחורף אני בשנת חורף 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות אחת ואח אחד, אחותי שחכה את הגיל שלה ואחי שכח את התאריך לידה שלו 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? מכים אותי אני מפחדת להרביץ להם... 21. על מה אתם רבים ? על החסה שבמקרר...אם היא טרייה או לא...לפעמים אנחנו מתערבים ומי שמנצח צריך להכין לכולם ביצת עין [
] 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? רק אחד, יורי, אבל הוא לא אוהב שקוראים לו ככה...תקראו לו רועייייי 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על ההגדה של פסח 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לשיר שירים של צביקה פיק מול כל המשפחה 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כשאני ילדה טובה ההורים זורקים לי עשר אגורות...אני אוספת בחזיר שלי...עוד שלוש שנים יהיו לי בדיוק לחצי מנה פלאפל ואז אני יגשים חלום 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן הם באים עם השק שינה וישנים על הספסל בגן הציבורי שליד הבית...בבוקר ההורים שלי דואגים להם לארוחת בוקר אפילו, הם זורקים להם חצי קופסאת קוטג' 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מי מתקלח?! 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בחדר...ואז הולכים למקלחת וכולם צועקים לי לשים על עצמי משהו שלא יראו לי את כל התחת....................אם רק הייתי יודעת מה זה תחת הייתי עושה מה שהם מבקשים... 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן...שירים של אייל גולן ומרגול 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם עלה תאנה על האיבר הכי אינטימי, הסרעפת 32. אהבתם את הסקר ? לא נהנתן?! לא חחחחחח סתם

../images/Emo41.gifתמיד את מחורפנת . ../images/Emo3.gif

ואינלי כח לקרוא .
אינלי כח גם לענוות . וגם ככה אני צריכה עכשיו ללכת . =\\ אני צריכה לתכונן לבוחןןןןן שהוא בכלל מבחןןןן אבל מגדירים אותו לבוחןןןןןןן . =\\ [בוחן באזרחוווווות
]

למעלה