שרשור פרק יומי - פרק 101

michalb19

New member
גם, והם גם בטח רוצים להשאיר כמה דברים

פתוחים כדי שבכל זאת תהיה אפשרות לעונה שנייה אם הם יחיטו לעשות... הם לא יכולים לפתור הכל עכשיו.. חייב להיות סוף פתוח כמו בכל טלנובלה שהייתה עד עכשיו..

EFRATY10

New member
ובדרך כלל הפרקים הסופיים בטלנובלות הם כאלו

מטופשים יחסית לכל העונה.

בערך ../images/Emo15.gif

הם קצת טיפשיים כי תמיד חוץ מהרעים כולם נהיים מדהימים כאלה ורוצים להשלים ולסלוח ומתאהבים והכל נפתר. חוץ מהרעים כמובן שהם פשוט נתפסים XD

חחחח כן, ../images/Emo15.gif

בהתחלה היא הייתה ביצ'ית כזו גונבת חברים, אחר כך היא הייתה מסוממת ועכשיו היא כל כך מדהימה וטובה. XXXXXD

צולעע

New member
שמתם לב שזאתי כבר יותר משנה וחצי בהריון

היא התחילה את הסידרה עם בטן גדולה יחסית..וגם סיימה אותה..שזה אומר שהיא הייתה גם לפני כמה חודשים טובים בהריון..ועברה שנה מטקס אחד לשני..

כן, אבל הכל עובר שם נורא מהר. ../images/Emo15.gif

כל מה קרה לא הכי נראה בשנה, אני חושבת שהם התכוונו שהיא תדע שהיא בהריון רק כמה חודשים אחרי הטקס ולנו זה פשוט נראה מעט זמן. D:

יש בזה משהו נורא עצוב, אבל גם קצת משמח. ../images/Emo15.gif

מתחילת הסדרה הכל רק הסתבך, הסתבך, הסתבך, לכל אחד היו כמה פרקים שהיה לו טוב ואז שוב הסתבך. צריך לדעת גם מתי לעצור, דווקא עכשיו שהכל כל כך מסובך שייפתר כבר וייגמר בטוב! זה היה יותר מידי נמתח אם היו ממשיכים עם זה, כל הקטע עם ההתערבות ומי יזכה, והם משקרים וגונבים ומרמים אמנם מאד מעניין - אבל יש בו משהו שנמאס.

michalb19

New member
צודקת באמת יש משהו שנמאס.. אבל זה בכל זאת

עצוב שזה נגמר! כי זו הייתה טלנובלה מאוד טובה וחבל שזה נגמר... הייתי רוצה שזה ימשך, לפחות עד פרק 120 כמו כל טלנובלה...

כן .. ../images/Emo15.gif

האמת שרוב הסיכויים שהם היו מוצאים דרך לעשות את זה מעניין יותר, אבל הם ידעו מהתחלה שהם רוצים 102 פרקים אז הם ידעו מתי ואיך וכמה למתוח. XD

פרק פצצה..זה לא פייר שנגמר..אז עשיתי משהו..

כתבתי להוט , באתר שלהם , יש פנייה לשרות לקוחות אז הסברתי להם שזאת הטלנובלה הכי טובה שהייתה להם ושהם חייבים עונה 2, זהו...אני בכלל לא בטוחה שיתייחסו ואולי זה פאתטי אבל אני את שלי עשיתי... ואני מקווה שביום ראשון אני אתפוצץ מרוב אושר.. וחבל לי על יובל... בחור טוב

למעלה