רציתי לפתוח דיון בעצמי!../images/Emo8.gif
וואי , טלפתיה באוויר
(יפה , בנ"ע מחלקת בזמן את הפרוספקטים..חח) אני ממש רציתי לפתוח דיון על זה, והקדמת אותי. האמת שכרגע נראה לי ממש מעניין...ואם אתם מכירים אנשים שעושים של"פ
תפנו אותם לפה (כמו נוית , שכוייח
) זה נראה לי ממש חשוב ויכול לעזור! וסתם לידע כללי , מי שלא יודע..אני מצטט מהמכתב של בנ"ע: "
מה זה בכלל של"פ? גרעין המונה 5-6 בנות/בנים שעוברים לגור בדירה בעיירת פיתוח ומשתלבים: בבית הספר המקומי , בסניף ובקהילה. ביחד יוצרים אינטגרציה חיובית בגובה העיניים כשווי חובות וזכויות עם תלמידי המקום. תוכנית זו מופעלת מטעם בנ"ע 22 שנה..בהצלחה! " מטרת התוכנית: *יצירת המפגש בלתי אמצעי בין התלמידים ממרכז הארץ לתלמידי עיירות הפיתוח. *הגברת המוטיבציה הלימודית והדתית דרך דוגמא אישית. *הכרת חיי העיירה והשתלבות בחיי הקהילה. *מעורבות חברתית. בשלב מסוים הם כותבים שההורים הם חלק חשוב מההחלטה , ותמיכתם ועידודם במשך שנה"ל חשובה והכרחית. (פה כבר מתחילה הבעיה שלי , אם לוקחים בחשבון שהדבר הראשון שאמא שלי אמרה זה "של"פ תעשה בבית"
) המדריך שלי כשהייתי הרא"ה עשה שלף בבית-שאן (אאל"ט) , ואמר שזו ההחלטה הכי טובה שהוא עשה בחיים שלו..אבל לא חסרים כאלו שאמרו שזה לא מתאים להם..מה שמעודד זה שהם כותבים שתלמיד שלא ישתלב יוכל לחזור לביה"ס הקודם בלי בעיה. תאמת? אין לי מושג , ועדיין זה מוקדם..אבל אני מת לעוף כבר מהביצפר המעפן שלי ולעשות משו מועיל..! כרגע אני
אבל במציאות יהיה קשה לממש את זה.. והנה הפרטים האחרונים: "לחברי שבט
אחיה ה' עמכם!" הנכם מוזמנים למפגש היכרות עם מסלול של"פ בתאריכים.. אין לי כח לפרט , אבל ש"ש בכ' שבט ב17:00 בשיכון (ועוד דוגמא למה של"ף - בשעה כזאת אני אפילו לא מתקרב לסיים לימודים =\) אם מישהו יוכל לספר לי עוד - מוזמן 220740736