של"פ

../images/Emo27.gifשל"פ../images/Emo37.gif

היום שלחו לי מרוספקט מבני עקיבא על של"פ. מה אתם אומרים?
או
וכמובן למה... מכירים אנשים עשעשו של"פ? איפה? ואיך היה להם? תודה לכל מי שיענה
[וואי, אני רק פותחת פה דיונים...]

יש מישהי בפורום שעושה של"פ

טוב, היא לא בדיוק בפורום.. היא לא בבית בדיוק.. אני יכולה איכשהו לדאוג שהיא תגיע לפה..

cסופסופ

New member
וואי, כמה זמן לא הייתי פה

מזל שיש סיירות,להיות לפעמים בבית... אז ככה בתור שלפית גאה (של"פ חדרה כבוד!!!). אני חושבת שזה נורא תלוי בבן אדם, זה לוותר על המון (ובאמת שזה המון), האמת היא שאני קצת מצטערת שיצאתי לשל"פ סתם כי הייתה לי שכבה מדהימה וזה די מבאס לראות את הכל מהצד... אבל מצד שני זכיתי להכיר השנה אנשים כ"כ מדהימים, אנשים שנותנים את הנשמה לעמ"י... ואת יודעת מה? גם זכיתי להכיר קצת יותר אתצ עצמי... להעריך קצת יותר את עצמי (ד"א, להיות שלפיתזה אחד ה- דברים כשמחפשים שרות...)ולמרות שיש רגעים ממש קשים וממש מעכצבנים, בתכלס' לא הייתי מוותרת על השנה הזאת זאת פשוט שנה מדהימה מכל הבחינות, והיא לא דומה בכלל לשרות... אבל לפני שיוצאים אליה צריך לשבת ולחשוב טוב טוב... עד כמה אני אוהבת להיות בבית... עד כמה חשוב לי הקשר עם החברות... עד כמה חשובה לי השמינית איפה שאני לומדת עכשיו... עד כמה אני אוהבת את המקום שבו אני לומדת (אם את ממש לא... זה ממש יתרון:))... עד כמה אני מסתדרת עם שעות מטורפות... ובכללי עד כמה השריטה שלי עמוקה... בהצלוחס.... מתה עליכם... סופי

סמיילי8

New member
אומר המון..

אפשר גם הסבר? אצלינו בבי"ס שמעתי על בנות שעושות את זה.. מה שזה לא יהיה

ממי קיבלת? איך? איפה את לומדת?

אני מתתתתתתתתת לעשות של"פ אבל אין עם מי לדבר וקשה למצוא אנשים שעוד איכשהוא מבינים בזה מאיפה מקבלים פרוספקטים?

blabla282

New member
חח מצחיק..

גם אני ממש התלבטתי.. אין לי כח לכתוב פה הרבה.. את מוזמנת לדבר איתי בהזדמנות
203584070 יומטוב

barakgl

New member
רציתי לפתוח דיון בעצמי!../images/Emo8.gif

וואי , טלפתיה באוויר
(יפה , בנ"ע מחלקת בזמן את הפרוספקטים..חח) אני ממש רציתי לפתוח דיון על זה, והקדמת אותי. האמת שכרגע נראה לי ממש מעניין...ואם אתם מכירים אנשים שעושים של"פ
תפנו אותם לפה (כמו נוית , שכוייח
) זה נראה לי ממש חשוב ויכול לעזור! וסתם לידע כללי , מי שלא יודע..אני מצטט מהמכתב של בנ"ע: "מה זה בכלל של"פ? גרעין המונה 5-6 בנות/בנים שעוברים לגור בדירה בעיירת פיתוח ומשתלבים: בבית הספר המקומי , בסניף ובקהילה. ביחד יוצרים אינטגרציה חיובית בגובה העיניים כשווי חובות וזכויות עם תלמידי המקום. תוכנית זו מופעלת מטעם בנ"ע 22 שנה..בהצלחה! " מטרת התוכנית: *יצירת המפגש בלתי אמצעי בין התלמידים ממרכז הארץ לתלמידי עיירות הפיתוח. *הגברת המוטיבציה הלימודית והדתית דרך דוגמא אישית. *הכרת חיי העיירה והשתלבות בחיי הקהילה. *מעורבות חברתית. בשלב מסוים הם כותבים שההורים הם חלק חשוב מההחלטה , ותמיכתם ועידודם במשך שנה"ל חשובה והכרחית. (פה כבר מתחילה הבעיה שלי , אם לוקחים בחשבון שהדבר הראשון שאמא שלי אמרה זה "של"פ תעשה בבית"
) המדריך שלי כשהייתי הרא"ה עשה שלף בבית-שאן (אאל"ט) , ואמר שזו ההחלטה הכי טובה שהוא עשה בחיים שלו..אבל לא חסרים כאלו שאמרו שזה לא מתאים להם..מה שמעודד זה שהם כותבים שתלמיד שלא ישתלב יוכל לחזור לביה"ס הקודם בלי בעיה. תאמת? אין לי מושג , ועדיין זה מוקדם..אבל אני מת לעוף כבר מהביצפר המעפן שלי ולעשות משו מועיל..! כרגע אני
אבל במציאות יהיה קשה לממש את זה.. והנה הפרטים האחרונים: "לחברי שבט אחיה ה' עמכם!" הנכם מוזמנים למפגש היכרות עם מסלול של"פ בתאריכים.. אין לי כח לפרט , אבל ש"ש בכ' שבט ב17:00 בשיכון (ועוד דוגמא למה של"ף - בשעה כזאת אני אפילו לא מתקרב לסיים לימודים =\) אם מישהו יוכל לספר לי עוד - מוזמן 220740736

האמת היא שלא הפניתי אותה

לא תפסתי אותה, והיא הגיעה לבד..
ו, חבר'ה-לכו לשל"פ!!!! אני הייתי הולכת אם אמא הייתה מרשה לי! זה דבר כ"כ מבורך ומדהים..

../images/Emo26.gif ההתלבטויות ../images/Emo36.gif

אני מדריכת שבות, מה שאומר שבחודש חשוון הבא הם ייכנסו להדרכה בעזרת השם... אני מדריכה לבד וגם לבנים אין מדריך [ ואם אני כבר מזכירה את זה, אז אנשים יקרים! אם אתם מכירים מישו ת-ו-ת-ח משבט אחי-ה או לביא שממש רוצה להדריך 13 בנים איכותיים ברמות מוזמן לפנות אליי במסר"ש ] מה שכל זה אומר זה שאם אני הולכת לשל"פ אני משאירה את שבט שבות קרית הרצוג המעולים בלי מדריכה דווקא בשלב הכי קריטי שלהם, השלב בו הם ייכנסו להדרכה. בת'כלס, זו הסיבה היחידה שבגלל אני ממש מתלבטת... עצות יתקבלו בברכה... בינתיים שיהיה לכם לילה
טוב וחם

cסופסופ

New member
לכל מי שרוצה לשאול

האי סי: 348756030 אני בבית עד מחר בצוהרים... אז בכבוד!!!

גזר הדין... ../images/Emo88.gif

לאחר התחבטויות רבות וקשות ...
החלטתי לוותר על השל"פ לטובת החניכות המדהימות שלי. יומטוב!

למעלה