אני לא ניגשתי לבחינות ללהקה הצבאית, אבל, אני
לפי מה שידוע לי, חבר שלי מתכוון ללכת מחר לבחינות לשירה למרות שהוא גיטריסט, לדעתי זה בסביבות השעה 9 וחצי, תנסי לטלפן ל"מיטב" בתל השומר כמה שיותר מוקדם אני ממליצה לך להתחיל לנסות להתקשר אליהם ב-7:30, שם הם מתיישבים, תוכלי לקבל פרטים. לגבי ניסיון להיכנס ללהקה צבאית בזמן השירות, התשובה שתקבלי מגורמים בצבא היא "לא", תשובה שקרית לחלוטין, אני אחרי חצי שנה בצבא ביררתי את העניין ונלחמתי בהם לקבלת תשובות, התקשרתי לפקידים שם, דרשתי שיעבירו אותי או יתנו לי מספר טלפון של מישהו מעליהם, והגעתי עד למפיק של הלהקה הצבאית, שענה לי גם הוא "לא". הלכתי בכוחות עצמי ל"מיטב", שם הם מתמקמים, ואחד החיילים ניסה גם הוא להתחמק ממני ואמר לי את התשובה הקבועה, עד שהגיעה חיילת שהתעניינה במה מדובר ועל מה כל הרעש, ואמרה לי בפירוש "בטח שישנה אפשרות להיכנס לאחר הגיוס", ואף שאלה את החייל מדוע הוא משקר לי. מסתבר שצריך להילחם בשביל להגיע למשהו בצבא. אז אני מניחה שגם את תצטרכי לעשות זאת, רק שאת לפני גיוס, שזה יתרון. פשוט תרימי טלפון ותדרשי הזדמנות שניה, או שפשוט תבררי פרטים ומועדי בחינות, על מנת להיבחן שוב מבלי שידעו שהגעת בעבר ולא התקבלת., לפי מה שידוע לי, חבר שלי מתכוון ללכת מחר לבחינות לשירה למרות שהוא גיטריסט, לדעתי זה בסביבות השעה 9 וחצי, תנסי לטלפן ל"מיטב" בתל השומר כמה שיותר מוקדם אני ממליצה לך להתחיל לנסות להתקשר אליהם ב-7:30, שם הם מתיישבים, תוכלי לקבל פרטים. לגבי ניסיון להיכנס ללהקה צבאית בזמן השירות, התשובה שתקבלי מגורמים בצבא היא "לא", תשובה שקרית לחלוטין, אני אחרי חצי שנה בצבא ביררתי את העניין ונלחמתי בהם לקבלת תשובות, התקשרתי לפקידים שם, דרשתי שיעבירו אותי או יתנו לי מספר טלפון של מישהו מעליהם, והגעתי עד למפיק של הלהקה הצבאית, שענה לי גם הוא "לא". הלכתי בכוחות עצמי ל"מיטב", שם הם מתמקמים, ואחד החיילים ניסה גם הוא להתחמק ממני ואמר לי את התשובה הקבועה, עד שהגיעה חיילת שהתעניינה במה מדובר ועל מה כל הרעש, ואמרה לי בפירוש "בטח שישנה אפשרות להיכנס לאחר הגיוס", ואף שאלה את החייל מדוע הוא משקר לי. מסתבר שצריך להילחם בשביל להגיע למשהו בצבא. אז אני מניחה שגם את תצטרכי לעשות זאת, רק שאת לפני גיוס, שזה יתרון. פשוט תרימי טלפון ותדרשי הזדמנות שניה, או שפשוט תבררי פרטים ומועדי בחינות, על מנת להיבחן שוב מבלי שידעו שהגעת בעבר ולא התקבלת.