שאלון

Skaat Girl

New member
../images/Emo27.gifשאלון../images/Emo37.gif

1.שם: 2.מקום מגורים: 3.תאריך לידה: 4.מזל: 5.מספר מזל: 6.צבע אהוב: 7.מאכל אהוב: 8.מספר אחים+שמות+גילאים: 9.שחקן אהוב: 10.שחקנית אהובה: 11.פורום אהוב: 12:שיר אהוב: 13.זמר אהוב: 14.זמרת אהובה: 15.להקה אהובה: 16.ערוץ אהוב: 17.סדרה אהובה: 18. 3דברים שהיית לוקח/ת איתך לאי בודד: 19.חיה אהובה: 20.פורום מעצבן: 21.יש פלאפון? 22.איזה חברה? זה או זה: 1.קיץ או חורף? 2.כפכפים או נעליים? 3.חולצה או גופיה? 4.שוקו או קפה? 5.ערוץ 2 או ערוץ 1? 6.ערוץMTV או ערוץ 24? 7.להתעורר או לישון? 8.כיתה א' או כיתה ז'(הכוונה לאיזה כיתה מבין השתיים התרגשת יותר לעלות)? 9.מתמטיקה או ספרות? 10.קסטרו או פוקס? 11.אנגלית או ערבית? 12.שירי או נינט? 13.פורום או צ'אט? 14.צבא או שירות לאומי? 15.ים או בריכה? מתי בפעם האחרונה: 1.ראית סרט טוב: 2.חיבקת מישהו: 3.שתית: 4.אכלת: 5.אמרת למישהו אני אוהב/ת אותך: 6.צחקת: 7.בכית: 8.דיברת בטלפון: 9.דיברת עם לשכת גיוס:(חחחחחח) 10.ראית טלויזיה: 11.קנית בגדים: 12.הלכת למסיבה: 13.הלכת לים: 14.הלכת לבריכה: 15.קנית בגד-ים: זהו נגמר השאלון... הכנתי אותו סתם כדיי להכיר קצת מי שרוצה שייענה מי שלא חפיף....

Skaat Girl

New member
עונה( : ../images/Emo27.gif

1.שם:
שחר 2.מקום מגורים:
מושב ליד עפולה/חיפה 3.תאריך לידה:
24.8.87 4.מזל:
בתולה 5.מספר מזל:
7 6.צבע אהוב:
ורוד 7.מאכל אהוב:
שניצל 8.מספר אחים+שמות+גילאים:
2,נעמה-21 ניר-9 9.שחקן אהוב:
חואן 10.שחקנית אהובה:
אין 11.פורום אהוב:
הרישמי של הראל,המורדים,זה 12:שיר אהוב:
כל יום משתנה 13.זמר אהוב:
הראל סקעת 14.זמרת אהובה:
אין 15.להקה אהובה:
אין 16.ערוץ אהוב:
XTRA HOT 17.סדרה אהובה:
כל מיני... 18. 3דברים שהיית לוקח/ת איתך לאי בודד:
הראל,חואן,ואוכל 19.חיה אהובה:
חתול וכלב 20.פורום מעצבן:
אין 21.יש פלאפון?
כן 22.איזה חברה?
אורנג' זה או זה: 1.קיץ או חורף?
חורף 2.כפכפים או נעליים?
שניהם 3.חולצה או גופיה?
חולצה 4.שוקו או קפה?
שוקו 5.ערוץ 2 או ערוץ 1?
ערוץ 2 6.ערוץMTV או ערוץ 24?
ערוץ 24 7.להתעורר או לישון?
להתעורר 8.כיתה א' או כיתה ז'(הכוונה לאיזה כיתה מבין השתיים התרגשת יותר לעלות)?
כיתב ז' 9.מתמטיקה או ספרות?
ספרות 10.קסטרו או פוקס?
קסטרו 11.אנגלית או ערבית?
אנגלית 12.שירי או נינט?
שירי 13.פורום או צ'אט?
פורום 14.צבא או שירות לאומי?
שניהם 15.ים או בריכה?
ים מתי בפעם האחרונה: 1.ראית סרט טוב:
לפני שבוע... 2.חיבקת מישהו:
אתמול 3.שתית:
לפני שעה 4.אכלת:
בצהריים 5.אמרת למישהו אני אוהב/ת אותך:
אתמול 6.צחקת:
היום 7.בכית:
לפני שבוע... 8.דיברת בטלפון:
לפני חצי שעה 9.דיברת עם לשכת גיוס:(חחחחחח)
ממזמן וטוב שכך... 10.ראית טלויזיה:
לפני שעה 11.קנית בגדים:
לפני שבועיים בערך... 12.הלכת למסיבה:
לא מזמן... 13.הלכת לים:
לפני חודש... 14.הלכת לבריכה:
לפני שנה חחחחח 15.קנית בגד-ים:
לפני שנתיים חחחחחח

nettus

New member
יום ראשון של הפורום כבר שאלון

סחטן על ההשקעה 1.שם:נטע 2.מקום מגורים:קר"ח 3.תאריך לידה:2.3.87 4.מזל:דגים 5.מספר מזל:אין 6.צבע אהוב:סגול?! 7.מאכל אהוב:שוקולד 8.מספר אחים+שמות+גילאים:אחות אחת, אני יותר על נתינת השם שלה, והיא בת 17 9.שחקן אהוב:אמממ אין לי שמץ של מושג 10.שחקנית אהובה:לא יודעת 11.פורום אהוב:שמיניסטים, ונראה לי שגם זה עוד מעט 12:שיר אהוב:וווואי יש המון, טוב אני יכתוב את מה שמתנגן לי בוונפ שאני מתה על השיר הזה דון קישוט- גידי גוב ועוד מישהי 13.זמר אהוב:אביב גפן, ועיברי לידר 14.זמרת אהובה:לא יודעת 15.להקה אהובה:מופע הארנבות של ד"ר קספר 16.ערוץ אהוב:3?! 17.סדרה אהובה:אממממ יש כמה טובות 18. 3דברים שהיית לוקח/ת איתך לאי בודד:מוזיקה, טלויזה, ומחשב 19.חיה אהובה:לא יודעת 20.פורום מעצבן:אין לי מושג לא נתכלתי בכזה בינתיים 21.יש פלאפון?יש 22.איזה חברה?אורנג' זה או זה: 1.קיץ או חורף?אביב 2.כפכפים או נעליים?נעליים 3.חולצה או גופיה?חולצה 4.שוקו או קפה?שוקו
5.ערוץ 2 או ערוץ 1?2 6.ערוץMTV או ערוץ 24?24 7.להתעורר או לישון?זה תלוי 8.כיתה א' או כיתה ז'(הכוונה לאיזה כיתה מבין השתיים התרגשת יותר לעלות)?א', חחחח איזה דברים קרו לי בשנה הזאת 9.מתמטיקה או ספרות?ספרות 10.קסטרו או פוקס?פוקס, קסטרו התקלקלו 11.אנגלית או ערבית?אנגלית 12.שירי או נינט?שירי?! נו מה א נחנו גרות באותה קירה 13.פורום או צ'אט?אמממ זה תלוי, אבל אני לא יכולה להיכנס לצ'אט פה אז פורום 14.צבא או שירות לאומי?צבא 15.ים או בריכה?כינרת מתי בפעם האחרונה: 1.ראית סרט טוב:לפנני כמה ימים אני חושבת, אבל אני לא זוכרת איזה 2.חיבקת מישהו:וווואי אין לי שממץ, גוד אני חייבת לצאת מהבית יותר ולא רק לעבודה 3.שתית:בארוחת ערב 4.אכלת:כנ"ל אין לי מושג מתי זה היה 5.אמרת למישהו אני אוהב/ת אותך:לא יודעת 6.צחקת:היום 7.בכית:לפני שבוע ככה נראה לי 8.דיברת בטלפון:לפני כמה דקות 9.דיברת עם לשכת גיוס:(חחחחחח)לפני הרבה הרבה זמן 10.ראית טלויזיה:לפני שבאתי לפה לענות על השאלון, אבל אין לי סבלונות יותר לשבת 45 דקות לראות טלויזיה 11.קנית בגדים:מזמן, חייבת לעשות שופינג רצחני דחוף 12.הלכת למסיבה:לא יודעת, אני הולכת מחר 13.הלכת לים:לפני שבועעים ככה אבל זה היה רק על הטיילת איכסה ים, אבל הפעם האחרונה שנכנסתי לים הייתה בכיתה ז' 14.הלכת לבריכה:בשנה שעברה נראה לי, אבל עוד מעט יש פול פארוטי ברשל"צ מנוער לנוער, אני יהיה שם
15.קנית בגד-ים:ווואי ממזמן אני חייבת ללכת לקנות מה זהו???

yaeli87

New member
השאלון הראשון ../images/Emo9.gif

1.שם: יעלי 2.מקום מגורים:זכרון 3.תאריך לידה:7/12 4.מזל:קשת 5.מספר מזל:7 6.צבע אהוב:ורוד 7.מאכל אהוב:הרבה 8.מספר אחים+שמות+גילאים:2 אחיות בת 31 ובת 26 לא משנה 9.שחקן אהוב:CMM 10.שחקנית אהובה:ג'ניפר אניסטון 11.פורום אהוב:פעם שמינסטים...מסתבר שעכשיו ביןתיכון לצבא
12:שיר אהוב:there youll be 13.זמר אהוב:המממ אין 14.זמרת אהובה:אין 15.להקה אהובה:סינרגיה 16.ערוץ אהוב:24 17.סדרה אהובה:חברים ומגרש ביתי 18. 3דברים שהיית לוקח/ת איתך לאי בודד: מחשב פלאפון וסוויטי 19.חיה אהובה:כלבים ופרות 20.פורום מעצבן:ס"ל 21.יש פלאפון?כן 22.איזה חברה?סלקום זה או זה: 1.קיץ או חורף?שניהם 2.כפכפים או נעליים?כפכפים 3.חולצה או גופיה?גופיה 4.שוקו או קפה?קפה 5.ערוץ 2 או ערוץ 1?2 6.ערוץMTV או ערוץ 24?24 7.להתעורר או לישון?לישון 8.כיתה א' או כיתה ז'(הכוונה לאיזה כיתה מבין השתיים התרגשת יותר לעלות)?ז 9.מתמטיקה או ספרות?ספרות 10.קסטרו או פוקס?שניהם 11.אנגלית או ערבית?אנגלית 12.שירי או נינט?נינט לייק דה 13.פורום או צ'אט?לא דעת 14.צבא או שירות לאומי?צבא 15.ים או בריכה?שניהם מתי בפעם האחרונה: 1.ראית סרט טוב:שלשום 2.חיבקת מישהו:אתמול 3.שתית:לפני 3 שעות 4.אכלת:עכשיו 5.אמרת למישהו אני אוהב/ת אותך:אתמול 6.צחקת:אתמול ממש 7.בכית:היום לשניה וחצי 8.דיברת בטלפון:לפני חצי שעה 9.דיברת עם לשכת גיוס:(חחחחחח)ביום ראשון שעבר 10.ראית טלויזיה:מזמן 11.קנית בגדים:לפני שבוע 12.הלכת למסיבה:לפני שבוע 13.הלכת לים:לא זוכרת 14.הלכת לבריכה:שלשום 15.קנית בגד-ים:שנה

Miss Kitty

New member
../images/Emo9.gif

1.שם: שני 2.מקום מגורים: הרצליה 3.תאריך לידה: 6.10.87 4.מזל: מאזניים 5.מספר מזל: אין.
6.צבע אהוב: כתום [וכל קשר להתנתקות הוא מקרי לחלוטין] 7.מאכל אהוב: ממ.. אין משהו מסויים.. 8.מספר אחים+שמות+גילאים: אחות, אלין, 18 וחצי 9.שחקן אהוב: שון פן 10.שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי 11.פורום אהוב: בקסטריט בויז [302] 12:שיר אהוב: אין משהו ספציפי 13.זמר אהוב: האווי דיי 14.זמרת אהובה: לוסי סילבס 15.להקה אהובה: הבקסטריט בויז [שתקו] 16.ערוץ אהוב: ניקולודיאון
17.סדרה אהובה: ורוניקה מארס 18. 3דברים שהיית לוקח/ת איתך לאי בודד: הכלב שלי, הרבה בקבוקי מים, קרם הגנה.
19.חיה אהובה: כלב 20.פורום מעצבן: חח עזבו.. לכו תדעו מי קורא פה.. 21.יש פלאפון? אכן 22.איזה חברה? אורנג' זה או זה: 1.קיץ או חורף? חורף 2.כפכפים או נעליים? נעליים 3.חולצה או גופיה? חולצה 4.שוקו או קפה? תלוי מתי.. 5.ערוץ 2 או ערוץ 1? 2 6.ערוץMTV או ערוץ 24? אמטיוי 7.להתעורר או לישון? לישון 8.כיתה א' או כיתה ז'(הכוונה לאיזה כיתה מבין השתיים התרגשת יותר לעלות)? א' 9.מתמטיקה או ספרות? ספרות 10.קסטרו או פוקס? קסטרו 11.אנגלית או ערבית? אנגלית 12.שירי או נינט? שירי
13.פורום או צ'אט? פורום 14.צבא או שירות לאומי? צבא 15.ים או בריכה? בריכה מתי בפעם האחרונה: 1.ראית סרט טוב: שבוע שעבר, מדגסקר 2.חיבקת מישהו: ממ.. לפני.. שבועיים?.. לא זוכרת.. לא אוהבת חיבוקים. 3.שתית: לפני חצי שעה.. 4.אכלת: כנ"ל 5.אמרת למישהו אני אוהב/ת אותך: לפני המון זמן 6.צחקת: לפני חצי שעה בערך.. 7.בכית: שנים... 8.דיברת בטלפון: לפני... שעה.. בערך.. 9.דיברת עם לשכת גיוס:(חחחחחח) לפני שבועיים 10.ראית טלויזיה: לפני חצי שעה 11.קנית בגדים: ממ.. לפני שבועיים 12.הלכת למסיבה: פיכס, לפני שנה בערך..
13.הלכת לים: לפני שבועיים 14.הלכת לבריכה: ממ זרקו אותי לבריכה במסיבת כיתה בבית של מישהו לפני איזה שבועיים אם זה נחשב.
15.קנית בגד-ים: לא קונה.. לאבא יש חנות, פשוט לוקחים..

bbaarraa

New member
כן, ברור ש14 נחשב../images/Emo88.gif

וד"א, לא סיכמנו שנותנים את ה-
לקרקס מדארנו?! אמרתי לך שהם פנו לבג"צ ועכשיו נותנים להם להופיע עם החיות?!

bbaarraa

New member
אמ..לא בג"צ, נסחפתי../images/Emo6.gif

אבל מה זה משנה לאיזה בית משפט, הזונות ניצחו.

Miss Kitty

New member
יו, לכל מקום את עוקבת אחרי? ../images/Emo12.gif

את יכולה לתת את הכלבות שלך לקרקס, ניקי נשאר איתי. קראתי על זה בקול הרצליה..
אנשים פיכסה.

shiray

New member
עונה:

1.שם: שירה 2.מקום מגורים: ק. אונו 3.תאריך לידה: 10.2.87 4.מזל: דלי 5.מספר מזל: אין 6.צבע אהוב: כחול 7.מאכל אהוב: נודלס עוף 8.מספר אחים+שמות+גילאים: אח אחד בן 16.5 9.שחקן אהוב: ג'וד לאו 10.שחקנית אהובה: זה שאני מנהלת את הפורום של ניקול קידמן די רומז... 11.פורום אהוב: הפורום שלי? 12:שיר אהוב: משתנה כל יום בערך.. . 13.זמר אהוב: אין 14.זמרת אהובה: טורי אמוס 15.להקה אהובה: בזמן האחרון נדבקתי לקרדיגנס 16.ערוץ אהוב: אקסטרה הוט לפני שנגמרו ג'ק ובובי וורוניקה מארס. עכשיו נע בין ביפ לVH1 17.סדרה אהובה: יש באמת כמה ממש אהובות... הסדרה שאני הכי מחכה לעונה הבאה שלה- עקרות בית נואשות 18. 3דברים שהיית לוקח/ת איתך לאי בודד: את המחשב, אל בעיקר בשביל השירים (אין אינטרנט על אי בודד אני מניחה...), את אוסף הדיוידי שלי ואיכשהו טלוויזיה+מכשיר דיוידי ביחד (או שאני פשוט אראה דיוידי במחשב, אבל זה לא אותו דבר חחח 19.חיה אהובה: חיות שהן לא דוחות כמו ג'וקים וזה מתקבלות בדר"כ בברכה 20.פורום מעצבן: אין אחד. אם אני רואה לפני שאני מתחילה לכתוב שהפורום לא משהו, אני פשוט לא כותבת ועוברת הלאה... 21.יש פלאפון? יאפ 22.איזה חברה? פלאפון זה או זה: 1.קיץ או חורף? חורף. למרות שאני קופאת. 2.כפכפים או נעליים? הכפכפים הספציפים שיש לי 3.חולצה או גופיה? חולצת פולו 4.שוקו או קפה? קפה 5.ערוץ 2 או ערוץ 1? 2 6.ערוץMTV או ערוץ 24? 24 7.להתעורר או לישון? לישון 8.כיתה א' או כיתה ז'(הכוונה לאיזה כיתה מבין השתיים התרגשת יותר לעלות)? מי זוכר מה היה לפני 12 שנה!? אבל לכיתה ז' לא התרגשתי לעלות... אין חטיבה בר"ג 9.מתמטיקה או ספרות? ספרות. בעיקר אחרי שספרות מאחוריי ואני פה לידי עם אנקורי במתמטיקה. 10.קסטרו או פוקס? קסטרו, למרות שקניתי אולי 2 פריטים של החברות האלה העונה... 11.אנגלית או ערבית? אנגלית 12.שירי או נינט? שירי נראה לי 13.פורום או צ'אט? פורום. איכשהו בצ'אט כולם ישר מבקשים תמונה חחח 14.צבא או שירות לאומי? תאורטית נשמע לי שהייתי יותר תורמת בשירות לאומי, בפועל זה לא משנה את זה שאני מתגייסת עוד שבועיים למאבחנת מחקר 15.ים או בריכה? לא זה ולא זה. אבל אם חייבים אז בריכה. אבל לא אחת שמתפוצץ בה צינור כלור... למרות שאין לי מושג מה עדיף- זה או שפכים... מתי בפעם האחרונה: 1.ראית סרט טוב: לפני יותר מדי זמן 2.חיבקת מישהו: אתמול נראה לי 3.שתית: לפני כמה דקות סיימתי את הקפה שהכנתי לי (מזכירה- ספר אנקורי במתמטיקה לידי) 4.אכלת: אופסי.... ב2 וחצי בצהריים. איכשהו אני לא רעבה וכל הערב לא הייתי בבית. 5.אמרת למישהו אני אוהב/ת אותך: בתור בן זוג נבר, בתור חברה טוב לפני כמה שבועות. 6.צחקת: היום- הקלטות של משחק מכור. 7.בכית: ואוו לא זוכרת. זה נדיר. 8.דיברת בטלפון: אי שם בסביבות 2 בצהריים. 9.דיברת עם לשכת גיוס:(חחחחחח) רק בצו ראשון דיברתי איתם שם... אח"כ היה מודיעין ואז ממד"ה... ללשכה אין לי קשר... יהיה בעוד שבועיים. 10.ראית טלויזיה: אתמול 11.קנית בגדים: ביריד המותגים... 12.הלכת למסיבה: הנשף נחשב? 13.הלכת לים: לפני קרוב לחודש 14.הלכת לבריכה: לפני שנים חחח 15.קנית בגד-ים: לפני שנתיים. עדיין מתאים.

ליטלושי

New member
עונה../images/Emo124.gif../images/Emo66.gif

1.שם: ליטל 2.מקום מגורים: פ"ת 3.תאריך לידה: 28.6.87 4.מזל: סרטן
5.מספר מזל: אין כזה דבר 6.צבע אהוב: ורוד 7.מאכל אהוב: צ'יפס 8.מספר אחים+שמות+גילאים: אור בן 13 וחצי ועדי בת 6 9.שחקן אהוב: שיין ווסט
10.שחקנית אהובה: קירסטן דאנסט 11.פורום אהוב: באסטד
12:שיר אהוב: יש הרבה 13.זמר אהוב: כנ"ל 14.זמרת אהובה: כנ"ל 15.להקה אהובה: ושוב כנ"ל 16.ערוץ אהוב: 5 בדיגיטלי 17.סדרה אהובה: ורוניקה מארס שנגמר לא מזמן
18. 3דברים שהיית לוקח/ת איתך לאי בודד: מחשב טלוויזיה ו..פלאפון..מה לעשות אי אפשר בלעדיהם 19.חיה אהובה: כלב
20.פורום מעצבן: רוני "סופרסטאר"
21.יש פלאפון? למי אין?
22.איזה חברה? חבר אתם מתכוונים..לא זה או זה: 1.קיץ או חורף? קיץ
2.כפכפים או נעליים? גם וגם 3.חולצה או גופיה? גופיה 4.שוקו או קפה? שוקו
5.ערוץ 2 או ערוץ 1? ערוץ 2 6.ערוץMTV או ערוץ 24? אי אפשר להשוות..שתיהם ביחד 7.להתעורר או לישון? לישון!!!!! במיוחד אחרי השבוע הזה
8.כיתה א' או כיתה ז'(הכוונה לאיזה כיתה מבין השתיים התרגשת יותר לעלות)? חח לא זוכרת את רמת ההתרגשות שלי בא' אז שיהיה ז'
9.מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה 10.קסטרו או פוקס? אממ לא זה ולא זה 11.אנגלית או ערבית? אנגלית 12.שירי או נינט? שירי 13.פורום או צ'אט? פורום
14.צבא או שירות לאומי? צבא!! 15.ים או בריכה? ים
מתי בפעם האחרונה: 1.ראית סרט טוב: לא זוכרת 2.חיבקת מישהו: אתמול בטקס סיום הפשוט מדהים שהיה לנו..! היה ממש מרגש
3.שתית: ברגע זה ממש
4.אכלת: כנ"ל
5.אמרת למישהו אני אוהב/ת אותך: אממ לא זוכרת 6.צחקת: לפני כמה דקות..
7.בכית: אתמול בטקס סיום..לא חשבתי שזה יהיה כזה עצוב
8.דיברת בטלפון: לפני חצי שעה בערך.. 9.דיברת עם לשכת גיוס:(חחחחחח) וואוו מאז הדחייה של הצו ראשון לא דיברתי איתם זתומרת שנה בערך.. 10.ראית טלויזיה: בצהריים 11.קנית בגדים: שבוע שעבר 12.הלכת למסיבה: לא זוכרת.. 13.הלכת לים: לא זוכרת 14.הלכת לבריכה: כנ"ל 15.קנית בגד-ים: שנה שעברה

yavin

New member
עונה ../images/Emo26.gif

1.שם: יבין 2.מקום מגורים: רה"ע 3.תאריך לידה: 14.01.87 4.מזל: גדי 5.מספר מזל: אין 6.צבע אהוב: תלו במצ"ח 7.מאכל אהוב: מממ
8.מספר אחים+שמות+גילאים: 3 - שגית=31/32 ; שמוליק=27/28 ; דותן=25 בערך חח 9.שחקן אהוב: אין 10.שחקנית אהובה: אין 11.פורום אהוב: אין 12:שיר אהוב: אין 13.זמר אהוב: אין 14.זמרת אהובה: אין 15.להקה אהובה: אין 16.ערוץ אהוב: axn & vod 17.סדרה אהובה: אין 18. 3דברים שהיית לוקח/ת איתך לאי בודד: לא הייתי הולך לאי בודד 19.חיה אהובה: כלב
20.פורום מעצבן: מממ
21.יש פלאפון?
22.איזה חברה?פלאפון זה או זה: 1.קיץ או חורף? קיץ 2.כפכפים או נעליים?
3.חולצה או גופיה?
4.שוקו או קפה? שוקו 5.ערוץ 2 או ערוץ 1? 2
6.ערוץMTV או ערוץ 24? 24
7.להתעורר או לישון? תלוי 8.כיתה א' או כיתה ז'(הכוונה לאיזה כיתה מבין השתיים התרגשת יותר לעלות)? חופשששש 9.מתמטיקה או ספרות? שניהם ביחד 10.קסטרו או פוקס? tnt ? 11.אנגלית או ערבית? אנגלית 12.שירי או נינט? שירי 13.פורום או צ'אט? פורום 14.צבא או שירות לאומי? מממ 15.ים או בריכה? יםםםם מתי בפעם האחרונה: 1.ראית סרט טוב: שלשום 2.חיבקת מישהו: היום 3.שתית: השניה 4.אכלת:לפני שניה 5.אמרת למישהו אני אוהב/ת אותך: אממ 6.צחקת: בבוקר =] 7.בכית:
8.דיברת בטלפון: לפני חצי שעה עם חןחן 9.דיברת עם לשכת גיוס:(חחחחחח) ?! 10.ראית טלויזיה: בערב 11.קנית בגדים: לפני שבוע 12.הלכת למסיבה: חודש פיכס 13.הלכת לים: חי יםיםיםים 14.הלכת לבריכה: בעבע לא הולך לבריכות 15.קנית בגד-ים: מי צריך בגד ים?!

A N I g M A

New member
זה השלישי היום../images/Emo3.gif

1.שם: סיוון 2.מקום מגורים: ירושלים 3.תאריך לידה: 26.7 (תזכרו
) 4.מזל: אריה 5.מספר מזל: אין 6.צבע אהוב: אדום 7.מאכל אהוב: אוכל של אמא 8.מספר אחים+שמות+גילאים: מה זה האאוטינג הזה? 9.שחקן אהוב:- 10.שחקנית אהובה:- 11.פורום אהוב: 971
12:שיר אהוב: מלחמות כאילו - מיקה קרני 13.זמר אהוב: עברי לידר 14.זמרת אהובה: אמ. מיקה קרני. 15.להקה אהובה: בית הבובות. 16.ערוץ אהוב: 24 17.סדרה אהובה: אבודים!!
18. 3דברים שהיית לוקח/ת איתך לאי בודד: דיסקמן, גיטרה ודפים+עט
19.חיה אהובה: - 20.פורום מעצבן: - 21.יש פלאפון? כה 22.איזה חברה? אורנג' זה או זה: 1.קיץ או חורף? קיץ 2.כפכפים או נעליים? כפכפים 3.חולצה או גופיה? גופיה 4.שוקו או קפה? שוקו 5.ערוץ 2 או ערוץ 1? 2 6.ערוץMTV או ערוץ 24? 24!!! 7.להתעורר או לישון? לישון 8.כיתה א' או כיתה ז'(הכוונה לאיזה כיתה מבין השתיים התרגשת יותר לעלות)? א 9.מתמטיקה או ספרות? ספרות 10.קסטרו או פוקס? פוקס 11.אנגלית או ערבית? אנגלית 12.שירי או נינט? שירי שליטה
13.פורום או צ'אט? פורום 14.צבא או שירות לאומי? צבא
15.ים או בריכה? ים מתי בפעם האחרונה: 1.ראית סרט טוב: מזמן. 2.חיבקת מישהו: היום 3.שתית: היום 4.אכלת: היום 5.אמרת למישהו אני אוהב/ת אותך: אמ.. לוידעת. 6.צחקת: היום 7.בכית: מזמן 8.דיברת בטלפון: היום 9.דיברת עם לשכת גיוס:(חחחחחח) זין!! 10.ראית טלויזיה: היום 11.קנית בגדים: לפני שבועיים 12.הלכת למסיבה: אמ שבוע שעבר 13.הלכת לים: לפני שבועיים 14.הלכת לבריכה: - 15.קנית בגד-ים: די נו
:))

yavin

New member
את ../images/Emo70.gif שאלה נוספת

1. מה בא לך: שיר מקורי / שיר קיים?

Umang

New member
אבודים../images/Emo99.gif

את רואה במחשב או בטלוויזיה? מתי כבר תגיע עונה 2?

למעלה