שאלה! מה ההבדל בין סגנון מודרני לג'אז ? תודה!
H HUNNY101 New member 4/2/05 #1 ../images/Emo27.gifשאלה!../images/Emo37.gif מה ההבדל בין סגנון מודרני לג'אז ? תודה!
A amitush26 New member 5/2/05 #4 ../images/Emo187.gifלא, אני מתארת לעצמי שאם היא אמרה מודרני היא התכוונה ל... מודרני.
T the mush New member 5/2/05 #5 פח. מודרני מה מודרני לבוש? קפיצה? שיער? לא. או ג'אז מודרני או בלט מורדני. אין דבר כזה "מורדני." כמו שאין "קלאסי". יש בלט קלאסי.
פח. מודרני מה מודרני לבוש? קפיצה? שיער? לא. או ג'אז מודרני או בלט מורדני. אין דבר כזה "מורדני." כמו שאין "קלאסי". יש בלט קלאסי.
T the mush New member 5/2/05 #10 סליחה../images/Emo35.gif כן. קשה. כי מודרני יכול להיות ג'אז מודרני. ואני בהתחלה הבנתי שהיא שואלת מה ההבדל בין ג'אז לג'אז מודרני. Happy
סליחה../images/Emo35.gif כן. קשה. כי מודרני יכול להיות ג'אז מודרני. ואני בהתחלה הבנתי שהיא שואלת מה ההבדל בין ג'אז לג'אז מודרני. Happy
A amitush26 New member 5/2/05 #7 ../images/Emo187.gifעזוב. בכל הנוגע למודרני נא לא להתייחס אלי בזמן הקרוב...
ק קמילה ו טיטאן New member 5/2/05 #11 ../images/Emo26.gifאת! יש לי שאלה אחת קטנה איך קוראים לך? אה וראית בפורום רבלדה שכתבתי לך שבטעות נתתי לך את האימייל ולא המסנג'ר שלי? ונתתי את הכתובת של המסנג'ר
../images/Emo26.gifאת! יש לי שאלה אחת קטנה איך קוראים לך? אה וראית בפורום רבלדה שכתבתי לך שבטעות נתתי לך את האימייל ולא המסנג'ר שלי? ונתתי את הכתובת של המסנג'ר
T the mush New member 6/2/05 #12 רותם../images/Emo70.gif מה זה פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איך את לא זוכרת את שמי מור. נעים מאוד ראיתי, כה. והוספתי אותך לרשמתי
רותם../images/Emo70.gif מה זה פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איך את לא זוכרת את שמי מור. נעים מאוד ראיתי, כה. והוספתי אותך לרשמתי
ק קמילה ו טיטאן New member 6/2/05 #13 ../images/Emo122.gifאיימ סורי...../images/Emo9.gifוסתם לדעת- מה הפרשי השעות בנינו לבנייך?