../images/Emo27.gifקצת מהיום
מה שכתוב כאן אולי אל יההי הכי מעניין, מי שמעוניין שירא, סתם חלק מעוד יום שעבר עלי
היום אני וחבר טוב שלי הלכנו יחד למרפאה באיכילוב לבדיקות דם לקביעת פרופיל כמו שקבעו לי אמש, כאשר נכנסנו למרפאה, היו מלא אנשים, מבוגרים, זקנים, 2 מניגריה, אחד גבר אטיופי, ועוד הרבה, הלב שלי נםל למטה כשראיתי שם מישהו מוכר, ומוכר לא מזה שאני מכיר אותו אישית, אלא מכיר אותו פעם כשהיתי יוצא למסיבות, ומכיר אותו היטב כי ראיתי אותו שם מלא פעמים - מהחדר כושר שלי, לא ידעתי מה לעשות, גם חבר טוב שלי הסתכל עלי בעיניים מובהלות. השאלה כזאת: ייתכן והוא נשא גם ? או רק סתם בא לעשות בדיקות כלשהן ? או לדבר עם פסיכולוגית רפואית ? כאילו אני לא מכיר את המקום הזה הכי הכי לכן רק שאלתי. אחות לקחה ממני 5 אמפולות של דם ושתן
לאחר מכן סתם דיברתי איתה קצת שאלה עלי קצת וכו', אמרתי לה שיש לי סכרת נעורים ואז היא אמרה לי "סכרת נעורים יותר גרועה מלהיות נשא, אם אתה מתמודד עם סכרת ברור שתוכל גם להתגבר על זה, כי זה לא סוף העולם", איכשהו אבל זה מאוד הרגיע אותי את המ שהיא אמרה, מיד לאחר מכן חזרתי לפקידת קבלה והיא אמרה לי, אני קובעת לך תור לד"ר בורק ! אמרתי לה לא-לא-לא, חחחח.. היא נבהלה לא הבינה מה קרה, (מי שיודע מכיר) בקיצו קבעתי תור לד"ר טורנר או מישהו כזה
לעוד כחודש בערך, שאלה: האם לעוד חודש מעתה זה בסדר ? כמה זמן אוכל להיות עם הרופא ולשאול אותו כל מני שאלות ? והאם זה הרופא שיוכל לתת לי את כל התשובות שלי לזה ? תודה רבה רבה לעונים