והלוגו של תמונת השבוע... אכן, מלבב.
D Duo Maxwell New member 16/7/07 #23 הלוגו השלישי - שיר עפ"י הפורום ושוב, אם אתם חושבים שיש מקום לשיפור, אתם מוזמנים לכתוב זאת כאן.
D Duo Maxwell New member 16/7/07 #24 הלוגו של הכר את הפורום כן, אני יודעת שזה מוזר, אבל אני חושבת שזה גם דיי מגניב. אם אתם לא מסכימים איתי אני יכולה לשנות את זה.
הלוגו של הכר את הפורום כן, אני יודעת שזה מוזר, אבל אני חושבת שזה גם דיי מגניב. אם אתם לא מסכימים איתי אני יכולה לשנות את זה.
D Duo Maxwell New member 16/7/07 #27 ובגלל שממש לא הייתי שלמה עם הרקע... הכנתי עכשיו עוד אופציה. מי שפותח את הפינה יצטרך לבחור
L LindZiv Cohan New member 16/7/07 #29 דווקא אהבתי עם הרקע האדום יותר../images/Emo3.gif ממש יפים כל הדברים שלך!
S S c h n i t z e l New member 17/7/07 #37 אני אקח את זה ../images/Emo8.gif המ, אני מנהל ת'פינה. החלטתי לקחת את זה, השאר גם מאוד יפים אבל בחרתי בזה. מקסימום כל כמה זמן אני אחליף מהרקע הזה לרקע האדום תודה יצא ממש יפה
אני אקח את זה ../images/Emo8.gif המ, אני מנהל ת'פינה. החלטתי לקחת את זה, השאר גם מאוד יפים אבל בחרתי בזה. מקסימום כל כמה זמן אני אחליף מהרקע הזה לרקע האדום תודה יצא ממש יפה