סקר איזה תוכנית הייתה יותר מצחיקה? א. רב"י ב. אנ"ה ג. שתיהם ד. זה לא היה מצחיק!!!!!!!
נ נ מ ו 4 New member 2/3/05 #1 ../images/Emo27.gifסקר../images/Emo37.gif איזה תוכנית הייתה יותר מצחיקה? א. רב"י ב. אנ"ה ג. שתיהם ד. זה לא היה מצחיק!!!!!!!
../images/Emo27.gifסקר../images/Emo37.gif איזה תוכנית הייתה יותר מצחיקה? א. רב"י ב. אנ"ה ג. שתיהם ד. זה לא היה מצחיק!!!!!!!
E er 4ever New member 2/3/05 #2 כל אחת הצחיקה בדרך שלה ../images/Emo13.gif אבל שתיהן מעולות אין ספק...
נ נ מ ו 4 New member 2/3/05 #3 באמת אין ספק......... אבל יותר אהבתי את רב"י ......... זה היה פשוט קורע מצחוק!!!!!!!!!!!!!!! למרות ששתיהן היו על אותו עיקרון! כתבות מהחיים וצוחקים עליהם.... רק באנ"ה הוסיפו כל מיני דמויות מצחיקות אחרות... עדיין רב"י יותר מצחיקה
באמת אין ספק......... אבל יותר אהבתי את רב"י ......... זה היה פשוט קורע מצחוק!!!!!!!!!!!!!!! למרות ששתיהן היו על אותו עיקרון! כתבות מהחיים וצוחקים עליהם.... רק באנ"ה הוסיפו כל מיני דמויות מצחיקות אחרות... עדיין רב"י יותר מצחיקה
L LoLo16 New member 3/3/05 #4 Both were funny you can't really compare the two. Rabi in her early days was hysterical.
נ נ מ ו 4 New member 3/3/05 #5 אם הבנתי נכון.... אז אמרת שרב"י הייתה היסטריה בימיה ושאי אפשר להשוות בינהם.. אם זה מה שאמרת אז את בהחלט צודקת!!!!!!!!!! אבל מה הקטע עם האנגלית והכול???????
אם הבנתי נכון.... אז אמרת שרב"י הייתה היסטריה בימיה ושאי אפשר להשוות בינהם.. אם זה מה שאמרת אז את בהחלט צודקת!!!!!!!!!! אבל מה הקטע עם האנגלית והכול???????
L LoLo16 New member 3/3/05 #6 לא לזה התכוונתי, למרות שגם זה נכון. יש לי בעיה עם העברית במחשב, אז עשיתי עכשיו קומבינה איתה, נקווה שזה יעבוד. מה שהתכוונתי זה שרק בישראל בימיה המוקדמים הייתה קורעת מצחוק, ושבכלל אי אפשר להשוות בין השתיים.
לא לזה התכוונתי, למרות שגם זה נכון. יש לי בעיה עם העברית במחשב, אז עשיתי עכשיו קומבינה איתה, נקווה שזה יעבוד. מה שהתכוונתי זה שרק בישראל בימיה המוקדמים הייתה קורעת מצחוק, ושבכלל אי אפשר להשוות בין השתיים.
ס סקייטר גירל New member 3/3/05 #9 כבר דיברנו על זה:-\אני אהבתי יותר א את רב''י אבל בעיקרון שתיהן תוכניות שונות אני אוהבת את שתיהן זהו
S Sweet Angel 22 New member 3/3/05 #10 ../images/Emo185.gif אני אישית יותר אוהבת את רב"י למרות שאנ"ה תוכנית מעולה!!!! אבל אני אישית יותר אוהבת את רב"י. נגיד עוד כמה שנים (אחרי שיגמר אנ"ה ) אם תשאלו אותי איזו תוכנית הייתי רוצה שתחזור לשידור (לפחות לפי מה שנראה לי עכשיו) אני אעדיף את רב"י... אבל אני מאוד אוהבת את אנ"ה
../images/Emo185.gif אני אישית יותר אוהבת את רב"י למרות שאנ"ה תוכנית מעולה!!!! אבל אני אישית יותר אוהבת את רב"י. נגיד עוד כמה שנים (אחרי שיגמר אנ"ה ) אם תשאלו אותי איזו תוכנית הייתי רוצה שתחזור לשידור (לפחות לפי מה שנראה לי עכשיו) אני אעדיף את רב"י... אבל אני מאוד אוהבת את אנ"ה
כ כריש פטיששש New member 4/3/05 #11 =/../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif../images/Emo54.gif כל אחת בדרך שונה אבל אין ספק ששתיהן מצחיקות
=/../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif../images/Emo54.gif כל אחת בדרך שונה אבל אין ספק ששתיהן מצחיקות