סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo27.gifסקר חדש../images/Emo37.gif

לאיזה אלבום אתם הכי מחכים
לכו להצביע וספרו באיזה אלבום בחרתם
בסקר הקודם בחרנו את האיידול שהכי הופתענו שלא הצליח בגדול אחרי התוכנית. שלושה מתמודדים קיבלו בסקר את מירב הקולות- בו בייס
מלינדה דוליטל
מייקל ג'ונס
לכל מי שהצביע

is00

New member
אם כך... אולי כדאי לחכות עם זה קצת.

נגיד לאחר שייסיימו לשדר את העונה הראשונה ב"יס". זה יעזור למי שראה כבר את התוכנית לרענן את הזיכרון, ולאלה שייראו זאת לראשונה לגבש גם דיעה בעניין. אגב רק לידע כללי... נכון לעכשיו דיה, ויקי וסניה עובדות על אלבום משלהן בחברת התקליטים של התוכנית, בנוסף מתברר שקרטיס גריימס הוציא אלבום ראשון, לפני כמה שבועות ולפניו סוניה ראו גם הוציאה אלבום סולו(זאת שניסתה פעמיים להיכנס לקבוצות ונכשלה פעמיים).

SHTRUDIDI

New member
אוקיי, אפשר לחכות עם זה קצת

העונה מתחילה החודש ביס? טוב לדעת שכמה מהמתמודדים שם כבר עובדים על אלבום. מה עם חוויאר, יש פרטים לגביי האלבום שלו?

is00

New member
שום פרטים על אף אלבום.

כל מה שידוע זה רק מי הוחתם על אלבום(מהמתחרים הבולטים), חוץ מהזוכה. על האלבומים עצמם לא ממש ידוע כלום, למרות שדיה הזכירה בטוויטר שהיא כתבה עם בלייק שלטון איזה שיר. לא ברור אם זה משהו שהולך להיכנס לאלבום שלה או סתם שיתוף פעולה בכתיבת שיר שלא ממש ידוע מה מתוכנן לגביו.
אגב "יס" אמורים לעלות את העונה הראשונה עוד שבועיים בערך. הם כבר התחילו לשדר פרומואים לקראת עליית התוכנית.

LeAnnDylan

Well-known member
קלי כמובן! ללא צל של ספק והרבה מעל לשאר

יחד עם זאת, כן מצפה להאזין לאלבומים של פיה, סקוטי ולורן אם כי הציפיות מהם לא גבוהות כמו הציפיות מקלרקסון לכן גם הציפיה לא מורטת עצבים.

limors2

Well-known member
קלי אדם ופיה.

אבל בגלל שתפוז לא מאפשרים בחירות מרובות, קלי.

SHTRUDIDI

New member
אדם../images/Emo47.gif

מאוד מסקרן אותי איך יישמע האלבום הבא שלו. מחכה גם לקלי, פיה והיילי. מעניין אותי לאיזה כיוון האלבומים של פיה והיילי ילכו.

jess r

New member
היילי ../images/Emo99.gif

בבקשה שלא יכתבו לה זבל. אני בכלל בשוק שהחארות האלו החתימו אותה.

למעלה