סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo27.gifסקר חדש../images/Emo37.gif

לאיזה תוכנית שצפויה לעלות בעתיד אתם הכי מחכים
לכו להצביע וספרו באיזו תוכנית בחרתם
בסקר הקודם בחרנו את המועמד שנרצה כמנצח בעונה הראשונה של The Voice. דיה קיבלה הכי הרבה קולות אבל הגיעה רק למקום השני במציאות... התוצאות במלואן
לכל מי שהצביע

Lhuna1

New member
אקס פקטור

הפרומו מאוד עשה לי חשק. איידול עדיין הכי חזקה בליבי, אבל היא כל כך רחוקה שעדיף לי להדחיק אותה כרגע. מ-The Voice אני גם אשמח לראות עוד עונה בהקדם. מ"הקול" הישראלי או איך שיקראו לזה בארץ אין לי ציפיות גבוהות, כי אם הרמה תהיה דומה לכוכב נולד, אז זה לא הכי עושה לי את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
הצבעתי לעונה הבאה של איידול

TV לא ממש מעניינת אותי בשלב זה ואני ממש לא מצפה בכיליון עיניים לעונה הבאה, למרות שוודאי אצפה בה בגלל בלייק
את TV ישראל אני בכלל לא אטרח לראות
לאקס פקטור בשלב הזה אני לא ממש מצפה. יהיה נחמד לראות את פולה שוב אבל זה נראה לי פורמט מעיק כזה. מודה שעדין לא ראיתי איזשהו פרק של זה אי פעם אז אולי אתבדה אבל כרגע זה לא משהו שאני מחכה לו. מה שמותיר אותי עם העונה הבאה של איידול. לא הכי מצפה לזה כשאני יודעת שפאנל השופטים נשאר
אבל אני יכולה לקוות לטוב וזה כרגע יותר מדבר אליי מכל האחרים. למרות שאם הייתה אפשרות "לפרק הבא של פלטינום היט" הייתי בוחרת בה בלי לחשוב פעמים. קארה
, ג'ול
, ניק

SHTRUDIDI

New member
הצבעתי לאקס פקטור

אני מחכה גם לעונה הבאה של איידול, אבל אקס פקטור מסקרנת אותי יותר.

jess r

New member
למרות אהבתי הגדולה לאיידול

אני אלך על אקס פקטור. קצת יותר תפאורה וריקודים עוד לא הרגו אף אחד, נראה לי יהיה שמח. וחוץ מזה התגעגעתי לסיימון. זה לא כיף כשאף אחד לא מרושע (סיימון סטייל מרושע. לא ג'נפר לופז ועיני העכביש-מרושע).

למעלה