סקר : אתם הFIA

Thierry Henry

New member
../images/Emo27.gif סקר : אתם הFIA

וההחלטה שאותה תצטרכו לעשות היא בנושא הכי חם בשבוע האחרון, לואיס המילטון - ערס או אומן?

superbobik

New member
ערס או אומן?

אומן ברמואיות, סטייל שומאכר... הצבעתי להורדת 10 מקומות בגריד,למרות שהייתי נותן גם עונש של הורדת נקודות.

lb22

New member
לואיס הוא לא ערס..

הוא נהג מצויין .... מנסה לקחת את החוק עד הקצה שמותר ומידי פעם לעבור אותו גם (גם מה שאלונזו עשה לו הספא לא הכי יפה בעולם)... הוא עושה מה ששומאכר ועוד גדולים ממנו (מלואיס)עשו בעבר...

Go On Alonso

New member
ערס ועוד איך

אני ראיתי את הקטע...ורואים שהוא אשם. ילה שיורידו נקודות.... דרך אגב ההחלטה מחר עלאא מנצרת..... נושם פורמולה...מת על אלונסו

lb22

New member
סקר משעשע..

נתחיל מזה שאין מקום 25 בגריד :) נמשיך בזה שכן זה דבר ששומאכר עשה (וגם אלונזו ) וכן הייתי רוצה שהוא יתחיל 10 מקומות אחורה...

Thierry Henry

New member
ברור שאין מקום 25.

רציתי לראות כמה מפה באמת יודעים מה שהם אומרים

yotamn9

New member
עד כמה שידוע לי האמילטון לא עבר על החוק

אבל מכיוון שמה שהוא עשה סיכן מאוד נהגים אחרים, הוא צריך לחטוף עונש קטן (קנס/הורדת מקומות במירוץ הבא) ואזהרה.

NYMets Man

New member
פשוט מאוד

לדעתי לקחת ממנו את הניצחון לא יהיה חכם למרות שזה לדעתי מה שהוגן. העונש הכי מאוזן שהוא צריך לקבל זה הורדת 10 מקומות בגריד של המירוץ בשנחאי

NYMets Man

New member
ואגב, לדעתי זה מה שהוא יקבל

כי ברמת העקרון ווטל קיבל עונש של 10 מקומות על גרימת התאונה. מאחר ולואיס הוא באמת הגורם (וזה מה שנתון לשיקולי הstewards) אני לא רואה סיבה למה לחשוב פעמיים

lb22

New member
הוא לא הגורם היחיד...

ההתנהגות של לואיס היא עוד פאקטור בתאונה שהאשמים בה בין היתר הם לואיס ו-ווטל שיקבל עונש כל עונש רק שהFIA יראו שהם יודעים להעניש גם אם זה פוגע בנהג מספר 1 בסבב כיום ... (כמו שהם עשו לשומאכר נניח במונאקו שנה שעברה)... אני מאוד רוצה לראות את המילטון מזנק מאמצע הגריד , לראות מה הילד יודע לעשות מלבד לזנק מהשורה הראשונה

superbobik

New member
יש תחזיות שיהיה טייפון

יש כרגע טייפון ענק באסיה שעושה את דרכו לשנחאי, ואולי נראה מי באמת המאסטרים של הגשם. אם נראה מירוץ מעניין כמו בפוג'י אז אני אומר BRING IT ON!

Thierry Henry

New member
רובכם טענו שמגיע להמילטון עונש

הרוב הצביעו לפסילת הנקודות ועונש על תנאי. ומה קרה בסוף? אז כמובן. המילטון יוצא נקי. תודה על ההשתתפות בסקר :)

למעלה