סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? - שבת שלום - 3> דילב.

עונהה ליפהה שלי ..

שיר השבוע? אייל גולן -בישבילך נוצרתי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה 2, תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? -_____- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חוווויההה?? לאא משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אני נוסעתת לאיילללתת !!! יום חמישיי עד שבת משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? מיכנס חולצה :) ונעליים אדם השבוע? אדםם דילבוששש ועוד מישהוו חעע ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "בואי בואי תעזרי ליי"

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

שיר השבוע? אין הגיון באהבה - מושיק עפיה [: , אין סוך לאהבה - לירן טל . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? חתימה אחת היפות שעשיתי [: , בת דודה שלי. סרט\סדרה\תוכנית TV? המראה , האלופה, כוכב נולד [: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אתמול היה הכי מצחיק D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? היום חברות באות אלי [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר. מה קניתם השבוע? צמיד. אדם השבוע? == חן == 3>, ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " יש לי את כל האהבה שבעולם, וההיא שלך, שלך עד סוף הזמן " [: ,

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עוונה [:

שיר השבוע? נממ אל תגידי לי,את החת ויש רגעים של משה פרץ תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? חתימה שהפוטנה עשתה לי :] סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? == חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אתמול היה מצחיק [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ לא יודעת משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בצפר מה קניתם השבוע? מכנס אדם השבוע? -דילב- 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "בוא נתערב הראש שלך עף לב"ש ?"

../images/Emo109.gif --->עונה<----

שיר השבוע? של ביונסה ושאקירה ואהובה של משה פרץ תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ---- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אמממ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? היומולדת של אחי משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע?---- אדם השבוע? אדם כפרעליו ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "וואי זאת זאתי עבריינית"

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעונה (:)

שיר השבוע? בת של מלך - חיים ישראל ושלומי שבת . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ביום ירושלים PPPPPP ; http://img524.imageshack.us/img524/2138/34xu0.gif לא הצלחתי לעלות אותה כי היא גדולה מדיי .. סרט\סדרה\תוכנית TV? אין.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אין D; חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?יום ירוווווושלים ! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?שבר הברבר יכנס אליי לאייסי אחרת אעיף עליו כפכף! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין.. מה קניתם השבוע?עגיל מזוייף, וארטיק . אדם השבוע? דניייאל , בתחן,יעלי, עוד דניאל,ובר . ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"אם לא הייתי הומו הייתי עושה אותך"

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעוווווד תמונה../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותו . P;

../images/Emo210.gifעונה [:

שיר השבוע? הבוקר יאיר - שירה , תמיד איתך -[אני אוהבת אותך גם אם זה לא מתאים לך :p ] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? תודה לשירה כפרה עלייהה סרט\סדרה\תוכנית TV? השיר שלנו [: ,תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מאיפה לי D= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הופעה בבצפר :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שבועות להלהלה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שוב פעם לריב עם השמנה.. DDD: מה קניתם השבוע? בגד ים :] :p אדם השבוע? שרון כפרעליו [: והדר :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "פעם אחת באתי לבצפר עם נעלי שינה " D; "מי יושן עם נעליים בככלל? " :D -שבת שלום נסיכות 3> - אוראל .

../images/Emo211.gif-אימצתי,ועונה :]

שיר השבוע?rich girl תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? מישי יכולה לשלוח לי תכתובת של האתר שמכינים בו תתמונה כמו של דילב?הוא כל הזמן נמחק לי כוס אמא שלא שלו =/ סרט\סדרה\תוכנית TV?ה-אלופה2 ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?היום...משו מצחיקק XD אה וזה..דיברתי עם חני=]אה ו..עשיתי טרפז בימאותתת!!! זה כיףף=] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?ימאמאאות
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בוחן במדעים..ונראלי גמרתי השבוע תמבחן באנגליתת.לא זוכרת.. מה קניתם השבוע?בגדים אדם השבוע?
שרון
בת אל אשתי היפהP=
שני אחותי הגדולה =Pלב|אוראלושש הנשמהה
ועוד הרבה..... ציטוט\סקופ\משפט השבוע?זה קשור ל"חוויה" מהיום חח איזה אחד עשה לי ולחברות שלי "נשמה איזה חמודות אם הרבנות הייתה מאפשרת הייתי מתחתן עם כולכם" ואז אני צועקת לו "הי הי להרגע..." ועושה לחברות שלי :"הלב שלי כבר תפוס לשרון
" בקיצצ היה מצחיקק

למעלה