סיכום שבועי

../images/Emo110.gifלאאאא נכוןן השיר כמה עוד אפשרררררר

השיר הכי מושלם בארץץץץ "כמה עוד אפשר לקרוא להמ שישש בנינו אהבה כמה עוד אפשר צריך פה מילה יותר גדולה כמה עוד אפשר לקרוא למה שישיש בינוינו אהבההההההההה כמה עוד אפשררר לללללל" חחחחחחח אני חורשת עליו איזה שיר יאמאאמאמאאא

../images/Emo192.gif ../images/Emo23.gif עונה ../images/Emo23.gif

שיר השבוע? דודו אהרון - את היחידה אייל גולן - בשבילךךך נוצרתייייי רקק איתך אני קייםםם ,, אוחחח נוסטלגיה D: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? חוחוחוח שוםם דבר , ראיתיי קלטות היינוו קטניםם אמאאא כמהה השתנתיי מצחוקק אמאאD: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הפוסטרר של הבויז 3> חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הרבהה, משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ה-ח-ת-ו-נ-ה!!!!!!!!!!! אעעאעאעא משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחנים |: מה קניתם השבוע? מסטיקיםם וסוכריות D: ,אבל בנתייםם כלוםם אבל השבועע אני יקנהה בגדיםם ,D: אדם השבוע? ביגלהה חתיכיי שלי 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? בשביללךך נוצרתיי רק איתך אני קיים 3>

קרמבו XD

New member
עונה בלי מאומץ :p

שיר השבוע? הבוקר יאיר שירה גבריאלוב גרילפראנד אבריל לאבין תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? השיר שלנו ניגמר סוףסוף ללולולו ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לקחתי לילדה את הפוסטר של הבויז מהעיתון שלה חחח חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?הייתי צריכה ללכת לרוק האצמעות ובסוף לא... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אממ...שביטה?! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר =\\ מה קניתם השבוע? אוברול זה שהולך עכשיו ו....2ג'ינס סקיני של לי קופר אדם השבוע? אדם השבוע? ידיד שלי בןן ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"מאורררררררררר הוא אוהב אותך" מי אוהב אותיי? נווו היליד הזה איך קוראים לוו.... עדן?! כןן חחחחחחח סתומותת אני יודעת רק חבל שאני לא... XD

למעלה