סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

הפעם זכרתי לבד
שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo27.gifעוווונה../images/Emo37.gif

שיר השבוע? בסוף כל יום- רן סנדלר. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים, המראה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שביתה :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? תאריך לצילומי הקליפ :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר :| מה קניתם השבוע? עיפרון שחור D= אדם השבוע? חן, יובי 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "הלו ?! שמי יובי מחזור הכט ואני תותח" -בקול נשי D=

עונה=]]]]

שיר השבוע?כמה עוד אפשר=הראל סקעת
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?כפרעליההה שירלי חחחחחח סרט\סדרה\תוכנית TV?אמממ שחכתי איך קוראים לוXDDDDD ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 וודיסני=] חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?ההופעההה בעכו של הראלוששש
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?לא משו מיוחד חחחחח משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בצפר כרגיללל=\ מה קניתם השבוע?בגדין לבררר מצצוההה מזה יאפיםםםםםם! ומגנט של דורההXDDD אדם השבוע?ירדן שחף ושירליייי
=] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?בלבלבלבלבלבלבללב חח אין לי מה לרשוםםם
שבת שלום
=]

../images/Emo110.gifהתאבתייי../images/Emo99.gif

בשירר הזההההה ואוי מאז שראיתי אותו שר איןן וכל היםו אני שומעת חחחחחחח

../images/Emo210.gifאוווווף ספייייר דיייי !!!!!

את יענו ממש לא שמה עלי הא ?! אני מבקשת ממך =לא= להרוס לי ת'שרשור ואת ממשיכה !!!! ירדן אמרה לך כפרעליייך אז אמרת לה "עליייך" אז היא עשתה טעות ואמרה שוב "עליייך" אז את לא צריכה להמשיך איתה ולרשום עלייך עלליייך עליייך

MaStuLa76

New member
וואי דילב , תנוחי . |:

אז מה אם את פתחת תשרשור וזה השרשור השבועי שלך , אז עד שיש בפורום מישהי , וכותבות משהו , אז למה סתם ? כו את צודקת , אולי לא לכל דבר צריך להגיב , כי זה סתם מציף ופה זה לא שיחה במסנג'ר , אבל תני לה לרשום מה שבא לה ... \: אם למשל היא הייתה נדחפת לשיחה שלא שלה, סבבה בצדק , אבל די נו . \: וזה לא להגן עליה או משהו , אני לא אוהבת הצפות , אז רשמה , לא נורא . תלמד פעם הבאה לא להגיב . את מכירה אותה שהיא אוהבת להגיב .. \: זהו , זה לא נגדך או משהו

../images/Emo110.gifנו מה??????

אני ממש לא רוצה שיצא מזה איזה מריבה או משוווווו אני בכוונה לא ידבתי לה! כי אני לא רוצה שיצאא מזה כלוםםםםםםםם נכון השרשור שלהההההה אבל אני כתבתיי אני ורידן כתבנוו שםםםם אחרי שכולם סכמו ואחרייי שכבר דברו עוד בשרשור הזהה וזההה אז מה עם כתבתתייייייי בסדר שרשור שהיא פתחהההההה אבל זה לא אומר שאני לא כצה להגיבבבבבב דילבבבב זה לא שאני לא שמה עליךך פשוט לא חשבתי שזה יפריע לךךך=\סך הכול שרשורר שכבר כולם יגיבו עליו! טוב אל תפתחו על זה נושא עכשיו בבבקשה!

MaStuLa76

New member
ואחר"כ את מתפלאה למה כולם יוצאים עלייך

על זה שאת מגיבה לכל אחד . כי ככה את ספיר . לכל אחד את מגיבה, את נדחפת לשיחות שלא שלך בפורום. את רואה 2 בנות מדברות בניהן , מה את מגיבה "חחחחחחחחחחח" או "שרוטות" או "=]" או לא יודעת ממממה ! כאילו מה , את רוצה שההודעות שלך יעלו כדי שתהיי שוב בהכי הרבה זמן בפורום או מה ? אםן הייתי רוצה הייתי יודעת טוב מאד להגיב להכל . אבל אין לי כוח לזה . |: יש לי מה לעשות מאשר להגיב על כל הודעה כמו איזה עמה . |: תחשבי על זה קצת . כי ניראה לי שהרבה פה בנות חושבות כמוני . זהו אל תגיבי לי ביי.

../images/Emo15.gifסליחה שאני נדחפת . . ../images/Emo9.gif

כאילו לא נדחפת - מתקנת .
שירה ? , חעחע כאילו מה ניסית ? , לקצר ת'מילה - אחר כך ?! , D= חיחיחי איזו אבלה !
עדיף שלא היית מקצרת . D; רושמים אח"כ !
חחח כפרעלייך .

למעלה