סיכום שבועי

MaStuLa76

New member
עונה [: *

שיר השבוע?אחריות - יוני בלוך .
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה ,בית קברות לחיות,סיינפלד. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?סופשבוע. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?ליל הסדר. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?עוד שעה,באות חברות להתנחל,מימונה. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?חג שני.\: מה קניתם השבוע?כלום. אדם השבוע?תומי,חן,נופר. :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"אתם עוברים למיטה? לעשות סקס?" רותם:"סקס חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח הרגת אותו D ;;;;"

עונה לקופיפה היפה שלי :]]

שיר השבוע?"עד הסוף להיות שלך" תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?שמאלללה :p סרט\סדרה\תוכנית TV? לא ראיתי טלויזיה :$ ספר\עיתון\כתבה כלשהי?שום כלום :) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?דילב דילב ודילבב:]] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום שלישי בע''ה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?פאקק ביצפר:( מה קניתם השבוע?נאמ גלייידה :p אדם השבוע?נאממ דילווי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?החיים הם שחור ולבן כמו נוקייה 6288 :p

lililulu

New member
:][:עונה:][:

שיר השבוע? she's madonna - robbie williams, don't matter - akon שירים ממכרים
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? זה רק אני או שהוא ממש ממש ממש חתיך?!
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על יהודה סעדו בגליון חג של מעריב לנוער חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום ראשון היה נהדר, יש כאלה שיגידו שעשיתי טעות אבל אני שמחה שזה קרה
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום שני יהיה טוב בעזרת ה' משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לחזור ללמוד
מה קניתם השבוע? הרבה דברים
אדם השבוע? בן דוד שלי ז"ל
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אין:]

lililulu

New member
תיקון:

תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? זה רק אני או שהוא ממש ממש ממש חתיך?! סרט\סדרה\תוכנית TV? כלום כי לא היה השבוע השיר שלנו

lililulu

New member
נהרג בפיגוע../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

והיום הוא היה אמור להיות בן 20

../images/Emo204.gif עונהה =P

שיר השבוע? אמיר פיי גוטמן-מרגיש תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אממ.. אין סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה, מועדון לילה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? סדר פסח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ... מימונה (מופלטות =P) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לחזור לבצפר =\ מה קניתם השבוע? פרוזן, יאממיי אדם השבוע? אדם יוסף, יונתן כהן
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

למעלה