סיכום שבועי

SepteMber Lady

New member
בנות....

קודם כל אני פה מזמן כבר למעלה מחצי שנה אבל אף אחת מכם לא שמה לב חוץ מאושית חמי דבר שני זה לירדן בגלל שגם היא אוהבת את בקהאם זה הכל

D:

שיר השבוע? מכונת השירים הגדולה - חמי רודנר . בואי ניפרד - חמי רודנר . [ !!!!! ] עד הקצה - דנה ברגר . Cold War Kids - Hang Me Up To Dry מלנכוליה אהובתי - חמי רודנר .
האמת - אביב גפן [ omg איזה שיר . ] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? רציתי תמונה שלי , אבל היא לא עולה. || : סס סרט\סדרה\תוכנית TV? למה לא היה השבוע השיר שלנו ?
היה משעמם . אין כלום .. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות אחרונות , הכתבה על אביב גפן .. :) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ליל סדר . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מימונה [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לחזור לבצפר מה קניתם השבוע? בושם אדם השבוע? תימי, אבירם, הילה :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "תקשיבו כולם .. אנחנו מתחתנים ... " כולם - " יייייא מזל טוב , קולולול .. " סבתא שלי - " עוד זוג נפל בפח .. \ : "

lililulu

New member
איזה פרקקקקקקקק../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

תיראי את הדברים החשובים מתי שאומרים "בפרקים הקודמים בשיר שלנו" היה פרק טובבבבב :) שרני הלך לגהנום לחפש בחורות ואז בסוף הפרק תמרה הגיע לגיהנום ואמרה לו שהיא זוכרת הכל וזה ואז הוא דחף לה לשון וככה נגמר... ביום שלישי זה יהיה כזה פרק מיוחד בגלל שתמרני [תמרני=תמרה ורני, המצאה שליP:] חזרו...זה מה שהיה כתוב

../images/Emo187.gifעונה לנבלה=]

שיר השבוע?סינרגיה-אשם.... תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?=====> סרט\סדרה\תוכנית TV?גיבורים ספר\עיתון\כתבה כלשהי?עיתון צרפתי dream up חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?דיברתי עם אדם ושרון משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום שלישי ההופעה ולפגוש א הנבלות=] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אמ....לחזור לבצפר=/ מה קניתם השבוע?סוני אריקסון חחחחח אדם השבוע?שרון ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אדם שלח ל________ הודעה :"אל תתקשרי לפע יותר תודה.........." חחחחחחחחXD

../images/Emo187.gifנופר הוא לא אמר לי!!!!

עם הוא היה אומר לי אז הייתי אומרת.. אבל זה לא לי אז אני לא רוצה להגיד כי אולי היא לא רוצה שאני יגידXD

למעלה