סיכום שבועי

../images/Emo39.gifעונה

שיר השבוע? אצלי הכל בסדר-נינט טייב תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV?תשוקת הניצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1,לאישה,מידע העיר, חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אין משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?בריתה של אחיינית שליי אעעאעא משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין מה קניתם השבוע?חזייה מזה יאפה חחח אדם השבוע?רוני שלי ואושרי החיים שלייי אעאעאע ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אושרי תביןן אתה הדבר שממלא לי את חיי

../images/Emo97.gifעונה

שיר השבוע?- Fergie – Big girls don’t cry תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אין---- סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הניצים האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? פגשתי את הבויז אבל אני יספפר לכם יום שני..... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? קליף משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום מה קניתם השבוע?זר, מתנה לשרון וכ'.... אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שרון אני א-ו-ה-ב-ת אותךךךךךךךךךך!

../images/Emo126.gifעונה .

שיר השבוע? כול מיני ,, תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אינלי כוח . \: סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? --- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום חמישי . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לא'דעת ,, נראה . משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שבוווווווע הבא !!!!!!!!1
דווקא שבוע הבא אנחנו צריכים לנסוא לחופפפפשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 זה יוצא על כפר המוזיייייייקה עם הראל !!!!!!!!!!!11 בואו נגייייייד שאי אפשר לדחווווווווות , ואנננני מקקווווווווווה שלא ישאר מקווווווווווווום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 סעמממממממממק . ||||||||||: מה קניתם השבוע? לא'דעעעעעעעעעעעת אדם השבוע? הראל .
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אין .

עונהנהנהננהנה

שיר השבוע? גיים בויז - כמה אהבה. אביחי לוי משהו ממני. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני לא יודעת איך מעלים
סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד. הבורר ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש אחד. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נרשמתי לפה סוף סוף. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום גיבוש בבית הספר משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שאני פתאום לא ילך לכוכב נולד. מה קניתם השבוע? מתנה לאביחי ונעליים אדם השבוע? אביחי הסקסי [: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אני -אוהבת- אותך"

למעלה